Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

USB-opslagapparaten blokkeren in Windows.

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: USB-opslagapparaten blokkeren in Windows.

Als u de toegang tot USB-opslagapparaten in Windows wilt blokkeren, lees dan deze tutorial verder. Zoals u wellicht weet, is het gebruik van een USB-opslagapparaat een van de meest efficiënte manieren om een ​​back-up van uw gegevens te maken of gegevens over te dragen tussen twee verschillende computers. De mogelijkheid om een ​​USB-opslagapparaat te gebruiken brengt echter het risico met zich mee dat uw gevoelige gegevens zonder uw toestemming door een derde partij worden gekopieerd of dat uw computer wordt geïnfecteerd als het USB-opslagapparaat wordt geïnfecteerd.

Deze handleiding biedt stapsgewijze instructies voor het uitschakelen (blokkeren) van USB-opslagapparaten (bijv. USB-flashstations, externe USB-harde schijven, smartphones, tablets, enz.) in Windows 10, 8, 7 OS en in Windows Server 2008 , 2012/2016 (zelfstandige versies). *

*Opmerking: Nadat u de volgende stappen op uw computer hebt uitgevoerd, ontvangt u elke keer dat u een USB-opslagapparaat aansluit, een van de volgende foutmeldingen wanneer u er toegang toe probeert te krijgen.

Hoe de toegang tot USB-drives in Windows te blokkeren (alle versies).

Methode 1. Toegang tot USB-opslag uitschakelen met behulp van het register.

* Opmerkingen:1. Deze methode is van toepassing op alle Windows-besturingssystemen.2. Verwijderen alle aangesloten USB-stations voordat de beperking wordt toegepast, aangezien de beperking niet van toepassing is op USB-opslagapparaten die al zijn aangesloten.

1. Open Register-editor. Om dat te doen:

A. Druk tegelijkertijd op de knop ramen + R Toetsen om het opdrachtpaneel Uitvoeren te openen.b. Type regedit en druk op Binnenkomen.

regedit

2. Navigeer naar de volgende sleutel in het linkerdeelvenster:

  • HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\UsbStor

3. Open in het rechterdeelvenster het Begin Waarde en wijzig de waarde van 3 in 4 en klik OK. *

*Opmerking: Als u de toegang tot USB-opslag opnieuw wilt inschakelen, schakelt u deze waardegegevens weer in 3.

 Blokkeer USB-opslagapparaten in Windows.

5. Dichtbij de register-editor en opnieuw beginnen de computer.

Methode 2. Toegang tot USB-opslag uitschakelen met behulp van de Groepsbeleid-editor.

Hoe u toegang tot alle verwisselbare opslagapparaten in Windows kunt voorkomen met beleid: *

* Opmerkingen:1. Deze methode werkt alleen in Windows Professional-versies en Windows Server-versies.2. Verwijderen alle aangesloten USB-stations voordat de beperking wordt toegepast, aangezien de beperking niet van toepassing is op USB-opslagapparaten die al zijn aangesloten.

1. Open de Groepsbeleid-editor. Om dat te doen:

A. Druk tegelijkertijd op Windows Afbeelding + R Toetsen om het opdrachtpaneel Uitvoeren te openen.b. Type gpedit.msc & Druk op Binnenkomen.

Afbeelding

2. Navigeer in de Editor voor lokaal groepsbeleid naar:

  • Computerconfiguratie > Beheersjablonen > Systeem > Toegang tot verwisselbare media

3. Open dit Alle verwisselbare mediaklassen: Alle toegang weigeren Politiek. *

* Opmerking: Als u alleen schrijftoegang tot USB wilt vergrendelen, selecteert u de Verwisselbare schijf: schrijftoegang weigeren.

Schakel USB-opslagapparaten uit in Windows – GPEDIT

4. Kiezen Maakt het mogelijk en klik OK.

Blokkeer de toegang tot USB-drives

5. Sluit de Editor voor lokaal groepsbeleid en opnieuw beginnen de computer.

Dat is het! Laat me weten of deze gids je heeft geholpen door een reactie achter te laten over je ervaringen. Like en deel deze gids om anderen te helpen.

Als je wilt blijven voortdurend beschermd tegen malwarebedreigingen, bestaand en toekomstigwij raden aan om het te installeren Malwarebytes Anti-Malware PRO door hieronder te klikken (we verdienen een commissie op de verkopen die via deze link worden gegenereerd, maar zonder extra kosten voor u. We hebben ervaring met deze software en raden deze aan omdat deze nuttig en nuttig is):

Volledige pc-bescherming voor thuis – Bescherm tot 3 pc’s met NIEUW Malwarebytes Anti-Malware Premium!Hoe USB-opslagapparaten in Windows te blokkeren.  1