Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Trip Tagger, registreer uw reis automatisch op uw iPhone

Trip Tagger voor iOS-apparaten (iPhone)

Het scheiden van de arbeidslevens van medewerkers is in veel gevallen ingewikkeld. Uren, transport, eten, vele malen gemengd. Werkt op auto, motorfiets, metro, wandeling, fiets. Maar uw auto, uw motor, uw fiets is van u, niet van het bedrijf. Bent u reiziger of ondernemer en beschikt u niet over een auto van de zaak, rijd dan met uw eigen auto. In veel gevallen betalen ze u Miles, in andere gevallen betalen ze u per dag. ZijHoeveel kilometer van kantoor, hoeveel heb je gedaan met je familie en vrienden??

Trip Tagger is een universele en gratis applicatie beschikbaar in het Spaans die u op uw iPhone kunt gebruiken om routes die u met uw voertuig aflegt, zowel in uw persoonlijke als professionele leven, te zoeken en op te slaan. Dankzij Trip Tagger weet je, zonder deze bewust op je telefoon te activeren, hoeveel kilometer je op de route hebt afgelegd en hoeveel ritten je hebt gemaakt. Dan kunt u Bewaar uw favoriete routes naar moeilijk bereikbare restaurants of naar een ‘verborgen’ plek waarvan maar weinigen weten dat die onderweg ‘zonder richting’ wordt bereikt.

Ken de kosten van uw reis met Trip Tagger voor iPhone

Na installatie van de applicatie zal Trip Tagger u om toestemming vragen om het geolocatiesysteem van uw apparaat te gebruiken. Wanneer u uw bewegingen registreert, heeft u toegang tot de GPS nodig. Maak je geen zorgen over verbruik en batterijduur. Etiketteerder voor reizen werkt op de achtergrond en heeft een minimaal batterijverbruik. Begin met het rollen van uw voertuig, rijd verder en Trip Tagger zal uw reis registreren. je zal vinden Hoeveel kilometer heb je gereden, hoe lang heb je gereisd en hoeveel kost het als je dat wilt. Standaard is de app geconfigureerd om kosten in rekening te brengen, ervan uitgaande dat je een kleine auto hebt. Onder Instellingen kunt u het voertuigtype wijzigen.

Trip Tagger, leg uw reis automatisch vast op uw iPhone 1

Uw zet verschijnt automatisch op het hoofdscherm van Travel Tagger. U hoeft alleen maar de applicatie te openen voordat u op reis gaat om de bewegingen en de daarvoor benodigde tijd te kunnen registreren. Wanneer je de app opent om te zien wat je hebt ingelogd, worden alle ritten weergegeven. Om de reis te classificeren als een persoonlijke of zakenreis, hoeft u alleen maar de reisinvoer naar links of rechts te verplaatsen. Scroll naar links om aan te geven dat het een persoonlijke reis is of scroll naar rechts om aan te geven dat het een zakenreis is..

Trip Tagger, registreer uw reis automatisch op uw iPhone 4

Wanneer u op een rit klikt, wordt alle ritinformatie weergegeven. Je weet hoe lang je hebt gereden, hoe lang je hebt gereisd en wat de reiskosten zijn, afhankelijk van het voertuig.. Om de reiskosten zo nauwkeurig mogelijk te maken, berekent Trip Tagger het gemiddelde brandstofverbruik, de onderhoudskosten van het voertuig, de banden, de uitgebreide verzekering, de registratiekosten en belastingen, evenals de afschrijving van het voertuig (verlies van voertuigwaarde in de loop van de tijd) en financiële kosten (rente). Berekening van de totale kosten van de reis. Je kunt de reis delen met je vrienden via sociale netwerken. belangrijker, zoals Facebook, Twitter en het WhatsApp-berichtenprogramma.

Trip Tagger, registreer uw reis automatisch op uw iPhone 5

Configuraties

Gebruik de optie Configuratie om de programma-opties te configureren. Kiezen Welk type voertuig heeft u? (Kleine, middelgrote, grote SUV’s, motorfietsen, enz.) als het bedrijf u mijlen betaalt, meeteenheden (kilometers of mijlen). U kunt uw pad exporteren om het op uw computer te delen of op te slaan.

Trip Tagger, registreer uw reis automatisch op uw iPhone 6

Conclusie

Als u zowel privé als professioneel gebruik maakt van uw eigen voertuig, kunt u altijd via Trip Tagger nagaan hoe lang de reis zal duren. Uw reiskosten waar u ook bent, waardoor uw route op een moeilijk bereikbare locatie wordt opgeslagen. De transparantie van het gebruik, het lage batterijverbruik en het gebruiksgemak van de programma’s kunnen met eenvoudige gebaren worden geselecteerd, of het nu een persoonlijke of zakenreis is, waardoor deze applicatie een must-have is op je iPhone.

Trip Tagger, leg uw reis automatisch vast op uw iPhone 7

Download Trip Tagger uit de App Store

Als u deze applicatie niet op uw iPhone heeft, kunt u deze rechtstreeks vanuit de App Store installeren via de downloadlink die u hieronder kunt vinden.

Etiketteerder voor reizen Vereist iOS 8.0 of hoger. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. Het is beschikbaar in de volgende talen: Spaans, Duits, Engels, Portugees en Russisch.