Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Twitter klaagt Elon Musk aan omdat hij weigert het ter waarde van $44 miljard te kopen

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: Twitter klaagt Elon Musk aan omdat hij weigert 44 miljard dollar te kopen

Het lijkt erop dat Elon Musk, na vele maanden van hype en het verwerven van extra bekendheid door de aankoop van Twitter voor een enorm bedrag van 44 miljard dollar, nu zijn interesse in de aankoop heeft verloren en eindelijk probeert zich terug te trekken uit de deal. De weigering om de aankoop van $44 miljard af te ronden kwam voor velen als een verrassing en mensen noemen het slechts een publiciteitsstunt.

Dinsdag klaagde Twitter Musk aan om de langdurige deal af te ronden die beide partijen overweldigde, en nu, na al die verspilde tijd, lijkt Musks beslissing om gewoon weg te lopen een no-brainer. Als Musk de koopovereenkomst afwijst, staat het imago van het socialemediaplatformbedrijf op het spel.

$44 miljard weigering om te kopen – een reclamestunt?

Elon Musk, de toonaangevende bekende tycoon, had een deal bereikt om Twitter te kopen. Het begon allemaal met zijn tweet waarin hij Twitter bekritiseerde omdat het een platform was waar geen vrijheid van dialoog bestond, en waarin hij zijn mening uitte dat hij van plan was om net als Trump zijn eigen socialemediabedrijf te starten. Later kocht hij een enorm Twitter-aandeel van 9,2%, waardoor hij een opvallende entiteit op de markt werd. Hij bereikte een nieuwe mijlpaal door 44 miljard dollar aan te bieden om het socialemediabedrijf te kopen. De ontmoetingen en transacties tussen Elon Musk en de aandeelhouders van het bedrijf begonnen vele maanden geleden. Elon Musk heeft nu 100 miljoen volgers op Twitter bereikt. Zijn koopovereenkomst, opmerkingen en suggesties op Twitter leverden hem al snel likes op op het sociale mediaplatform.

De rechtszaak werd aangespannen tegen Elon Musk nadat het bedrijf een brief van hem had ontvangen waarin stond dat hij de overeenkomst om het socialemediaplatform te kopen beëindigde. Twitter heeft een rechtszaak tegen hem aangespannen die ongetwijfeld zal eindigen in een langdurige en rommelige rechtszaak. Musk’s beslissingen tonen zijn jeugdige persoonlijkheid. De rechtszaak werd ingediend bij de Delaware Court of Chancery. De advocaat van Musk verwierp veel argumenten toen de miljardair onthulde dat hij niet langer geïnteresseerd was in het kopen van het sociale mediaplatform Twitter. Twitter reageerde zeer slecht op deze stap en het bedrijf beschuldigde Elon Musk ervan de overeenkomst te schenden en noemde het zijn voorbeeld van hypocrisie.

Weinigen beweren dat Elon Musk meer bekendheid en aandacht wilde verwerven door in Twitter-aangelegenheden te blijven, maar anderen zijn van mening dat het Tesla-bedrijf een verlies van $100 miljard heeft geleden en dat Elon daarom ontslag neemt uit zijn bedrijf.