Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

USB-foutopsporing inschakelen op Huawei Honor-telefoons

Naar kijken Schakel de USB-foutopsporingsmodus in Dan ben je op je Huawei Honor smartphone aan het juiste adres. Hier is een complete gids over hoe u ontwikkelaarsopties kunt inschakelen op alle Huawei-telefoons met EMUI OS.

USB-foutopsporing is verplicht om Android-smartphones te activeren. Gebruikers proberen het maximale uit het apparaat te halen door een aangepast ROM, aangepast herstel of root te installeren. Zelfs als USB-foutopsporing is geactiveerd, kunt u het apparaat op de pc aansluiten en de Android SDK gebruiken. De meeste gebruikers zijn zich hiervan mogelijk niet bewust en ondervinden daarom problemen bij het inschakelen van de functie. Daarom hebben we hier eenvoudige stappen gedeeld om de USB-foutopsporingsmodus in te schakelen op uw Huawei of een andere Android-smartphone.

Compatibele apparaten: De volgende stappen om USB-foutopsporing in te schakelen zijn compatibel met de meeste Huawei-smartphones, waaronder Honor 6X, Honor 7/8, Huawei Ascend P7/P8/P9/P9 Plus, Honor 8 Lite, Huawei Mate 9/Lite/Pro, Honor Holly 3 en meer .

Ook Download Huawei Honor USB-stuurprogramma’s – alle modellen

Hoe u “Onbekende bronnen” op Huawei/Honor-telefoons kunt inschakelen

USB-foutopsporing inschakelen op Huawei Honor Android-smartphone –

1. Eerst moet je Schakel de ontwikkelaaroptie in op uw Huawei-smartphone. Volg de onderstaande stappen om fouten op te sporen in uw Huawei Honor-telefoon:

2. Ontgrendel uw apparaat en ga naar Instellingen.

3. Scroll onder Instellingen naar beneden en zoek Over de telefoon.

4. Zoek het buildnummer en tik er zeven keer op.

5. Je ziet een bericht op je scherm waarin staat dat je nu een ontwikkelaar bent. Het geeft aan dat u ontwikkelaarsopties op uw apparaat heeft ingeschakeld.

6. Ga terug en je vindt het menu met ontwikkelaarsopties onder “Systeem”. Tik erop.

7. Schakel de “USB debugging‘ om uw apparaat te gebruiken met ontwikkelaarstools.

Huawei Honor activeert USB-foutopsporing

8. Dat is alles! De volgende keer dat u uw apparaat op de pc aansluit, wordt het bericht “Sta USB debugging toe“. Klik gewoon op OK om een ​​verbinding toe te staan.

Als u problemen ondervindt bij het volgen van de bovenstaande procedure, kunt u ons dit laten weten in de opmerkingen hieronder. Help uw vrienden ook om USB-foutopsporing op hun Huawei-smartphones in te schakelen door het bericht op sociale media te delen.

Vergelijkbare inhoud: Hoe de bootloader van Huawei-smartphones te ontgrendelen