Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Verander je foto’s in een mozaïek van emoji’s met deze interessante iPhone-app

De iPhone is ongetwijfeld een hulpmiddel waarmee je indrukwekkende foto’s kunt maken. Dankzij de Emojivision-applicatie ontwikkeld door Gabriel O’Flaherty-Chan wordt deze functionaliteit echter naar een nieuw niveau getild.

Dit komt omdat je met deze applicatie de mogelijkheid hebt om elke afbeelding om te zetten in een mozaïek van emoji’s.

Emojivision is een gratis app met premiumfuncties die je voor ongeveer $ 2,79 kunt kopen. Eenmaal geïnstalleerd, beïnvloedt het de invoer van de camerasensor van je iPhone door zich te beperken tot de basisprincipes van het kleurenpalet. Gebruik emoji’s echter om de verschillende tinten en gradaties te symboliseren.

De applicatie interpreteert vervolgens de afbeelding en legt er een filter overheen dat bestaat uit duizenden emoji’s, die draaien met een snelheid van 60 fps, waardoor het voor de persoon moeilijk wordt om een ​​kloof te zien tussen de afbeelding en de daadwerkelijke afbeelding. .

Met Emojivision kun je de functie ervan toepassen wanneer je in realtime een selfie maakt, bestaande foto’s in je galerij selecteren om een ​​compositie met de emoji’s te maken, of het abstractieniveau van het filter aanpassen om te bepalen hoe de resulterende afbeelding eruit zal zien.

Aan de andere kant was O’Flaherty-Chan in het verleden niet alleen verantwoordelijk voor de ontwikkeling van deze innovatieve applicatie, maar heeft hij ook enkele softwareprojecten voor mobiele platforms ontwikkeld, waarvan ook bekend is dat hij erin slaagde de lopende versie van Pokémon Yellow te realiseren. een Apple Watch-horloge hacken.

Het nieuwe project waarin O’Flaherty werkt, richt zich op de constructie van een gigantisch real-time strategiespel ingebed in een universum waarin de speler de stappen moet volgen om verder te komen, vergelijkbaar met No man’s Sky, maar gericht op de elementen van RTS .

Met dit concept hoopt O’Flaherty-Chan op een meeslepend en avant-gardistisch resultaat dat voldoende interesse zal genereren in de gaminggemeenschap om deze weg te volgen, zijn initiatief te belonen en zijn imperium verder uit te breiden.

Mis de kans niet om uw afbeeldingen een interessant uiterlijk te geven met Emojivision en download deze vanuit de App Store