Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Vertragingen bij de lancering van Moto Razr 2023 en X30 Pro; controleer nieuwe data

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: lanceringsvertragingen van Moto Razr 2022 en X30 Pro; controleer nieuwe data

We keken ernaar uit om op 2 augustus meer te leren over de nieuwe Moto Razr 2022 en X30 Pro, maar het lanceringsevenement werd op het laatste moment geannuleerd.

Dit verraste ons allemaal, vooral omdat er geen reden werd gegeven voor de annulering. In feite weten we nog steeds niet zeker wat er is gebeurd, terwijl sommigen vermoeden dat de annulering te wijten was aan spanningen tussen China en Taiwan over het bezoek van de Amerikaanse voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, Nancy Pelosi.

Lenovo Mobile China GM Chen Jin deelde een teaserafbeelding van de Moto Razr 2022. Het artikel bevestigt de uitgestelde lanceringsplannen niet direct, maar de analoge klok die zichtbaar is op het coverdisplay van de opvouwbare telefoon stelt de datum en tijd in voor 11 augustus om 14.00 uur. Aangezien dit binnen een week gebeurt, kan dit een subtiele aanwijzing zijn dat het lanceringsevenement voor die tijd is verplaatst.

Zowel de X30 Pro als de Moto Razr 2022 zullen waarschijnlijk worden onthuld tijdens dit uitgestelde evenement, waarna de smartphones kort daarna in China in de verkoop zullen gaan.

Als we deze Weibo-notitie goed begrijpen, komt het evenement van het bedrijf slechts een dag na Samsung’s Galaxy Unpacked-evenement (gepland voor 10 augustus), waar het de Galaxy Z Fold 4 en Z Flip 4 zal onthullen.

Voorlopig worden de nieuwe telefoons van Motorola in China gelanceerd, maar ze zouden op een later tijdstip in de Verenigde Staten kunnen worden gelanceerd. De Moto Razr 2022 en X30 Pro zullen onmiddellijk na het evenement in de verkoop gaan, en klanten in China kunnen de telefoons al reserveren.