Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

UPaisa breidt de inspanningen uit om slachtoffers van overstromingen in heel Pakistan te helpen

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: UPaisa breidt haar activiteiten uit om slachtoffers van overstromingen in heel Pakistan te helpen

UPaisa zet haar steun voort in deze uitdagende tijden en biedt hulp bij overstromingen aan kwetsbare gemeenschappen door haar abonnees in staat te stellen directe donaties te doen aan een verscheidenheid aan organisaties die deelnemen aan de hulpverlening. UPaisa-klanten hebben de vrijheid om te kiezen uit een lijst met goede doelen waartoe ze toegang hebben door in te loggen op de applicatie of eenvoudigweg USSD *786*8# te bellen.

Edhi Foundation, Akhuwat, Shifa Foundation, Health and Nutrition Development Society, Rashid Khan Trust, Saylani Welfare International Trust, Alkhidmat Foundation Pakistan, Bait us Salam Welfare Trust, Sundas Foundation, Rizq Trust en het Flood Relief Fund van de premier zijn enkele van de oorzaken voor waaraan gebruikers kunnen doneren. Deze NGO’s zullen de gedoneerde fondsen gebruiken om verdere hulp te bieden aan mensen die getroffen zijn door overstromingen, door hen te voorzien van essentiële goederen zoals medische noodvoorraden, kleding, onderdak, voedsel en meer.

UPaisa biedt een gebruiksvriendelijke interface

UPaisa biedt haar klanten een gebruiksvriendelijke interface waarmee donateurs met slechts een paar klikken geld kunnen overmaken. Gebruikers hoeven niet langer in te loggen op hun computer of te zoeken naar een inzamelpunt om te doneren. Zonder het comfort van hun huis te verlaten, kunnen abonnees ook rechtstreeks doneren om gezinnen te ondersteunen die getroffen zijn door de overstromingen.

De eenvoudig te navigeren applicatie geeft abonnees de vrijheid om overal en op elk moment te doneren. Naast het bieden van basisconnectiviteit bundelen het Pakistaanse telecommunicatiebedrijf Ufone 4G en UPaisa hun krachten en ondernemen ze snelle actie om hun hulpinspanningen in door overstromingen getroffen gebieden uit te breiden. Hun prioriteit is ervoor te zorgen dat mensen die getroffen zijn door de overstromingen in contact kunnen blijven met hun vrienden en familie.

Ufone 4G is een sociaal verantwoordelijke Pakistaanse entiteit die het lot van de getroffen gemeenschappen begrijpt en klaar staat om hen te helpen. De hulpinspanningen via de UPaisa-app dienen niet alleen om positieve verandering teweeg te brengen, maar dienen ook als een engagement om klanten in staat te stellen te blijven doneren vanaf een veilig en vertrouwd platform. Als onderdeel van haar doel biedt UPaisa al haar abonnees een platform om humanitaire hulp te bieden aan kwetsbare gemeenschappen in Pakistan.

Uitchecken? Ufone 4G biedt gratis bellen in door overstroming getroffen gebieden om mensen te helpen contact te maken met hun dierbaren