Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Video toont Magic Keyboard 2023 werkend met 2023 M1 iPad Pro

2021 M1 iPad Pro wordt nu verzonden voor klanten die de iPad Pro tijdens de pre-orderverkoop hebben gekocht. Eén gelukkige klant ontving zijn M1 iPad Pro-apparaat vóór de geplande 21 april.

Apple gaf kort na het “Spring Loaded” -evenement een verklaring af waarin stond dat de 2021 iPad Pro en het 2020 Magic Keyboard, ja, het zwevende toetsenbord, misschien samenwerken, maar dat ze geen perfecte match zullen zijn. Dit is grotendeels te danken aan het nieuwe mini-LED-display van de iPad Pro, dat resulteert in een in totaal 0,5 mm dikker chassis.

En aangezien Apple geen ruimte liet in de toetsenbordbehuizing, werd aanvankelijk gedacht dat de twee misschien niet zouden samenwerken.

“Vanwege de iets dikkere afmetingen van deze nieuwe iPad Pro is het mogelijk dat het Magic Keyboard niet goed past in gesloten toestand, vooral niet als de schermbeschermers zijn aangebracht.”

Een van de gelukkige kopers van de M1 iPad Pro heeft zijn apparaat al ontvangen. Hij probeerde zijn nieuwe iPad uit met het Magic Keyboard van de oudere generatie, en ja, ze passen perfect als ze gesloten zijn. De gebruiker zegt dat hij nog niet heeft geprobeerd zijn nieuwe iPad te schudden of te zwaaien met het oudere zwevende toetsenbord, maar hij zegt dat “alles er behoorlijk solide uitziet.”

Ter bevestiging gebruikte gebruiker ‘JustVids’ de nieuwe iPad Pro met modelnummer A2378 en het modelnummer van het accessoire is MXQU2LL/A om te bevestigen dat het inderdaad de 2021 M1 iPad Pro en 2020 Magic Keyboard is.

Ben je van plan de nieuwe iPad Pro te kopen en te gebruiken met het 2020 Magic Keyboard? Wat zijn uw gedachten? Laat het ons weten in de reacties hieronder!