Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Verbinding maken met een VPN op een Mac

Let op: Het volgende artikel helpt je: Hoe maak je verbinding met een VPN op Mac

Wanneer u op afstand werkt, moet u mogelijk verbinding maken met een bedrijfsnetwerk om toegang te krijgen tot bepaalde bestanden of bronnen. Om dit te doen, kunt u verbinding maken met een Virtual Private Network (VPN). Er kunnen echter problemen optreden wanneer u verbinding probeert te maken met een VPN op uw Mac. In dit artikel bespreken we enkele van de meest voorkomende problemen die u kunt tegenkomen bij het proberen toegang te krijgen tot netwerkbronnen via een VPN op Mac, en hoe u deze kunt oplossen.

Onder Systeeminstellingen – Netwerk vindt u VPN-verbindingen. Navigeer naar Geavanceerd en configureer de verkeersinstellingen voor de VPN-verbinding. Uw internetverbinding veroorzaakt een probleem met uw toegang tot internet. Als u niet op internet kunt surfen nadat u verbinding hebt gemaakt met een VPN, kan dit te wijten zijn aan een DNS-configuratieprobleem. Voordat er iets gedaan kan worden, moeten de DNS-instellingen opnieuw worden ingesteld. Als u uw DNS wilt omzetten, kunt u OpenDNS gebruiken. Als een VPN niet werkt, is een routerstoring de hoofdoorzaak. Als uw firewall geen VPN-toegang toestaat, moet u uw VPN-software updaten.

Kan verbinding maken met VPN, maar heeft geen toegang tot netwerk-Mac?

Fotocredit: Spiceworks

Navigeer in het gedeelte Systeemvoorkeuren van het Apple-menu naar het menu Netwerk. Het verschijnt als een tandwielpictogram in het pop-upmenu Actie. De VPN-verbinding verschijnt bovenaan de lijst. Ga naar OK en klik vervolgens op Toepassen om de nieuwe instellingen te activeren.

Wanneer u verbinding maakt met een externe VPN-server, is de verbindingssnelheid meestal traag. De fysieke afstand tussen uw server en uw Mac heeft grote invloed op hoe snel u verbinding kunt maken met internet. Als je betere internetsnelheden op een Mac wilt ervaren, moet je verbinding maken met een server bij jou in de buurt, zoals B. één in jouw land. Een VPN wordt doorgaans gebruikt om het webverkeer van uw Mac en uw privacy en anonimiteit te beschermen. U kunt verbindingsproblemen verlichten door te schakelen tussen UDP/TCP, netwerkpoorten of beide. Als een VPN-service niet de gewenste functies biedt of servers vertraagt ​​zoals u dat wilt, kan dit een slechte deal zijn. Om de meeste VPN-problemen op te lossen, kunt u uw Mac opnieuw opstarten. Als je een oudere Mac hebt, kan het lastig zijn om een ​​groot aantal processen tegelijkertijd uit te voeren. Als uw Mac de VPN-client afsluit, zorg er dan voor dat u er alleen apps en programma’s mee uitvoert.

Los VPN-verbindingsproblemen op

Als u problemen ondervindt met uw VPN-verbinding, zijn er een paar stappen die u moet nemen om erachter te komen. Controleer of uw netwerkinstellingen correct zijn. Als uw VPN-software goed werkt, moet deze worden geverifieerd door naar uw verbindingsstatus en logboeken te kijken. Als een van deze methoden mislukt, moet u contact opnemen met uw VPN-serviceprovider.

Kan VPN verbinding maken maar geen toegang krijgen tot netwerkbronnen?

Afbeelding tegoed: www.microsoft-watch.com

DNS-configuratiefouten zijn vaak de oorzaak van het niet werken van een VPN-verbinding. Dit kan ook gebeuren als u de VPN-verbindingsconfiguratie wijzigt om de standaardgateway op het externe netwerk te gebruiken. Het is mogelijk om met de hoogst mogelijke snelheid toegang te krijgen tot inhoud van over de hele wereld.

Een DNS-probleem waardoor u geen verbinding kunt maken met internet via VPN komt vaak voor. Als dit gebeurt, is de oplossing om uw apparaat opnieuw op te starten en uw instellingen te controleren. In het geval dat uw DNS-instellingen onjuist zijn, is het belangrijk om niet-vertrouwde verbindingen te herstellen. Een virtueel particulier netwerk (VPN) is een type beveiligingssysteem dat het IP-adres van zijn gebruikers verbergt en hun browsegeschiedenis en locatie blokkeert. Het is een goede gok dat je een VPN-kill-schakelaar hebt ingeschakeld. Als u routering en externe toegang op uw server uitvoert, kunt u beperkingen tegenkomen op VPN’s die ertoe kunnen leiden dat webtoegang niet beschikbaar is.

Waarom heeft mijn Mac geen toegang tot het externe netwerk nadat hij verbinding heeft gemaakt met de VPN-server?

Om een ​​configuratie in te schakelen, gaat u naar Systeemvoorkeuren – Netwerk, zoekt u uw VPN-verbindingen op, gaat u naar Geavanceerd, vinkt u “Verzend al het verkeer via een VPN-verbinding” aan en klikt u vervolgens op OK. Al het verkeer dat na de verbinding naar de VPN-server wordt gerouteerd, wordt naar de Mac geleid, waardoor deze verbinding kan maken met zowel internet als het externe netwerk.

Kan VPN netwerkproblemen veroorzaken?

Omdat VPN’s uw hele netwerk blootstellen aan malware, DDoS-aanvallen en spoofing-aanvallen, zijn ze uiterst kwetsbaar. Het hele netwerk kan door een aanvaller worden neergehaald zodra deze een besmet apparaat misbruikt.

De voor- en nadelen van het gebruik van een VPN

De overgrote meerderheid van de mensen is van mening dat het gebruik van een VPN een geweldige manier is om uw gegevens veilig te houden, maar dat is niet altijd het geval. Een goede VPN is doorgaans een hoogwaardige, veilige dienst waar je voor moet betalen. Bovendien bieden VPN’s bijna nooit een hogesnelheidsverbinding, wat online taken moeilijk maakt. Sommige onlinediensten (waaronder Netflix) blokkeren ook actief VPN’s. Bovendien kunnen oude VPN-pakketten nieuwere blokkeren en u in gevaar brengen. Als je een VPN wilt gebruiken, doe dan eerst onderzoek en zorg ervoor dat de voordelen opwegen tegen de risico’s.

Mac VPN maakt verbinding, maar heeft geen toegang tot het netwerk

Als u problemen ondervindt bij de toegang tot uw netwerk nadat u verbinding hebt gemaakt met een VPN op uw Mac, kunt u een aantal dingen proberen. Zorg er eerst voor dat de VPN daadwerkelijk is verbonden door naar het gedeelte ‘Netwerk’ in Systeemvoorkeuren te gaan. Als dit niet het geval is, probeer dan opnieuw verbinding te maken. Als dat niet werkt, kunt u proberen de netwerkinterface opnieuw in te stellen. Om dit te doen, opent u de terminal en typt u: sudo ifconfig en0 down;sudo ifconfig en0 up. Hierdoor wordt uw netwerkinterface gereset en krijgt u hopelijk toegang tot uw netwerk.

Hotspot Shield VPN: een geweldige optie voor Mac-gebruikers

Als u problemen blijft ondervinden met uw Mac, moet u wellicht een VPN overwegen. Omdat Hotspot Shield VPN een breed scala aan apparaten en netwerken ondersteunt, is het een uitstekende keuze. Als uw Mac geen verbinding met internet kan maken via Wi-Fi, moet u het profiel van de app opnieuw installeren om het probleem op te lossen. Als dat niet werkt, kun je toegang krijgen tot het Hotspot Shield VPN-profiel door naar Systeemvoorkeuren te gaan. Nadat u op het minteken hieronder heeft geklikt, wordt uw profiel verwijderd. U kunt de wijzigingen opslaan door op Toepassen te klikken. Als uw Mac nog steeds problemen ondervindt, kunt u overwegen een VPN te installeren.

Mac blokkeert VPN-verbinding

Mac VPN-verbindingsblokkering is een proces waarbij het Mac-apparaat van een gebruiker automatisch elke poging van een VPN om verbinding te maken met het apparaat van een gebruiker blokkeert. Dit wordt gedaan om de privacy en veiligheid van de gebruiker te beschermen en om potentiële kwaadwillige activiteiten te voorkomen die zouden kunnen optreden als een VPN-verbinding zou worden toegestaan.

Is er een manier om VPN op Windows 10 te verwijderen? Je kunt VPN op je Mac uitschakelen in Systeemvoorkeuren. U kunt uw computer uitschakelen door op de knop Verbinding verbreken te klikken. Wat is de beste manier om pop-upblokkering op mijn Mac uit te schakelen? Je kunt het uitschakelen door op het Apple-pictogram in de linkerbovenhoek te klikken. Je kunt het menu Systeemvoorkeuren vinden door Systeemvoorkeuren in het Apple-menu te typen. Wanneer u op de knop Toevoegen klikt, verschijnt de interface voor het configureren van uw VPN. Zodra het is ingesteld, moet u opnieuw op de knop Toevoegen klikken. Als u probeert de verbinding te verbreken, werkt dit niet. Zorg ervoor dat uw VPN-applicatie is verwijderd voordat u probeert het verbindingsprofiel te verwijderen.

Hoe sta ik VPN toe via mijn firewall-Mac?

VPN verbinden Nadat u “Firewall” hebt geselecteerd in het menu “Firewall”, klikt u op “Firewall uitschakelen” en probeert u opnieuw verbinding te maken. Als de VPN is aangesloten, is de firewall hoogstwaarschijnlijk verantwoordelijk voor het probleem. Als dit het geval is, start u de firewall opnieuw op, klikt u vervolgens op ‘Firewallopties’ en schakelt u het selectievakje naast ‘Alle inkomende verbindingen blokkeren’ uit.

VPN-verbinding mislukt Mac

Als uw VPN beschadigd is, kan dit resulteren in de foutmelding ‘VPN-authenticatie mislukt’. In dit geval moet u mogelijk uw VPN-client verwijderen en opnieuw installeren. Voer een verwijderprogramma uit om alle registervermeldingen en bestanden uit de eerste installatie te verwijderen om andere fouten te voorkomen.

Is er een manier om een ​​VPN-verbinding op mijn Mac tot stand te brengen? Zo ja, wat is de beste manier om dit te bereiken? De fout ‘VPN-server heeft niet gereageerd’ op MacView kan worden verholpen als uw verbinding niet werkt. Er zijn talloze redenen waarom uw VPN mogelijk niet goed werkt. Voordat u de nieuwe VPN downloadt en opnieuw installeert, moet u ervoor zorgen dat deze is verwijderd of bijgewerkt.

Probleemoplossing: VPN-authenticatie mislukt

VPN-authenticatiefouten kunnen ook optreden als de internetverbinding slecht is. Als uw VPN-router op uw computer is aangesloten, zorg er dan voor dat deze ook op hetzelfde netwerk is aangesloten. Mogelijk kunt u geen verbinding maken met de VPN vanaf een ander apparaat op hetzelfde netwerk. Als u nog steeds problemen ondervindt bij het verbinden met de VPN, controleer dan of de netwerkinstellingen van uw computer correct zijn.

VPN Onbeperkt Geen internetverbinding Mac

Als u geen verbinding kunt maken met een VPN-server, moet u VPN Unlimited opnieuw opstarten. U kunt toegang krijgen tot Logboeken door naar het menupictogram in de linkerbovenhoek van Instellingen te gaan. Het is noodzakelijk om verbinding te maken met een aantal servers in verschillende landen om de prestaties van Wireguard te controleren.

VPN Unlimited is een app waarmee je een VPN op macOS kunt gebruiken. Deze tutorial leidt u door de stappen om de VPN Unlimited-app op uw Mac te gebruiken. In plaats van DNS Firewall, dat voorheen onderdeel was van het beveiligingspakket van VPN Unlimited, is DNS Firewall nu een apart product. De volgende tabbladen verschijnen op het serverscherm in onze VPN-app voor MacBook: Hoe kan ik een specifieke server gebruiken? U kunt de gewenste serverlocatie vinden door naar beneden te scrollen in de serverlijst of door de gewenste locatie in het zoekvak in te voeren. Je ziet ook een pictogram voor de streamingservers. U kunt toegang krijgen tot de website van streamingdiensten door erop te klikken in uw browser.

Tik eenvoudig op het tabblad Aankopen op het hoofdscherm van de VPN voor MacBook-app om uw aankopen te bekijken. Voer uw huidige wachtwoord in, kies vervolgens een nieuw wachtwoord, bevestig het en klik op Wachtwoord wijzigen. Om toegang te krijgen tot de in-app-aankoop die u heeft gedaan, klikt u op de knop ‘Aankoop herstellen’. Het gebruik van VPN Unlimited op Mac beschermt uw gegevens en identiteit tijdens het bankieren, winkelen en surfen op het internet. Nadat u deze optie hebt ingeschakeld, kunt u verbinding maken met elke VPN-server op de Mac, Ondersteuning selecteren (op het tabblad Ondersteuning) en wij sturen u uw logbestanden. Met deze optie kunnen alleen KeepSolid Wise-protocollen en OpenVPN® worden gebruikt.

Waarom maakt mijn VPN geen verbinding met mijn Mac?

Om de app opnieuw te installeren, gaat u naar Systeeminstellingen > Netwerk > selecteert u het Hotspot Shield VPN-profiel. Om het profiel te verwijderen, klikt u op het minteken hieronder. Wijzigingen kunnen worden opgeslagen door op Toepassen te klikken.

VPN heeft geen toegang tot het lokale netwerk

Controleer of de VPN-tunnel operationeel is. Als de VPN verbonden is, zorg er dan voor dat de status van de client “verbonden” is. Om de VPN-instellingen van uw Windows 10-apparaat te wijzigen, gaat u naar Instellingen – Netwerk – VPN; Om de VPN-instellingen van uw Windows 7-apparaat te wijzigen, gaat u naar Configuratiescherm – Netwerk en internet – Netwerkcentrum – Adapterinstellingen wijzigen.

VPN heeft een actief netwerk, maar heeft geen toegang tot lokale LAN’s. In dit geval wordt de optie Lokale LAN-toegang geactiveerd in de VPN-client. Hier zijn de instellingen voor Matt. De huidige configuratie is 3901 bytes lang. Waarom heeft mijn kantoor geen eigen LAN, maar een gedeeld LAN? De ATM0 WAN/SBC DSL-interface van Heffnet wordt beschreven in de volgende tabel. Zonder geldautomaat heeft niemand eerlijke toegang tot een IP-adres.

FastEthernet0 kan worden gebruikt voor een Cisco LAN-interface. De IP-adressen van de FastEthernet0-interface zijn 192.268.254. In deze interface bevindt zich een interface loopback0 IP-adres 1.1.2.1 toegangslijst 101 toegestane IP 192.16.70.200. Dialer69 mtu 1492 IP-adres onderhandeld nat ip buiten inkapseling ppp dialer-pool 69 ppp chk. xxx ppp ph. gebruikersnaam verzonden [email protected] Wachtwoord Dit is een Bitcoin-cryptocurrency-kaart.

Netwerkfout Geen verbinding met VPN-server Mac Forticlient

Als u problemen ondervindt bij het verbinden met een VPN-server op uw Mac met Forticlient, zijn er een paar dingen die u kunt proberen. Zorg er eerst voor dat u het juiste VPN-serveradres gebruikt en dat de inloggegevens van uw VPN-account correct zijn. Als u nog steeds problemen ondervindt, start u uw Mac en uw router opnieuw op. Als u nog steeds verbindingsproblemen ondervindt, moet u mogelijk contact opnemen met uw VPN-provider voor hulp.

Hoe kan ik mijn FortiClient VPN-apparaat verbinden met mijn Mac? Voer de inloggegevens in die u hebt gebruikt om in te loggen op uw Mac om een ​​back-up van de gegevens te maken. U vindt het VPN-pictogram in de menubalk van uw Windows-menu. Ga door naar stap 3 als u de melding ontvangt dat uw servercertificaat niet aan de eisen voldoet. Hoe gebruik ik forticlient VPN op Mac? Je kunt het netwerk wijzigen door naar het Apple-menu te gaan en Systeemvoorkeuren te selecteren. Om uw VPN te configureren, selecteert u een verbinding waarmee u verbinding wilt maken, afhankelijk van het VPN-netwerk dat u gebruikt. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom uw VPN-verbinding intermitterend is.