Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Twitch introduceert een nieuwe beveiligingstool “Shared Ban Info”.

Let op: het volgende artikel zal je helpen: Twitch introduceert een nieuwe beveiligingstool “Shared Ban Info”.

Een nieuwe beveiligingstool die Twitch uitrolt, stelt streamers in staat details te onthullen over de mensen die ze uit hun chat hebben verbannen. De nieuwe functie, Shared Ban Info genaamd, zou streamers in staat stellen samen te werken om hun gemeenschappen te beschermen tegen slechte actoren.

Voor gedeelde verbodsinformatie moeten streamers een vrijgaveverzoek indienen. Bovendien kunt u verzoeken om blokkeringsinformatie te delen met aanvullende partners, gelieerde ondernemingen of gedeelde volgers. De berichten van een gebruiker worden gedetecteerd als hij probeert te spreken in een kanaal waarvoor een gedeelde ban-informatielink is gemaakt nadat dat verzoek is goedgekeurd, waardoor moderators of streamers die gebruiker kunnen verbannen of eenvoudigweg in de gaten kunnen houden.

Twitch introduceert een nieuwe beveiligingstool “Shared Ban Info”.

Gebruikers voor wie het niet is toegestaan ​​om in een kanaal te praten, worden automatisch ook voor dat kanaal geblokkeerd. De gebruiker moet zijn instellingen wijzigen om regelmatig te kunnen chatten, maar hij of zij zal altijd worden gemarkeerd zodat ze indien nodig kunnen worden bekeken. Bovendien kunnen Shared Ban Info-partnerschappen op elk moment door streamers worden geannuleerd.

Dit is slechts een van de vele nieuwe technieken die Twitch heeft gebruikt om zijn gebruikers te beschermen. De nieuwe functie is een uitbreiding van de Ban Evasion Detection Tool die in november werd gelanceerd en die machine learning gebruikt om degenen te identificeren die een verbod ontwijken.

In een blogpost over de nieuwe functie zei Twitch:

Niets is belangrijker dan de veiligheid van streamers en hun gemeenschappen. Je op je gemak voelen bij het uiten van jezelf is een van de dingen die Twitch tot Twitch maken, en dat kan alleen gebeuren als mensen zich daar veilig bij voelen.

Uitchecken? Twitch test nieuwe beveiligingstools voor het delen van banlijsten