Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Vermijd deze fouten bij het opladen van de iPhone-batterij

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: vermijd deze fouten bij het opladen van de iPhone-batterij

Het leven is tegenwoordig erg hectisch. We laden onze telefoons snel op een onveilige manier en met de verkeerde accessoires op. We realiseren ons niet dat we onze apparaten beschadigen door enkele van de meest voorkomende fouten te maken. En na verloop van tijd kunnen deze fouten ervoor zorgen dat de batterij van het apparaat leegraakt. Soms laden we onze apparaten te weinig op en vaak laden we ze te veel op, en de accessoires die we gebruiken om ze op te laden zijn ook niet altijd veilig. Met dit in gedachten richt de blog zich vooral op fouten die vermeden moeten worden bij het opladen van de iPhone-batterij.

Fouten gemaakt tijdens het opladen van de iPhone-batterij

Een grote fout die iPhone-gebruikers maken, is hun telefoon gebruiken terwijl deze wordt opgeladen. De dagelijkse schema’s zijn zo vol activiteit dat gebruikers hun telefoons gebruiken om tijd te besparen, en soms onbewust. Apparaatexperts raden echter af om apparaten tijdens het opladen te gebruiken, omdat het risico bestaat dat het apparaat in brand vliegt. Zoals technologie-expert Eloise Tobler van Wisetek zegt:

“Wanneer je iPhone wordt opgeladen, plaats je het apparaat in een elektronenoverdracht die vervolgens veel warmte genereert. Deze warmte moet van het apparaat worden afgevoerd. Als je je iPhone echter gebruikt terwijl deze is aangesloten, genereer je nog meer warmte, wat je batterij ernstig zal beschadigen en de levensduur ervan zal verkorten.”

Draadloze opladers zijn ook zeer schadelijk voor de batterij van het apparaat. Ze veroorzaken extreme hitte en verwarmen het apparaat nog meer. Eloise Tobler citeert ook:

“Deze pads verbruiken veel meer energie dan een standaardkabel. Uit sommige tests is gebleken dat draadloze opladers feitelijk ongeveer 45% meer stroom nodig hebben dan een traditionele kabel om een ​​apparaat op te laden. Over het algemeen zorgt het gebruik van deze pads ervoor dat uw telefoon iets harder werkt, wat op zijn beurt meer warmte creëert en de algehele levensduur van uw batterij zelfs kan verkorten. Draadloze oplaadpads brengen ook veel hogere milieukosten met zich mee en zijn behoorlijk lastig te recyclen.”

Enkele stappen om te voorkomen dat de telefoonbatterijen leeg raken, zijn als volgt:

  • Houd het oplaadniveau van het apparaat tussen 30% en 90% om de oplaadlast voor het apparaat te verminderen.
  • We moeten het gebruik van draadloze opladers vermijden.
  • We mogen onze mobiele telefoon niet gebruiken terwijl deze wordt opgeladen.
  • De snellaadkabels hoeven we zelden te gebruiken