Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Twitter introduceert de “Locatie Spotlight-functie” voor alle zakelijke accounts

Let op: het volgende artikel kan je helpen: Twitter rolt de “Location Spotlight Feature” uit voor alle zakelijke accounts

Met de nieuwe toevoegingen in de unieke functies voegt elk bedrijf iets nieuws toe aan hun producten om op de hoogte te blijven. Twitter lanceert de “Location Spotlight Feature” voor zakelijke accounts. Het gaat terug tot juni, toen het bedrijf begon met het uitrollen van een nieuwe Location Spotlight-functie voor sommige accountgebruikers om de locatie en contactgegevens op hun profielen te testen.

De gewone Twitter-accountgebruiker kan alleen een URL en precieze locatiegegevens aan het profiel toevoegen. Wanneer de gebruiker toegang krijgt tot de Location Spotlight-functie, wordt de optie automatisch uitgebreid en kunnen ze een telefoonnummer, volledig adres en e-mailadres aan hun profiel toevoegen.

Aanvankelijk was de functie beschikbaar voor gebruikers in de VS, het VK, Australië en Canada, maar nu zal deze beschikbaar zijn voor alle zakelijke accounts over de hele wereld. Deze stap zal consumenten en bedrijven zeker helpen om elkaar rechtstreeks via het sociale netwerk te benaderen en consumenten zullen overal ter wereld contact kunnen opnemen met de bedrijven. Dit zal zeker de communicatiekloof tussen klanten en bedrijven verbeteren en bedrijven zullen via het platform verbonden blijven.

Terwijl het bedrijf over deze functie vertelde, zei het bedrijf

“We zijn trots op de basis die we hebben gelegd met de eerste reeks producten die we tot nu toe hebben geïntroduceerd, en we kijken ernaar uit om nieuwe manieren te blijven introduceren om professionals te helpen gedijen op Twitter.”

Het bedrijf brengt ook andere nieuwe functies naar de professionele Twitter-accounts. Een van de komende functies is Professional Home, dat als hub zal fungeren en daar het bedrijfsprofiel zal weergeven. Consumenten kunnen hier meer over te weten komen. Deze functie zal in de komende weken beschikbaar zijn. Twitter werkt ook aan een vernieuwing van zijn live audioplatform Spaces. Na de wijziging zullen gebruikers de Live Spaces kunnen vinden op onderwerp, wat sterk zal lijken op podcasts.

De gebruikers van het platform wachten met spanning op de aankomende nieuwe functies om te profiteren en het account beter te gebruiken.