Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Update Galaxy S3 I9300 naar XXADLG4 Android 4.1.1 Jelly Bean Beta officiële firmware [How To Install]

XXADLG4 Android 4.1.1 (Jelly Bean) voor Galaxy S3 I9300 is gisteren uitgelekt en kan nu worden gedownload. Deze firmware is nog niet beschikbaar op Samsung KEIS omdat het een beta Jelly Bean-firmware is die alleen beschikbaar is voor geselecteerde Galaxy S3-gebruikers. U kunt XXADLG4 Android 4.1.1 JB nu handmatig op SGS3 installeren en ook rooten.

Terwijl u hieronder verder leest, zullen we u door het hele installatieproces van XXADLG4 voor Android 4.1.1 Galaxy S3 I9300 met ODIN-knippertool leiden. Laten we doorgaan met de volgende zelfstudie en vergeet niet een back-up van al uw gegevens te maken, zoals hieronder. I9300XXADLG4 (JRO03C) is een bèta-ROM en is merkloos. Dit betekent dat elke (merkloze) I9300-gebruiker deze ROM kan installeren en een voorproefje kan krijgen van de officiële Jelly Bean-firmware.

De bovenstaande schermafbeelding is ingezonden door Faryaab Sheikh, een van de eerste mensen die rommelde met de jelly bean-update voor de Galaxy S3 I9300.

Vrijwaring: Alle hieronder genoemde tools, mods of ROM’s behoren toe aan hun respectievelijke eigenaren/ontwikkelaars. Wij (TeamAndroid.com) of de ontwikkelaars kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden als u uw apparaat beschadigt of beschadigt. We hebben je niet teleurgesteld om deze tutorial te proberen ????

Android 4.1.1 XXADLG4 firmwaredetails:

PDA: I9300XXDLG4CSC: (geen) Versie: 4.1.1 Datum: 30-07-2012 Regio’s: Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Italië, Spanje, Verenigd Koninkrijk

Zorg ervoor dat u alle USB-stuurprogramma’s voor de Samsung Galaxy S III hebt geïnstalleerd om deze op de computer aan te sluiten. Download Samsung Galaxy S3 USB-stuurprogramma’s! Afgezien van de USB-stuurprogramma’s, zijn er een paar andere dingen die u moet doen.

1. U moet de USB-foutopsporingsmodus inschakelen. Op deze manier kunt u uw Android-telefoon met de pc verbinden. Zie hier: USB-foutopsporing inschakelen.

2. De batterij van je telefoon moet voor 80-85% zijn opgeladen. Als uw telefoon plotseling wordt uitgeschakeld vanwege de batterij tijdens het flashen van ROM’s of het installeren van mods en updates, kan uw telefoon permanent crashen. Zie hier: Hoe u het batterijpercentage kunt controleren.

3. Maak een back-up van alle belangrijke gegevens die u nodig heeft zodra u een nieuw ROM flasht. Zie hieronder voor informatie over het maken van back-ups van gegevens:

Er kan ook een back-up van gegevens worden gemaakt met Samsung KIES voor hun apparaten. Als u echter handmatig een back-up van gegevens maakt, krijgt u meer opties om uit te kiezen en is het heel eenvoudig om gegevens te verplaatsen tussen Android-apparaten van verschillende fabrikanten, b.v. B. Maak een back-up van Samsung Galaxy Note-gegevens naar de HTC One X.

4. Uw telefoon moet in de fabriek ontgrendeld zijn. Aanvullende instructies voor vergrendelde Android-apparaten worden toegevoegd in de zelfstudie Apparaat ontgrendelen.

Laten we nu verder gaan met de volgende tutorial en update Galaxy S3 I9300 naar XXADLG4 Android 4.1.1 officiële firmware.

Update Galaxy S3 I9300 naar XXADLG4 Android 4.1.1 Jelly Bean Beta officiële firmware [How To Install] 2

Android 4.1.1 XXADLG4 installeren op Galaxy S3 I9300

We hebben een gedetailleerde stapsgewijze handleiding samengesteld voor het updaten van de Samsung Galaxy S III naar Android 4.1.1 XXADLG4. Als je gewend bent om officiële updates via ODIN op Samsung Galaxy-toestellen te installeren, dan zou dit voor jou niet anders moeten zijn. Er is ook een klein lastig onderdeel om te spelen. Dat is wat we aan het einde hebben gegeven na het flitsen met ODIN.

Lees elke regel aandachtig en zorg ervoor dat u de tutorial een keer leest voordat u daadwerkelijk met uw apparaat gaat werken.

Herinneren:

  • Deze zelfstudie is alleen voor de Samsung Galaxy S3 I9300. Probeer dit niet op andere varianten van de telefoon.
  • Deze zelfstudie wist al uw gegevens. Maak een back-up van al uw gegevens zoals hierboven beschreven.
  • I9300XXADLG4 is een bètafirmware die is gelekt voor de Galaxy S3 I9300.
  • Zorg ervoor dat u een back-up maakt van al uw gegevens op uw telefoon voordat u doorgaat.

Root waarschuwing: Dit is een officiële Android 4.1.1 Build XXADLG4-update voor Galaxy S III I9300, wat betekent dat je de root verliest zodra je deze update installeert. Je moet Galaxy S3 opnieuw rooten om volledige systeemtoegang te krijgen en root-apps opnieuw te installeren. Zie hier: Hoe XXADLG4 Android 4.1.1 te rooten op Galaxy S3 I9300 met CF-root.

Compleet stappenplan:

Stap 1 – Download Android 4.1.1 I9300XXADLG4 voor Galaxy S3 naar uw computer en pak het zipbestand uit.

Stap 2 – Download ODIN v1.85, waarmee u Android 4.1.1 op de Samsung Galaxy S3 I9300 kunt installeren.

Stap 3 – Schakel over van de telefoon. Ga nu naar de downloadmodus. Hoe? Houd de knoppen Volume + Home tegelijkertijd ingedrukt en druk vervolgens op de aan / uit-knop totdat je de Android-bouwrobot en een driehoek ziet. Druk nogmaals op de aan/uit-knop om naar de downloadmodus te gaan.

Stap 4 – Zorg ervoor dat je Galaxy S3 USB-stuurprogramma’s op je computer zijn geïnstalleerd.

Stap 5 – Open ODIN op uw computer. Sluit uw telefoon aan op uw computer terwijl uw telefoon in de downloadmodus staat.

Stap 6 – Wanneer uw telefoon met succes is verbonden, wordt een van de ID:COM-boxen met het COM-poortnummer geel. Deze stap kan even duren.

Stap 7 – Selecteer nu de bestanden die u op uw telefoon moet flashen/installeren. Deze bestanden zijn te vinden in de uitgepakte bestanden in stap 1.

  • Klik op “PDA” en selecteer het bestand met “CODE” in de naam.
  • Klik op “Telefoon” en selecteer een bestand met de naam “Modem”. Negeer deze stap als een dergelijk bestand niet bestaat.
  • Klik op “CSC” en selecteer een bestand met de naam “CSC”. Negeer deze stap als een dergelijk bestand niet bestaat.
  • Klik op “PIT” en selecteer het PIT-bestand. Negeer deze stap als een dergelijk bestand niet bestaat.

Stap 8 – Controleer in ODIN de Automatische herstart En F. Resettijd opties. Wat dat betreft herverdeling Schakel deze optie ALLEEN in als u in de bovenstaande stap een PIT-bestand hebt geselecteerd.

Stap 9 – Klik nu op de Start-knop in ODIN. Het installatieproces wordt gestart en duurt enkele minuten.

Stap 10 – Nadat de installatie is voltooid, wordt uw telefoon opnieuw opgestart. Wanneer u het opstartscherm ziet, koppelt u uw telefoon los van de computer en schakelt u deze weer uit.

Stap 11 – Ga nu naar de herstelmodus. Schakelen Schakel de telefoon in terwijl u tegelijkertijd de knoppen Volume omhoog + Privacy + Aan/uit ingedrukt houdt.

Stap 12 – Gebruik uw volumeregelaars om te navigeren en te selecteren Gegevens wissen / Fabrieksinstellingen herstellen vanuit het herstelmenu.

Stap 13 – Kies dan Herstart systeem nu en wacht tot Galaxy S3 opnieuw start.

Dat is het. Je Samsung Galaxy S III is nu geüpdatet naar Android 4.1.1, Build XXADLG4, Firmware Update. Ga naar Instellingen > Over de telefoon om dit te controleren.

Als u problemen ondervindt, kunt u ons een opmerking sturen. We zullen u onmiddellijk antwoorden om het probleem op te lossen of op te lossen. Bekijk de officiële XDA-thread voor meer updates en veelgestelde vragen.