Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Tutorial Hoe Windows Complete Explorer voor beginners te openen

Windows Explorer is een softwareapplicatie die een onlosmakelijk onderdeel is van verschillende versies van het Microsoft-besturingssysteem Windows en die een grafische gebruikersinterface biedt voor toegang tot het bestandssysteem. Dus Windows Deze Explorer moet beschikbaar zijn en beschikbaar zijn voor laptops/computers die gebruik maken van het Windows-besturingssysteem.

Zelfs uit de naam weten we dat Windows Explorer alleen bedoeld is voor besturingssystemen Windows en niet voor Mac of Linux. Windows Verkenner openen op een laptop/computer is heel eenvoudig. Maar misschien zijn degenen onder jullie die gewend zijn aan het gebruik van Mac of Linux in de war over hoe ze het moeten openen.

Hoe Windows Verkenner te openen

Er zijn eigenlijk zoveel manieren om Windows Verkenner op onze laptop/computer te openen. Maar misschien begrijpen sommige mensen die nog geen laptop hebben of alleen een laptop/computer hebben, niet echt de mogelijkheden van het openen van Windows Verkenner. Hier volgen enkele manieren waarop u Windows Verkenner kunt openen. Bekijk hieronder enkele opties die u kunt gebruiken.

1. Via het icoontje in de taakbalk

De eerste manier om Windows Verkenner te openen wordt aangegeven door een pictogram Windows Verkenner in de taakbalk. Het enige wat u hoeft te doen is op het pictogram in de vorm van deze map te klikken en Windows Verkenner wordt onmiddellijk geopend. Zoals op de onderstaande foto.

Deze eerste methode wordt het meest gebruikt door gebruikers om Windows Verkenner te openen.

2e pas

De volgende manier om Windows Verkenner te openen is door het programma uit te voeren. U hoeft alleen maar op de sneltoets te drukken Windows + R op het toetsenbord. Zoals op de onderstaande foto.

winnen + r

Vervolgens wordt het venster Uitvoeren geopend. Typ het dan alstublieft in Explorer.exe en druk op Binnenkomen. Zoals op de onderstaande foto.

explorer.exe

Vervolgens wordt Windows Explore onmiddellijk geopend.

3. Het toetsenbord gebruiken

De volgende manier om Windows Verkenner te openen is door het toetsenbord te gebruiken. U hoeft alleen maar op de sneltoets te drukken Windows + E Je toetsenbord. Zoals op de onderstaande foto.

Tutorial Hoe Windows Verkenner te openen

Deze methode wordt ook het meest gebruikt door Windows-gebruikers om Windows Verkenner te openen. Omdat deze methode heel praktisch en gemakkelijk is.

4. Via het contextmenu op de startknop

De volgende manier om Windows Verkenner te openen is door op een knop te drukken Winnen + X op het toetsenbord of door met de rechtermuisknop op de startknop te klikken. Zoals op de onderstaande foto.

winnen + x

Vervolgens verschijnt het contextmenu. Selecteer dit Bestandsverkenner en Windows Verkenner wordt geopend.

Selecteer Bestandsverkenner

5. Gebruik het contextmenupictogram van Windows Verkenner

Het volgende pad is vergelijkbaar met het pad door het contextmenu van de Start-knop. Deze methode maakt gebruik van het contextmenu van het Windows Verkenner-pictogram. Deze methode is handig voor degenen onder u die meerdere Windows Explorer geopend hebben en Windows New Explorer willen openen.

De truc: plaats de muisaanwijzer op het pictogram Windows Explorer in de taakbalk en Klik met de rechtermuisknop. Zoals op de onderstaande foto.

Klik met de rechtermuisknop

Klik vervolgens op het menu bestandsverkenner, dan Windows Er wordt een nieuwe verkenner geopend.

Selecteer Bestandsverkenner

6. Opdrachtprompt gebruiken

De volgende manier om Windows Verkenner te openen is door de opdrachtprompt (CMD) te gebruiken. Deze methode verschilt niet zoveel van walkthrough, de methode is bijna hetzelfde.

Open het alstublieft opdrachtpromptzoals hieronder weergegeven.

Hoe Windows Verkenner te openen

Typ het dan alstublieft in explorer.exe en druk op binnenkomen. Zoals op de onderstaande foto.

Voer explorer.exe in

Klaar Windows Verkenner wordt geopend.

7. Gebruik de zoekfunctie in Windows

Voor degenen onder u die Windows 8/8.1 gebruiken, kunt u de zoekfunctie gebruiken en Bestandsverkenner openen. Nadat de zoekresultaten verschijnen, klikt u op Verkenner. Zoals op de onderstaande foto.

zoek in windows verkenners

Vervolgens wordt Windows Verkenner geopend.

8. Via de snelkoppeling op het bureaublad

De laatste manier is via een snelkoppeling op het bureaublad. Als u geen snelkoppeling Windows Verkenner op het bureaublad heeft, kunt u dit zelf doen.

Klik op de truc juist op de desktop. Dan klikken Nieuw en kies snelkoppeling. Zoals op de onderstaande foto.

nieuwe koppeling

Typ het dan alstublieft in C: Windows Verkenner.exe meegeleverd in de doos. Klik dan alstublieft Verder. Zoals op de onderstaande foto.

Voer de artikellocatie in

Vul dan uw naam in volgens uw voorkeur Windows Explorer of Explorer. Klik dan alstublieft Klaar. Zoals op de onderstaande foto.

maak een naam voor Windows Verkenners

Vervolgens verschijnt de afkorting Windows Explorer. Klik alstublieft 2 keerVervolgens wordt Windows Verkenner geopend.

Succesvol koppelen

Deze tutorial gaat dus over verschillende manieren om Windows Verkenner eenvoudig te openen. Hopelijk kan deze tutorial nuttig zijn. Bedankt ????