Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Uitgelekte Moto Edge 30 Ultra-teaser onthult alle belangrijke kenmerken

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: de gelekte Moto Edge 30 Ultra-teaser onthult alle belangrijke functies

Normaal gesproken krijgen we altijd lekken en geruchten over aankomende apparaten. Deze keer hebben we een rendervideo van de Moto Edge 30 Ultra, die binnenkort op de westerse markten zal verschijnen. Deze video lijkt een officiële teaservideo te zijn die is uitgebracht door het socialemediabedrijf. De video toont alle features die we al kennen, aangezien dit toestel al in China gelanceerd is onder een andere naam, X30 Pro. De gelekte Moto Edge 30 Ultra-teaser bevestigt op onze eigen manier verder alle prachtige features.

In de video is een toestel te zien met glas dat aan beide zijden gebogen is. Het dunne metalen frame zorgt ervoor dat het er aantrekkelijker uitziet en alle overige beschikbare ruimte aan de voorkant van het toestel wordt ingenomen door een mooi display met slechts een kleine uitsparing voor de camera.

Voor zover het toestel in China al op de markt is, weten we dat het camerasysteem is gehuisvest in een grote 200 megapixel sensor. Deze sensor is ontwikkeld door Samsung en kan onder alle lichtomstandigheden – zowel donker als helder – goede beelden vastleggen.

Dit toestel van Motorola wordt aangedreven door een Snapdragon 8+ Gen 1 processor en ondersteunt supersnel 125 watt Turbo Power opladen. Hiermee kunt u in slechts zeven minuten een volledige dag opladen.

Uitgelekte Moto Edge 30 Ultra-teaser

De volgende tweet toont de volledige teaservideo van een beroemde leaker, Evan Blass op Twitter.

Met dat alles, plus het 1 miljard kleurendisplay aan de voorkant en het verbeterde Dolby Atmos-geluid, begint de Edge 30 Ultra een indrukwekkend apparaat te worden. Of dit allemaal een geweldige ervaring oplevert, valt echter nog te bezien.

Over het geheel genomen lijkt het een indrukwekkend apparaat te zijn. Laten we afwachten hoe mensen zullen reageren.