Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

U kunt upgraden naar een nieuwer model met behulp van Samsung J5 ROM

Als je Samsung J5 ROM wilt updaten naar een nieuwer model, lees dan dit artikel en je zult zien hoe het werkt. De Samsung J5 is een van de meest succesvolle mobiele telefoons van Samsung, maar hij wordt al een beetje oud. We laten u enkele van de beste ROM’s voor deze telefoon zien.

Voldoe aan de specificaties van Samsung J5

U moet de kenmerken van de Samsung J5 kennen om te weten welke verbeteringen u met de Samsung J5 ROM wilt bereiken. De specificaties zijn:

  • Super AMOLED 5,2 inch resolutie HD 1.280 x 720 pixels 282 dpi
  • 2 GB RAM / 16 GB ROM, uitbreidbaar tot 256 GB
  • 3.100mAh-batterij
  • Qualcomm Snapdragon 410-processor
  • Android 6.0.1 Marshmallow-besturingssysteem kan worden geüpgraded naar Android 7.1.1 Nougat
  • 13 megapixel hoofdcamera met f/1.9 diafragma
  • Secundaire camera van 5 megapixels met diafragma van f/1.9 en LED-flitser

Wat zijn de voordelen van het installeren van een Samsung J5 ROM?

Het installeren van een ROM op je Samsung J5 biedt onder meer de volgende voordelen: Het toestel, mobiele telefoon of tablet wordt gedeeld. U kunt problemen met de opstartlus oplossen. Zo kun je bijvoorbeeld het besturingssysteem updaten of downloaden: van Android Nougat tot Android Marshmallow.

Bovendien kunt u softwarefouten en -problemen oplossen of het apparaat rooten in de rootmodus. U kunt het ook terugsturen naar het fabrieks-ROM om de apparaatgarantie te herstellen.

Maak kennis met de beste ROM’s voor je Samsung J5

De door ons aanbevolen Samsung J5 ROM’s werken alleen met J510FN-, J510F-, J510G-, J510Y- en J510M-telefoons. Sommige ervan zijn:

Extreme UX – S8 + UX v9: Dit is de beste Samsung J5 ROM van allemaal. Hierdoor ziet je J5 eruit als een Samsung Galaxy A7 2017 of een Samsung Galaxy S8

ViperOS – stabiel (niet-officieel): Dit is een van de meest gebruikte ROM’s omdat het het Android 7.1 Nougat-besturingssysteem in slechts enkele seconden bijwerkt naar Marshmallow.

Durf een van deze ROM’s te gebruiken en geniet van vele updates met behoud van de meest succesvolle Samsung van dit merk.