Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

USB 3.0-drive wordt niet herkend in VirtualBox-machine met Windows 7. (opgelost)

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: USB 3.0-drive wordt niet herkend in VirtualBox-machine met Windows 7. (opgelost)

Als het USB 3.0-station niet wordt herkend op de VirtualBox-gastcomputer, ga dan hieronder verder om het probleem op te lossen. Een paar dagen geleden probeerde ik tevergeefs een USB 3.0-schijf te koppelen aan een Oracle VirtualBox VM met Windows 7. Daarom besloot ik deze tutorial te schrijven om anderen met hetzelfde probleem te helpen.

Probleem gedetailleerd: Een USB 3.0-apparaat of USB 3.0-station aangesloten op een USB 3.0-poort op de hostcomputer kan niet worden aangesloten op of herkend door de VirtualBox Windows 7-gastcomputer.

Deze handleiding biedt gedetailleerde instructies voor het vastleggen van een USB 3.0-schijf op een VirtualBox VM-machine met Windows 7.

Oplossing: USB 3-schijven kunnen niet worden aangesloten op Windows 7 VirtualBox-machines.

Stap 1. Installeer het VirtualBox-extensiepakket

Om USB-ondersteuning (USB v2 of USB v3) op de Oracle VM VirtualBox Guest-machine in te schakelen, moet u installeren Oracle VM-uitbreidingspakket op de gastheer Machine. Om dat te doen:

1. Uitschakeling de gast-VM-machine.

2. Downloaden en Installeren het Oracle VM VirtualBox Extension Pack (op de hostmachine). *

*Opmerking: als u een oudste VirtualBox-build gebruikt, download en installeer dan het uitbreidingspakket voor die versie vanaf hier.

Stap 2. Schakel de USB 3.0-controller in in de VirtualBox-machine-instellingen.

Om USB-apparaten in het VirtualBox-gastbesturingssysteem te gebruiken, moet u de USB-controller inschakelen in de VM-instellingen. Open dat dus USB Gastmachine-opties en…

1. USB-controller inschakelen2. Kiezen de USB 3.0 (xHXI)-controller selectievakje.

Stap 3. Installeer VirtualBox Guest Additions op een Windows 7-gastcomputer.

Om alle functies van VirtualBox te gebruiken, moet u gasttoevoegingen installeren, die apparaatstuurprogramma’s en systeemtoepassingen bevatten die het gastbesturingssysteem optimaliseren voor betere prestaties en bruikbaarheid.

1. Begin VM-machine.2. Ga naar het menu van de VM Apparaten en klik Gasttoevoegingen invoegen CD-afbeelding…

3. Het Guest Additions-installatieprogramma zou na 2-3 seconden automatisch moeten starten.* Klik Volgende en volg de rest van de instructies om VirtualBox Guest Additions te installeren.

* Opmerking: als het installatieprogramma niet automatisch start, opent u Explorer en voert u de VBox WindowsAdditions-applicatie uit vanaf de geladen CD-image.

4. Opnieuw beginnen Windows 7 VM en ga verder met de volgende stap.

Stap 4. Installeer de Intel USB 3.0-stuurprogramma’s op de Windows 7-gastcomputer.

De belangrijkste stap bij het werken met USB 3.0-schijven in VirtualBox is het installeren van de USB 3.0-stuurprogramma’s op het Windows 7-gastbesturingssysteem. *

* Opmerking: Windows 10 en Windows 8.1. ondersteunt USB 3.0 en u hoeft geen stuurprogramma’s te installeren.

1. Begin de VM-machine.2. Download en installeer het juiste USB 3.0-stuurprogramma hieronder, afhankelijk van uw Intel-generatieprocessor:

Stap 5. Sluit de USB 3.0-schijf aan op de VM-machine.

Ga ten slotte door en sluit de USB 3.0-schijf aan op de VM-machine. Om dat te doen:

1. Ga naar het menu van de VM-machine Apparaten > USB en klik op het USB 3.0-station dat u in het gastbesturingssysteem wilt koppelen.

UPDATE: USB 3.0-drive wordt niet herkend in VirtualBox-gast.

2. Open Explorer en u zou de aangesloten USB 3-schijf in de VM moeten zien. *

*Opmerking: Als u na het volgen van de bovenstaande instructies nog steeds problemen ondervindt bij het vastleggen van USB 3.0-apparaten in VirtualBox, kijk dan hier.

Dat is het! Laat me weten of deze gids je heeft geholpen door een reactie achter te laten over je ervaringen. Like en deel deze gids om anderen te helpen.

Als je wilt blijven voortdurend beschermd tegen malwarebedreigingen, bestaand en toekomstigwij raden aan om het te installeren Malwarebytes Anti-Malware PRO door hieronder te klikken (we verdienen een commissie op de verkopen die via deze link worden gegenereerd, maar zonder extra kosten voor u. We hebben ervaring met deze software en raden deze aan omdat deze nuttig en nuttig is):

Volledige pc-bescherming voor thuis – Bescherm tot 3 pc’s met NIEUW Malwarebytes Anti-Malware Premium!USB 3.0-station wordt niet herkend in VirtualBox-machine met Windows 7.  (Opgelost) 1