Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

vivo Y15C debuteert in Pakistan met geweldig ontwerp, enorme batterij van 5000 mAh en aan de zijkant gemonteerde vingerafdrukscanner

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: vivo Y15C debuteert in Pakistan met geweldig ontwerp, enorme batterij van 5000 mAh en aan de zijkant gemonteerde vingerafdrukscanner

vivo, ‘s werelds toonaangevende smartphonemerk, kondigt de lancering aan van het nieuwste lid van de Y-serie, vivo Y15C, in Pakistan. Met de lancering van de Y15C zet vivo zijn visie voort om de jeugd te dienen met ‘smartphones met veel functies’ en betekenisvolle innovaties in verschillende prijsklassen aan te bieden.

Om een ​​naadloze entertainmentervaring te garanderen, is de Y15C voorzien van een 6,51-inch Halo FullView™-display met oogbescherming*. De geheel nieuwe vivo Y15C is ontworpen om te voldoen aan de levensstijl van jonge consumenten die altijd ‘onderweg’ zijn en een krachtig toestel willen waarmee ze de hele dag aan de slag kunnen.

Nieuwe camera voor superieure klikken

De dubbele AI-camera van 13 megapixels aan de achterkant, gecombineerd met een groot diafragma van f/2.2, toont de kleinste details in het beeld en zorgt ervoor dat het onderwerp altijd belicht is, waardoor gebruikers een verbeterde fotografie-ervaring krijgen. Het wordt ondersteund door een verscheidenheid aan functies om elk scenario met volledige duidelijkheid vast te leggen.

Y15C biedt gezichtsverfraaiing, foto, video, live foto, time-lapse, panorama, documenten en Pro-modus om uw dagelijkse opname-ervaring eenvoudiger te maken. Bovendien heeft het een 2 MP supermacrocamera aan de achterkant die een focus van 4 cm biedt die helpt bij het ontdekken van kleine en opwindende werelden vol edelstenen die voor het blote oog verborgen zijn.

De smartphone is bovendien uitgerust met een 8 MP camera aan de voorkant voor adembenemende selfies.

vivo Y15C Krachtige batterij met lange levensduur

De Y15C van vivo heeft een batterij van 5000 mAh (TYPE) die elke dag een lange levensduur garandeert. Eén keer volledig opladen kan tot 18,74 uur online HD-filmstreaming of 7,89 uur intense gameplay opleveren. Hij is ook ontworpen om omgekeerd opladen van 5V/1A mogelijk te maken, zodat je Y15C kan worden gebruikt om andere apparaten op te laden, zoals een mobiele powerbank.

Meeslepend display en stijlvol ontwerp

Y15C introduceert een 6,51-inch* Halo FullView™-scherm met HD+ (1600×720) resolutie om gebruikers een meeslepende kijkervaring te bieden terwijl ze video’s streamen, op internet surfen en games spelen. Het is vermeldenswaard dat de helderheid van het display automatisch wordt aangepast afhankelijk van de omgevingsomstandigheden of omgeving. Het stopt hier niet! Y15C beschikt ook over een speciale oogbeschermingsmodus* die schadelijk blauw licht filtert tijdens gebruik om vermoeide ogen van de gebruiker te voorkomen en het scherm er fantastisch uit te laten zien terwijl het zacht blijft voor de ogen.

De indrukwekkende functies zijn verpakt in een slanke, 8,28 mm dunne behuizing met een 3D-achterkant. Het is een lichtgewicht toestel dat een comfortabele grip en een soepele grip biedt.

Verblindende kleuren

De vivo Y15C is verkrijgbaar in twee levendige tinten: Mystic Blue en Wave Green.

  • ligt tussen een levendige blauwe tint en cryptisch zwart wonder. Het is een originele stijl die rust en ingetogen elegantie uitstraalt.
  • Kleurdips in een mix van zilver, wit, groen en blauw. Geïnspireerd door de tropische oceaan die puur plezier brengt aan een zorgeloze strandvakantie.

Verhoogde ervaring

Vivo staat algemeen bekend als een op de jeugd gericht merk en heeft verschillende functies geïntegreerd om de jeugdervaring te verbeteren en te verbeteren, en de smartphone aangepast voor de ‘On the Go’-generatie.

  • Aan de zijkant gemonteerde vingerafdrukscanner: vivo’s aan de zijkant gemonteerde vingerafdrukontwerp integreert de vingerafdrukscanner met de aan/uit-knop om de smartphone tegelijkertijd in te schakelen en te ontgrendelen. Dit ontwerp zorgt ervoor dat de Y15C er elegant en stijlvol uitziet en de gebruikersinteractie vrijwel moeiteloos maakt. De tijd die nodig is om te ontgrendelen vanaf een helder scherm is maar liefst 0,232 seconden* sneller dan een oogwenk.
  • Gezichtstoegang: vivo’s Face Wake ontgrendelt de smartphone zodra deze het gezicht van de gebruiker voor het scherm detecteert. Samen met de aan de zijkant gemonteerde vingerafdrukscanner biedt het een naadloze ontgrendelingservaring met verbeterde beveiliging. Toegang krijgen tot uw telefoon was nog nooit zo slim en gemakkelijk!
  • Bokeh-modus: Het bokeh-algoritme in Y15C creëert een dramatisch contrast door portretonderwerpen voorzichtig van de achtergrond te scheiden en in de schijnwerpers te plaatsen.
  • Aura-schermlicht: Y15C heeft een goed uitgeruste selfiecamera die verbazingwekkend goed werkt, zelfs in omgevingen met weinig licht. Met Aura Screen Light kunnen gebruikers in realtime een voorbeeld van het invullichteffect bekijken en hen helpen moeiteloos te poseren. Het past zich ook aan het omgevingslicht aan, of het nu koel of warm is, en benadrukt het onderwerp optimaal.
  • Multi-turbo 3.0: vivo’s exclusieve Multi-Turbo 3.0 optimaliseert kernscènes om stotteren en vertraging te verminderen tijdens het surfen op internet of het spelen van games. Y15C is ontworpen om CPU- en geheugenbronnen toe te wijzen en te prioriteren, vooral wanneer er te veel apps tegelijkertijd op de achtergrond draaien.
  • Grote opslag: De vivo Y15C wordt geleverd met 4 GB, zodat gebruikers zware games kunnen downloaden en uitvoeren en een groot aantal bestanden kunnen opslaan.

Andere mogelijkheden:

De vivo Y15C draait op Funtouch OS 12 (Android 12) en heeft nog meer speciale functies die handig zijn voor dagelijks gebruik:

  • Gemakkelijk delen: Vereenvoudigt het kloonproces met slechts één tik, waardoor gebruikers geen mobiele data hoeven te gebruiken bij het overbrengen van bestanden vanaf een oude telefoon.
  • iManager: iManager houdt de telefoon in goede staat terwijl gebruikers genieten van een goede nachtrust na saaie dagelijkse taken. De functie is toegevoegd om taken uit te voeren zoals het opruimen van de telefoon of ‘s nachts scannen op problemen. iManager houdt de telefoon in goede staat terwijl gebruikers genieten van een goede nachtrust.

Prijs en beschikbaarheid

De vivo Y15C is in heel Pakistan verkrijgbaar voor een prijs van Rs. Slechts 31.999. vivo biedt één jaar garantie op de vivo Y15C, evenals 15 dagen gratis vervanging en 6 maanden garantie op accessoires. De vivo Y15C is naar behoren goedgekeurd door de Pakistan Telecommunication Authority en ondersteunt alle mobiele netwerken in Pakistan. Zong-klanten kunnen ook 12 GB gratis mobiel internet krijgen door hun 4G-simkaart in slot 1 te gebruiken (2 GB internet/maand gedurende 6 maanden).