Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Ufone 4G biedt gratis bellen in door overstroming getroffen gebieden om mensen te helpen contact te maken met hun dierbaren

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Ufone 4G biedt gratis bellen in door overstroming getroffen gebieden om mensen te helpen contact te maken met hun dierbaren

Het Pakistaanse telecommunicatiebedrijf Ufone 4G biedt gratis bellen naar door overstromingen getroffen gebieden aan om de getroffen mensen, hun families en hulpverleners met elkaar te verbinden en de hulpverlening te vergemakkelijken.

Ufone 4G biedt gratis bellen van Ufone naar Ufone-netwerk en PTCL-nummers in de door overstroming getroffen gebieden. Dit initiatief geldt voor zowel prepaid- als postpaidklanten. Ufone-klanten kunnen van deze mogelijkheid gebruik maken door *4357# te bellen.

Dit initiatief is momenteel beschikbaar voor Ufone 4G-gebruikers in Barkhan, Sibi, Kalat, Matiari, Bolan, Jacobabad, Mastung, Naushahro Firoz, Ghotki, Shikarpur, Musakhel, Khairpur, Naseerabad, Kashmore, Tando Muhammad Khan, Tando Allah Yar, Sukkur, Rajanpur toegankelijk, Jaffarabad, Larkana, Thatta, Dadu, Lasbella en Jamshoro.

In een reactie op de ontwikkeling zei Hatem Bamatraf, President & Group CEO van PTCL & Ufone: “We zijn ons bewust van de natuurramp die verschillende delen van Pakistan heeft getroffen en geloven dat het onze plicht is om de getroffen gemeenschap te ondersteunen. Gezien de omvang van de verwoesting begrijpen we dat een meerderheid van de mensen die ons netwerk gebruiken in de door rampen getroffen gebieden mogelijk geen toegang hebben tot het opladen van mobiele telefoons. We hopen dat niet alleen familie en vrienden, maar ook de autoriteiten van de gratis gesprekken zullen genieten. en hulpverleners zullen in contact komen met degenen die het meest behoefte hebben aan redding en hulp.”

Ufone 4G, onderdeel van de PTCL Group, is erg trots op zijn Pakistaanse identiteit en voelt daarom zijn nationale verantwoordelijkheid om mensen in nood te helpen. De Groep onderneemt verschillende initiatieven om door overstromingen getroffen gemeenschappen te ondersteunen, in lijn met haar engagement om het sociale welzijn te bevorderen, zowel in tijden van nood als in vredestijd.

Zie ook: PTCL en Ufone herstellen snel het netwerk dat is verstoord door hevige regenval en overstromingen in de zuidelijke regio