Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Vivo Y02s lekte per ongeluk op de website van het bedrijf

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Vivo Y02s lekte per ongeluk op de website van het bedrijf

Vivo Y02s is de aankomende instapsmartphone van het bedrijf. Vivo is er helemaal klaar voor om de handset binnenkort te lanceren. Onlangs werden alle details over de aankomende smartphone per ongeluk geüpload naar de website van het bedrijf. Het werd echter snel verwijderd en de details zijn nu niet voor iedereen beschikbaar. Geen zorgen! We hebben u gedekt en zijn erin geslaagd enkele specificaties van de telefoon te achterhalen.

Hier is alles wat u moet weten over de instapversie van de Vivo Y02s

De Vivo Y02s is voorzien van een 6,51-inch HD+ IPS LCD-scherm met een dauwdruppel-notch. Het heeft een HD+ resolutie en wordt geleverd met een verversingssnelheid van 60 Hz. Het ontwerp van de handset is redelijk goed. Het heeft een vlak achterpaneel van polycarbonaat en vlakke randen met afgeronde randen, waardoor het ondanks zijn budgetgerichte aanpak een ‘premium look’ krijgt. Bovendien heeft het een speciale glasachtige textuur die vingerafdrukken en krassen weghoudt. Bovendien beschikt het toestel niet over een vingerafdruksensor.

Vivo Y02s lekte per ongeluk op de website van het bedrijf 2 Vivo Y02s lekte per ongeluk op de website van het bedrijf 3

Onder de motorkap van de Vivo Y02s bevindt zich de MediaTek Helio P35. Het maakte geen indruk omdat de chipset die de smartphone aandrijft super oud is. Bovendien wordt het toestel geleverd met 3 GB RAM en 32 GB intern geheugen. Dat is voor de hedendaagse normen niet genoeg. U kunt echter een micro SD-kaartsleuf gebruiken om uw bestanden op te slaan. De smartphone wordt geleverd met een batterij van 5.000 mAh om de verlichting aan te houden. Het slechte nieuws is dat het, omdat het een budgetvriendelijk toestel is, niet snel oplaadt.

Als het om de camera gaat, wordt de Vivo Y02s geleverd met twee ronde uitsparingen. Een daarvan is het huis voor de 8 MP primaire snapper. De tweede herbergt echter een LED-flitser. Aan de voorkant beschikt de smartphone over een 5 MP selfie-shooter voor selfies en videogesprekken. De kleuropties van de Vivo Y02 omvatten Fluorite Black en Vibrant Blue. Er was verder geen woord over de lanceringsdatum en prijs van de Vivo Y02. De lancering lijkt aanstaande, dus laten we afwachten wat er daarna komt. Tot die tijd kunt u ons volgen voor meer updates.

Lees ook: de vivo Y55 verbaast Pakistaanse tech-experts met zijn lange batterijduur