Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Unieke manieren om je geheugen te verbeteren met behulp van een smartphone

Let op: het volgende artikel helpt je: Unieke manieren om je geheugen te verbeteren met behulp van een smartphone

Volgens een onderzoek kan het gebruik van smartphones en andere digitale apparaten uw geheugenvaardigheden verbeteren. De resultaten van het onderzoek zijn gepubliceerd in het Journal of Experimental Psychology. In een interview met de media legde hoofdonderzoeker Sam Gilbert uit dat het doel van hun onderzoek was om erachter te komen hoe apparaatgebruik het geheugen beïnvloedt.

hij legde uit. “

Als je iets wilt onthouden, bewaar je het waarschijnlijk op een elektronisch apparaat. Een paar decennia geleden hadden we deze luxe niet, waardoor we veel meer informatie moesten onthouden.

Sommige deskundigen hebben gewaarschuwd dat de wijdverbreide uitbesteding van opslag aan technologie een epidemie veroorzaakt Digitale dementie – In wezen verliezen we het vermogen en ervaren we een verlies van onze cognitieve vaardigheden omdat we onze herinneringen niet zo vaak gebruiken.

De kenniskloof: Als deze experts gelijk hebben, moeten mensen misschien opnieuw nadenken over de manier waarop zij en hun kinderen technologische apparaten gebruiken. Huidig ​​onderzoek moet het bestaan ​​van digitale dementie echter nog bewijzen.

De 158 mensen in de leeftijd van 18 tot 71 jaar werden gevraagd geheugentaken uit te voeren op een computer en een tablet. De onderzoekers lieten de proefpersonen twaalf cirkels zien. Ze zeiden dat ik er een paar aan de rechterkant moest plaatsen en een paar aan de andere kant. ‘Hoge waarde’ en ‘slechte waarde’ waren de namen voor de twee gekozen partijen. Het onthouden en tekenen van de cirkels aan de kant met de hoge waarde resulteerde in tien keer zoveel geld als degenen die op de kant met de lage waarde gokten.

Volgens de psychologie gebruikten de deelnemers liever digitale apparaten om de details van de hoogwaardige kringen op te slaan. Je verbetert je geheugen voor deze cirkels met 18%.

Hoewel ze nooit herinneringen instellen voor kringen met een lage waarde, is hun herinnering voor hen met 27% toegenomen.

Uit de resultaten bleek ook dat er mogelijke kosten verbonden zijn aan het gebruik van herinneringen. Toen de kringen met een lage waarde werden verwijderd, konden de deelnemers deze beter onthouden dan de kringen met een hoge waarde, wat erop wijst dat zij de kringen met een hoge waarde aan hun gadgets hadden toevertrouwd en deze vervolgens waren vergeten.