Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Twitter voor iOS-updates Spatiebalk

Opmerking: het volgende artikel kan u helpen: Twitter voor iOS-updates Spatiebalk

Twitteren blijft nieuwe functies en wijzigingen introduceren om de gebruiker intact te houden. Twitter Spaces was een nieuwe functie die vorige maand werd uitgerold naar Android-gebruikers. Nu rolt het bedrijf het ook uit naar iOS-gebruikers. Twitter voor iOS is bijgewerkt met de spatiebalk.

Twitter voor iOS werkt de spatiebalk bij met onderwerpen, hosts en meer

Om Twitter Spaces aantrekkelijk te maken voor meer gebruikers, werkt het bedrijf de Spaces-balk bij, die alle chatrooms in de iOS Twitter-app weergeeft. Het maakt het nu gemakkelijker om te weten wie de host is, wat er wordt besproken en meer op de Spaces-balk.

De gloednieuwe update werd vorige maand uitgerold naar Android-gebruikers. Nu vindt het zijn weg naar iOS-gebruikers. Volgens recente rapporten kun je met de update meer te weten komen over de Spaces. Bovenaan de tijdlijn ziet u informatie zoals: B. wie de host is, besproken onderwerpen, wie een tweet heeft gedeeld en meer.

Het bedrijf beschreef zijn audiochatroom als volgt:

Soms wil je meer zeggen dan je kunt tweeten, en dan is dat alles Twitter-ruimtes is handig – In ruimtes vinden live audiogesprekken plaats. Het zijn echte, live gesprekken met het geluid aan om te delen wat er nu over de hele wereld gebeurt. Naast ons nieuwe Spaces-pictogram hebben onze teams hard gewerkt om de functionaliteit te verbeteren en uit te breiden.

Hieronder staan ​​enkele van de nieuwe functies waarvan u kunt genieten in Twitter Spaces:

  • Opnemen en afspelen – Twitter Spaces kunnen nu door de host worden opgenomen. Bovendien kunnen de opnames voor onbepaalde tijd worden afgespeeld, zelfs nadat ze zijn afgelopen.
  • Knippen – Gebruikers kunnen nu de beste 30 seconden uit hun Spaces-gesprek knippen en delen.
  • Maak het gemakkelijk – Het is nu veel gemakkelijker voor hosts om een ​​Space te openen en erover te tweeten. Bovendien kunnen ze Spaces zoeken en ontdekken, op een Space reageren en ook toegang krijgen tot analyses.
  • Twitter-gemeenschappen werden geïntroduceerd.
  • Het betaalde Twitter Blue-abonnement is een nieuw niveau dat is geïntroduceerd.
  • Met Twitter kun je nu alleen verbinding maken met je beste vrienden via kringen en meer.

Lees ook: Twitter Spaces test een nieuwe clipping-tool voor hosts op iOS