Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Vergelijking tussen OnePlus 7 Pro en ASUS Zenfone 6

Als je vroeger een smartphone met een goede camera wilde, moest je een hoge prijs betalen voor een Samsung. Apple- of Pixel-smartphone. Deze apparaten worden nog steeds beschouwd als leiders op het gebied van smartphonefotografie, maar het wordt steeds gebruikelijker dat er hoogwaardige camera’s worden gebruikt op smartphones die veel minder dan $ 1.000 kosten. De OnePlus 7 Pro en ASUS Zenfone 6 hebben beide multisensorcamera’s, waaronder de nieuwe Sony 48MP-sensor. De camera-instellingen van de OnePlus 7 Pro worden benadrukt door de 48 MP, f/1.6 hoofdcamera, die ook beschikt over laser-autofocus en OIS. Het bevat ook een 8 megapixel-telelens, een 3x zoom met een f/2.4-lens en OIS, en een laatste 16 megapixel-sensor gecombineerd met een 13 mm-lens met f/2.2 groothoek. Voor selfies beschikt de telefoon over een 16 megapixel pop-upcamera met een f/2.0 lens.

De Asus Zenfone 6 biedt een eenvoudiger aanpak met slechts twee camera’s, beide aan de achterkant van de telefoon. De hoofdsensor is dezelfde 48MP-sensor als de OnePlus 7 Pro met een iets langzamere f/1.8-lens [26 mm] en laser-autofocus, terwijl de tweede sensor beelden maakt met 13 MP en een f/2.4-lens [11 mm] met extreme breedte. Omdat Asus een speciale camera aan de voorkant van de telefoon heeft weggelaten, zodat niets het scherm van rand tot rand hindert, heeft Asus de belangrijkste camera’s aan de achterkant van de telefoon geïntegreerd in een unieke opklapbare cameramodule waarmee de camera kan worden gebruikt voor foto’s en video’s aan de voorkant.

Bekijk de video hierboven en de onderstaande afbeeldingengalerij om te zien hoe de Asus Zenfone 6- en OnePlus 7 Pro-camera’s zich tot elkaar verhouden. Laat zeker een reactie achter en laat ons weten welk apparaat volgens jou betere foto’s en video’s maakt.