Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Uitgelekte afbeeldingen van de draagbare gameconsole van Logitech onthullen een vroege lancering

Opmerking: het volgende artikel kan u helpen: Uitgelekte afbeeldingen van de draagbare gameconsole van Logitech onthullen een vroege lancering

In de race om nieuwe en creatieve functies en updates voor bruikbaarheid en bruikbaarheid te introduceren, voegt Logitech ook grote waarde toe aan de wereld van internationale technologie. Het diversifieert zijn domein en betreedt met zijn de game-industrie G-Gaming-handheld. Een paar weken geleden maakte het bedrijf bekend dat het aan zijn eerste G-gaming-handheld werkte en samenwerkte met Tencent voor het streamen van games. Ten slotte hebben gelekte afbeeldingen van de draagbare gameconsole van Logitech de vorm en het lichaam van het apparaat onthuld, evenals aanwijzingen dat de lancering op handen is.

De gelekte afbeeldingen bereikten per ongeluk een Twitter-account of lekten ergens vandaan, vanwaar ze snel via DMCA werden verzonden door Logitech G. Uit de snelle reactie blijkt dat het bedrijf echt aan zijn gameconsole werkt en de afbeeldingen zijn de afbeeldingen van de echte console en gebruikersinterface.

De console is wit van kleur met een iets andere body en vormen dan Nintendo Switch en Steam Deck. Bovendien is hij kleiner in vergelijking met hen en is hij ook ergonomisch vriendelijk. De witte console heeft zwarte en lichtgroene accenten. Het scherm opent met een mix van subtiele tinten zoals geel, limoengroen en blauw die het menselijk oog aantrekken en een verkoelend effect geven aan de ogen.

De draagbare gameconsole van Logitech – Een nieuwe entree op de gamingmarkt

Een ander uitgelekt beeld van de console verwijst naar de gebruikersinterface, waarop het scherm te zien was met iconen van de beschikbare apps die in de Play Store te downloaden zijn, zoals Google Chrome, YouTube, Nvidia GeForce Now, Xbox en Steam Remote Play. Het Xbox-pictogram verschijnt om de een of andere reden twee keer op de interface. Deze interface geeft een algemeen idee dat het bedrijf ergens aan werkt en dit binnenkort voor gebruikers zal uitrollen.

Logitech heeft nog niets gezegd over het besturingssysteem waarop de G Gaming zal draaien, maar met het gelekte beeld van de gebruikersinterface lijkt het erop dat deze als Android-toestel zal werken. De andere consoles draaien doorgaans Windows of Linux, maar Logitech G Gaming komt dit keer met andere basisformules. Er is nog geen informatie over de CPU- en GPU-specificaties, dus het apparaat kan nog niet worden geëvalueerd voor het streamen van games. Batterijduur en prijs zijn ook een vraagteken en het lijkt erop dat het bedrijf later alle informatie over zijn specificaties zal onthullen.