Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

VirtualBox-fout in supR3HardenedWiReSpawn – Kan VirtualBox VM-proces 5 niet opnieuw starten (opgelost)

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: VirtualBox-fout in supR3HardenedWiReSpawn – Kan VirtualBox VM Process 5 niet opnieuw starten (opgelost)

Veel VirtualBox-gebruikers (waaronder ikzelf) zijn het volgende probleem tegengekomen bij het starten van een virtuele machine na het opnieuw opstarten van de computer: “VirtualBox – Error in supR3HardenedWiReSpawn” en na het klikken op “OK” verschijnt er een andere foutmelding: “Kan geen sessie openen voor het afsluiten van de virtuele machine code 1 (0x1) – E_FAIL (0x80004005)” raadpleeg “VBoxHardening.log” voor details over de fout. Maar in het VBoxHardening.log-bestand is er geen duidelijke verklaring voor het probleem, behalve dat veel DLL-bestanden “WinVerifyTrust” missen.

Probleembeschrijving: Op een Windows 10-pc zie ik, na het installeren van de nieuwste versie van VirtualBox en het opnieuw opstarten van de computer, de volgende fouten bij het starten van een VM-machine:

…en nadat je op OK hebt geklikt (in het bovenstaande bericht), krijg je de volgende foutmelding:

Deze tutorial biedt instructies voor het oplossen van de volgende VirtualBox-fouten:

  • Het VBoxHardening.log-bestand meldt dat er meerdere .dll-bestanden zijn [lacks WinVerifyTrust].

Oplossing: herstart van VirtualBox VM-proces mislukt 5 [lacks WinVerifyTrust]

Belangrijk: Voordat u doorgaat met de volgende stappen, voert u de volgende acties uit en controleert u of u de VM kunt starten (na het toepassen van elk van deze acties):

1. Schakel AV real-time bescherming uit of verwijder uw antivirusprogramma en probeer vervolgens de VM te starten. *

*Opmerking: als u er een bezit HP Pro of een HP Elite-pcmet vooraf geïnstalleerde software van HP, ga je gang en verwijderen de volgende programma’s:

  • HP Clientbeveiliging
  • HP Sure Click
  • HP SureSense

2. zeker weten dat Hyper V is gehandicapt. Om dit te doen, navigeert u naar Schakelbord > Programma’s en functies > Windows-onderdelen in-of uitschakelen En Deactiveren de Hyper V Speciale eigenschap.

3. Navigeer naar “C:\Program Files\Oracle\VirtualBox\drivers\vboxdrv”, klik met de rechtermuisknop VBoxDrv.inf en klik Installeren.

4. Verwijder VirtuaBox en installeer het opnieuw door de volgende procedure te volgen:

A. Navigeren naar Schakelbord > Programma’s en functies En Verwijderen VirtualBoxb. Herstarten uw computer.c. Downloaden de nieuwste versie van VirtualBox.d. Klik met de rechtermuisknop op het gedownloade bestand en klik Uitvoeren als beheerder.e. Herstarten jouw computer.f. Probeer de VM te starten en als u dezelfde foutmelding krijgt, volgt u deze stappen:

Stap 1. Wijzig het opstarttype van de VBoxDrv-service (VBoxDrv.inf) in 2 (Automatisch laden)*

*Opmerking: Het idee om de ‘Start’-waarde van de VBoxDrv-service te wijzigen in 2kwam na het lezen van de Hardening Fix (tussenoplossing) voor fouten na installatie en opnieuw opstarten op de VirtualBox-forums, waar wordt voorgesteld om de ‘Start’-waarde te wijzigen in 3. Maar deze verandering werkte niet en de zaken werden erger.

1. Openen Register-editor.2. Navigeer naar deze sleutel in het linkerpaneel:

3. Dubbelklik in het rechterdeelvenster Begin REG_DWORD-waarde.

FIX: supR3HardenedWinReSpawn wat: 5 VERR_INVALID_NAME

4. Wijzig de waardegegevens van 1 in 2 en klik OK. *

* Mogelijke waarden voor het opstarttype van de ‘VBoxDrv’-service (opgeslagen in de REG_DWORD-waarde ‘Start’).

Waarde Opstarttype Uitleg 0 Boot Service wordt tijdens het opstarten geladen.

1 Systeem: Dienst wordt geladen tijdens KERNEL-initialisatie (bij het opstarten). 2 Automatisch: De service wordt automatisch geladen door de Service Control Manager. 3 Handmatig: De dienst wordt handmatig geladen (op aanvraag). 4 Gehandicapt: Dienst is uitgeschakeld.

Afbeelding

5. Sluiten de register-editor en opnieuw beginnen de computer.6. Probeer de VM te starten. Als de VM niet opnieuw kon opstarten en de fout “Call to WHvSetupPartition failed: ERROR_SUCCESS (Last=0xc000000d/87)” weergeeft, ga dan naar stap 2.

Stap 2. Schakel Hyper-V uit tijdens het opstarten.

In Windows 10 PRO of Enterprise start HYPER-V standaard bij het opstarten, dus ga je gang en schakel het uit.

1. Open Opdrachtprompt als beheerder.2. Voer de volgende opdracht in en druk op Binnenkomen:

  • bcdedit /set hypervisorlaunchtype

Schakel HYPER-V uit tijdens het opstarten

3. Opnieuw opstarten uw pc.4. Start de VM na het opnieuw opstarten.

Dat is het! Laat me weten of deze gids je heeft geholpen door een reactie achter te laten over je ervaringen. Like en deel deze gids om anderen te helpen.

Als je wilt blijven voortdurend beschermd tegen malwarebedreigingen, bestaand en toekomstigwij raden aan om het te installeren Malwarebytes Anti-Malware PRO door hieronder te klikken (we verdienen een commissie op de verkopen die via deze link worden gegenereerd, maar zonder extra kosten voor u. We hebben ervaring met deze software en raden deze aan omdat deze nuttig en nuttig is):

Volledige pc-bescherming voor thuis – Bescherm tot 3 pc’s met NIEUW Malwarebytes Anti-Malware Premium!VirtualBox-fout in supR3HardenedWiReSpawn - Kan VirtualBox VM-proces 5 niet opnieuw starten (opgelost) 1

Mục lục