Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Vluchtige verpakkingslekken van de iPhone 14 duiden op 6 GB RAM voor alle modellen

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: Vluchtige verpakkingslekken van de iPhone 14 duiden op 6 GB RAM voor alle modellen

Apple bereidt zich voor om volgende week zijn langverwachte serie te lanceren. We ontvangen al weken honderden lekken over de aankomende iPhone 14-serie. De last-minute iPhone 14-geruchten zorgen voor opwinding nu we dicht bij Apple’s speciale evenement “Far out” op 7 september komen. Onlangs beweerde een nieuw lek op de Chinese sociale mediadienst Weibo dat alle iPhone 14-varianten 6 GB RAM zullen hebben. Nog een paar details over: iPhone 14-verpakking verscheen ook online.

iPhone 14-verpakking gespot vóór de lancering

Volgens het Weibo-bericht zullen de iPhone 14- en iPhone 14 Pro-apparaten dit jaar beide 6 GB RAM hebben. Als we het over de vorige modellen hebben: de iPhone 13 en iPhone 13 mini werden geleverd met 4 GB RAM, terwijl de iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max werden geleverd met 6 GB RAM. Als dit gerucht of lek waar blijkt te zijn, zal de iPhone 14 meer RAM bieden dan de iPhone 13. De iPhone 14 Pro blijft echter bij 6 GB RAM.

Apple concentreert zich normaal gesproken niet op de hoeveelheid RAM in de iPhone. Het is helemaal geen specificatie die het bedrijf beschrijft. Het lijkt dus een slimme beslissing van Apple, aangezien de iPhone qua RAM doorgaans achterloopt op de concurrentie voor Android-apparaten, maar de nauwe integratie tussen iPhone-hardware en iOS compenseert dit verschil.

Volgens de verpakkingsdetails zal de sticker op de zijkant van de iPhone 14 Pro-doos het merk “iPhone 14 Pro” bevatten. Ook bleek dat de iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max dit jaar in een witte doos zullen verschijnen, terwijl de vorige generaties in een zwarte doos zaten. Er is nog geen officieel bericht over de handset. Houd het dus in de gaten, want het lanceringsevenement komt eraan. Laten we eens kijken wat Apple te bieden heeft aan zijn langverwachte serie.