Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Ufone 4G lanceert realtime klimaatupdateservice “WeatherWalay”

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Ufone 4G lanceert een realtime klimaatupdateservice “WeatherWalay”

Ufone 4G heeft een nauwkeurige weerupdateservice gelanceerd genaamd “WeatherWalay” om klanten te ondersteunen, vooral met het oog op het moessonseizoen en de uitgebreide overstromingen die elke provincie in het hele land treffen.

De dienst werd gelanceerd als Interactive Voice Response (IVR), waarbij klanten 3392 kunnen bellen en nauwkeurige informatie kunnen krijgen over het weer en de veranderingen ervan gedurende perioden van 24 uur, 72 uur en zelfs een week in de stad of andere delen van Pakistan. WeatherWalay wordt beheerd door een team van ervaren meteorologen onder leiding van Dr. Muhammad Hanif beheert het en biedt het tot 30 september gratis aan om klanten te ondersteunen en veiliger woon-werkverkeer te garanderen.

De CEO van WeatherWalay verklaarde: “Wij zijn van mening dat positieve resultaten op het gebied van de klimaatverandering alleen kunnen worden verwacht als alle belanghebbenden, inclusief de particuliere sector, samenkomen om betekenisvolle resultaten voor Pakistan te bereiken. De telecomsector speelt hierin een sterke rol en Ufone is het eerste bedrijf dat deze cruciale dienst aan zijn klanten aanbiedt.”

In een reactie op de ontwikkeling zei de woordvoerder van Ufone: “We zijn onlangs getuige geweest van de ernstige gevolgen van wijdverbreide klimaatveranderingen die niet alleen in Pakistan plaatsvinden, maar over de hele wereld. In een tijd als deze is het absoluut noodzakelijk dat individuen en gezinnen op de hoogte blijven van de weersomstandigheden, zodat ze hun reizen en dagelijkse routine daarop kunnen afstemmen. We zijn vereerd dat we onze inspanningen kunnen versterken om klanten hulp te bieden via de WeatherWalay-service, die niet alleen gunstig is voor de door overstromingen getroffen regio’s, maar ook voor de lokale bevolking in heel Pakistan.”

In deze uitdagende tijden gaat Ufone tot het uiterste met de service, aangezien het communicatiecentrum niet alleen actuele weersinformatie biedt, maar de beller ook op de hoogte stelt van eventuele plotselinge veranderingen in het klimaat in het gebied waar hij naar informeert. Dit zal gebeuren via een vervolgoproep als er updates hierover zijn ontvangen.

De weerupdateservice is momenteel alleen on-demand beschikbaar, maar wordt binnenkort uitgebreid naar sms- en USSD-abonnementen. Ufone 4G heeft als sociaal verantwoordelijk Pakistaans bedrijf talloze initiatieven gelanceerd om zijn waardevolle klanten te helpen, vooral degenen die getroffen zijn door de overstromingen die in heel Pakistan grote schade aanrichten.

Zie ook: Ufone 4G krijgt wereldwijde erkenning voor zijn superieure 4G-diensten