Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Vivo De blauwe V15 Pro verschijnt op de foto vóór de officiële aankondiging.

We hebben hier eerder deze maand over gesproken Vivo V15 Pro. Dit is de mobiel die op 20 februari, dezelfde dag Galaxy S10, wordt gepresenteerd

Om de onbedwingbare trek en de tijd tot die datum te doden, is er niets beter dan goede filtratie. Zo is het nu We hebben een foto van het eerstgenoemde team.

De Vivo V15 Pro is blauw

Zoals je kunt zien, is de achterkant de hoofdpersoon in arrestatie. Wij worden met één geconfronteerd Smartphone In deze blauwe tint leek het door de gereflecteerde reflectie op glas te zijn gebouwd.

Vivo De blauwe V15 Pro verschijnt op de foto vóór de officiële aankondiging.  1

Linksboven bevindt zich een drievoudige hoofdcamera met een verticaal ontwerp en een tweekleurige LED-flitser. Het camerasysteem heeft ook een acroniem AIdat wil zeggen, het verwijst naar kunstmatige intelligentie. Verwacht dus optimalisatie en veel functies bij het maken van foto’s.

De samenstelling van de achteruitrijcamera is een sensor. 48 MP, nog eens 8 MP en de laatste 5 MP.

Ook Afhankelijk van de structuur/positie zien we elementen uitsteken vanaf de bovenrand. Dit is de camera aan de voorkant die verschijntof ook wel soort genoemd verscheen. Uiteraard kijken we in deze illustratie niet naar de lens omdat deze in de tegenovergestelde richting wijst. De voorste sensor bereikt de genegeerde 32 MP.

Beide zijden van de set, evenals de boven- en onderrand, zijn licht gebogen.

Vivo De blauwe V15 Pro verschijnt op de foto vóór de officiële aankondiging.  3 "breedte =" 1440 "hoogte =" 1100

Bovendien schatten geruchten dat dit zo is uitvinding zal hebben Super AMOLED 6-scherm, 59 inch resolutie 2.316 x 1.080 pixelsen bereikte een dichtheid van 388 ppi.

Dat brengt de processor Qualcomm Leeuwebek 675 (Octa-kern op 2,0 GHz), GPU Adreno 612, 6 GB RAM en 128 GB interne opslag.

De vingerafdruklezer bevindt zich aan de onderkant Advertentie en de batterij zal bereiken 4500 mAh tegen een snelle prijs via u USB Type-C-poort.

Bron: Gizchina