Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Vingerafdrukvergrendeling inschakelen in WhatsApp voor Android

De privacy en veiligheid van onze gesprekken worden steeds belangrijker voor WhatsApp-gebruikers over de hele wereld. We weten dat het een applicatie is met encryptie die de chats beschermt. Maar hoe kunnen we de terminals beschermen om voyeurs, jaloerse koppels of iemand die onze mobiele telefoon steelt te vermijden? Nou simpel met onze vingerafdruk. Een formule om de toegang tot WhatsApp voor seconden en voor derden te voorkomen.

Momenteel is WhatsApp nog bezig om deze maatregel in Android te implementeren. Dit betekent dat voorlopig alleen degenen die gebruikers zijn van de Bèta- of proefversie U kunt deze beveiligingsvraag activeren. Maar de komende weken lanceert WhatsApp de functie voor alle gebruikers van het Google-platform. Dus als je dit leest voordat je klaar bent voor iedereen, ga dan verder met het volgende punt in deze tutorial. Als het al actief is, ga dan stap voor stap naar het volgende gedeelte.

Als je geen WhatsApp-bètatester voor Android bent

WhatsApp-functies komen op de eerste plaats in de bèta- of proefversie. Het is een formule van het bedrijf om te bewijzen dat alles goed gaat voordat het aan het grote publiek wordt vrijgegeven. Als u zich niet verzet en vingerafdrukbescherming wilt, volgt u deze stappen Word een WhatsApp-bètatester op Android. Vergeet niet om eerst een back-up van uw gesprekken te maken om te voorkomen dat u inhoud verliest.

Open eenvoudigweg deze link vanuit de Google Play Store en bevestig dat u een WhatsApp-bètatestergebruiker wilt worden. Daarmee moet je gewoon Wacht ongeveer 5 minuten Bezoek de Google Play Store en zoek in WhatsApp naar de nieuwste bètaversie die beschikbaar is om te downloaden. Deze versies lijken op de originele applicatie, maar de vooruitgang wordt getest. Elke update wordt uitgebracht via Google Play Store alsof het een normale applicatie is. En je wordt een bètatester totdat je opnieuw op de link klikt en besluit deze niet meer te spelen.

Als u deze stap wilt vermijden, kunt u ook toegang krijgen tot de APKMirror-website, die fungeert als een applicatierepository buiten de Google Play Store. Hier kun je door WhatsApp bladeren en de nieuwste bètaversie verkrijgen zonder dat je het proces van een bètatester hoeft te doorlopen. Klik op Downloaden en installeer de applicatie zodra het APK-pakket op uw telefoon is gedownload. Als dit de eerste keer is dat u dit doet, moet u de functie uiteraard inschakelen Onbekende bronnen Om applicaties van buiten de Google Play Store te kunnen installeren. Hoewel APKMirror een betrouwbare website is, brengt het overslaan van de protocollen en beveiliging van Google Play Store uw privacy en de goede werking van uw telefoon in gevaar. Doe dit dus alleen op eigen risico.

Stap voor stap: Activeer de vingerafdrukbeveiliging

Om deze functie op uw mobiele telefoon te laten werken, heeft u uiteraard een terminal nodig die uw vingerafdruk kan lezen. En als u het al hebt geregistreerd om uw terminal te beschermen, is het proces heel eenvoudig.

activeer vingerafdruk op WhatsApp

Je hoeft alleen maar naar WhatsApp te gaan en het menu met de drie stippen in de rechterbovenhoek te bekijken om toegang te krijgen Instellingen. Ga vervolgens naar het gedeelte Account, waar het gedeelte Privacy zich bevindt. Als je een van de nieuwste versies van WhatsApp hebt, vind je de functie onderaan dit scherm Vingerafdruk slot. Zorg ervoor dat het effectief is.

Nadat u uw gebruikersvingerafdruk heeft geregistreerd, wordt de functie ingeschakeld Stel een tijd in vóór de automatische vergrendeling. Handig als je de applicatie niet voortdurend hoeft te ontgrendelen. Je kunt ervoor kiezen om hem direct na het sluiten, na 1 minuut of na 30 minuten te vergrendelen. Er is ook de mogelijkheid om de inhoud van meldingen te blokkeren als u uw gebruik van WhatsApp verder wilt privatiseren.

Meer nieuws over… WhatsApp

Mục lục