Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Uitgelekte renders van Motorola One Zoom tonen quad-camera’s

Een paar weken geleden introduceerde Motorola de One Action, een nieuwe middenklasse telefoon met een interessante twist waarmee je horizontale video’s kunt opnemen terwijl je de telefoon verticaal houdt. De One Action is nog niet verkrijgbaar in alle regio’s waar Motorola hem wil lanceren. Hoe dan ook, er wordt gesproken over de volgende Moto-telefoon. Vandaag zijn nieuwe renders voor de Motorola One Zoom gelekt, die ons de vier camera’s aan de achterkant van de telefoon laten zien.

De afgelopen maanden was het lastig om een ​​echte naam voor dit apparaat te bedenken. Sommige rapporten noemen het Motorola One Pro, wat suggereert dat het de vlaggenschipstatus heeft tussen de andere telefoons uit de One-serie die dit jaar zijn gelanceerd. Andere rapporten zeggen Motorola One Zoom.

Afgaande op het promotiemateriaal dat vandaag is gelekt, zouden beide namen goed bij het apparaat passen. De weergaven laten vooral de camera-array van de One Zoom / Pro aan de achterkant zien, waarbij de telefoon een 48-megapixelcamera als belangrijkste camera zou hebben. Er komt ook een groothoeklens, een telelens met 5x hybride zoom en tot slot een dieptedetectielens om het kwartet te completeren.

Deze weergaven zijn afkomstig van Mysmartprice, die meldt dat de telefoon in sommige regio’s als One Pro en in andere als One Zoom zal worden gelanceerd. In regio’s waar het wordt gelanceerd als One Zoom, lijkt het erop dat we standaard Android zullen krijgen met een handvol vooraf geïnstalleerde apps en ondersteuning voor Amazon Alexa.

Uitgelekte renders van Motorola One Zoom tonen quad-camera's 2

Afgezien van de camera’s zal de One Zoom/Pro een Qualcomm Snapdragon 675, 4 GB RAM, 128 GB opslag en een 6,2-inch Super AMOLED Full HD+ scherm gebruiken. Het beschikt ook over een waterdruppelnotch voor de camera aan de voorkant en een ingebouwde vingerafdruksensor. De huidige verwachting is dat Motorola deze telefoon volgende maand op IFA 2018 zal onthullen. Dus blijf ons volgen voor meer informatie.