Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Ubisoft kondigt Assassin’s Creed Mirage officieel aan

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: Ubisoft kondigt officieel Assassin’s Creed Mirage aan

Er zijn veel geruchten en lekken geweest hierover Assassin’s Creed Mirage gedurende vele maanden. Onlangs gamingstudio, Ubisoft maakte de titel officieel. De aankomende game in de Assassin’s Creed-serie zal Mirage heten en alle details over deze aankomende game zullen worden onthuld in de Ubisoft Forward Showcase.

Assassin’s Creed Mirage wordt op 10 september volledig onthuld

Vandaag hebben we goede informatie voor iedereen Assassin Creed-fans. We hebben concrete informatie over de toekomst van Assassin’s Creed enzNa een uitzonderlijk lange tijd waarin we in diverse geruchtenmolens hebben rondgezoemd. Ubisoft officieel aangekondigd Assassin’s Creed Mirage op donderdag. Volgens de laatste informatie zal de game volgende week volledig onthuld worden tijdens de Ubisoft Forward showcase. Mis dus niet de presentatie die zal plaatsvinden op 10 september 2022 om 12:00 uur PDT // 19:00 uur GMT // 15:00 uur EDT.

Voor liefhebbers van oude series wordt het een show die je niet mag missen. Assassin’s Creed Mirage wordt getipt als de volgende hoofdtitel. Veel mensen speculeren dat het zich afspeelt in Bagdad, Irak. De game zal naar verwachting draaien om Basim, een personage dat je misschien niet kent als je nog nooit Assassin’s Creed Valhalla hebt gespeeld. Het laat spelers zijn jongere dagen als dief in een middeleeuwse stad verkennen. Daarnaast markeert Mirage ook een terugkeer naar de basis van het spel, waarbij de nadruk ligt op stealth, waarbij enkele mechanismen zoals verstoppen op daken, meswerpen, adelaarsvisie en drone-vogels een comeback maken.

Door het verwijderen van RPG-elementen zal het verhaal lineair zijn, zonder dialogen en genderkeuzes, en mogelijk zien we ook het verwijderen van het levelingsysteem. De aankomende game van Ubisoft zal naar verwachting ergens in het voorjaar van 2023 verschijnen. We verwachten dat het bedrijf meer informatie over de game zal onthullen tijdens het Forward September-evenement van het bedrijf op 10 september. Laten we dus afwachten wat Ubisoft te bieden heeft met de aankomende, langverwachte game.

Lees meer: ​​Fortnite organiseert opnieuw het jubileumevenement “I Have A Dream” – (phoneworld.com.pk)