Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

VMware heeft twee cloudbeveiligingsbedrijven gekocht

VMware kondigt overname aan van Pivotal Software Platform Provider Software Inc., een leverancier Handleiding voor cloudplatforms. VMware en Pivotal maakte bekend dat de bedrijven een definitieve overeenkomst hadden gesloten Onder deze omstandigheden zou VMware Pivotal kopen tegen een totale gewogen prijs van $11,71 per aandeel. De tegenprestatie voor de fusie vertegenwoordigt een dealwaarde van $2,7 miljard voor Pivotal.

Aan de andere kant kocht VMware ook Carbon Black Het bedrijf heeft een cloudbeveiligingsplatform dat big data en gedragsanalyses gebruikt om te beschermen tegen cyberaanvallen. Met het na het voltooien van transactiesZal VMware het meest uitgebreide, op Kubernetes gebaseerde enterprise-portfolio voor moderne applicaties kunnen leveren?

“Kubernetes wordt de de facto standaard voor moderne multi-cloudapplicaties.

We zijn verheugd om het platform, de tools en de ontwikkelingsdiensten van Pivotal te combineren met de infrastructuurmogelijkheden van VMware om een ​​compleet Kubernet-portfolio te bieden voor het bouwen, uitvoeren en beheren van moderne applicaties.

“Het is belangrijk om te onthouden dat het toevoegen van Pivotal aan ons platform onze algemene visie versnelt en onze leiderschapspositie in de huidige multi-cloud IT-infrastructuur versterkt”, aldus Pat Gelsinger, CEO van VMware. “

Met het VMware wil oplossingen bieden aan bedrijven Gebruik en beheer een consistente infrastructuur Ondersteuning voor kritische applicaties.

“Het is het juiste moment om de krachten te bundelen met VMware, een marktleider die onze toewijding deelt om bij te dragen aan de open source-gemeenschap en ons doel om ontwikkelaars waarde te bieden die verder gaat dan Kubernetes.”

Onze twee bedrijven hebben al een solide basis gelegd voor het succes van onze VMware PKS-samenwerking. “We kijken ernaar uit om onze samenwerking met VMware voort te zetten om nog meer waarde te leveren aan klanten die moderne applicaties bouwen”, aldus Rob Mee. , CEO van Pivotal. “

“De Raad van Bestuur van VMware streeft ernaar waarde te creëren voor alle aandeelhouders”, aldus Karen Dykstra, voorzitter van het Bijzonder Comité van de Raad van Bestuur van VMware.

“Na een grondige en onafhankelijke evaluatie van zijn adviseurs en nauwe samenwerking met het managementteam van VMware, heeft de Speciale Commissie de Raad van Bestuur aanbevolen deze transactie met Pivotal goed te keuren, omdat deze een sterke strategische waarde voor de lange termijn voor het bedrijf vertegenwoordigt. bedrijf en zijn klanten”.

Wat betreft het kopen van Carbon Blackeen toonaangevende leverancier van cloudbescherming, Het bedrijf en VMware kondigden de ondertekening aan van een definitieve overeenkomst van de twee bedrijven waaronder VMware Carbon Black zal overnemen in een transactie van $2,1 miljard.

Nadat de transactie is voltooid VMware zal cloudgebaseerde beveiliging kunnen bieden die workloads beter beschermt en zakelijke klanten door middel van big data, gedragsanalyse en kunstmatige intelligentie.

“De beveiligingsindustrie faalt en is inefficiënt, met te veel gefragmenteerde oplossingen en geen consistente platformarchitectuur. Met de integratie van Carbon Black in de VMware-familie zetten we nu een grote stap in de richting van beveiliging en bieden we een bedrijfsplatform voor het beheren en beschermen van workloads, applicaties en netwerken, aldus Gelsinger. “

Met deze overnameVMware zal ook een leider zijn op het gebied van beveiliging voor het nieuwe tijdperk van moderne applicaties die van elke cloud naar elk apparaat gaan

“Vandaag is een mijlpaal voor Carbon Black, VMware en de hele cybersecurity-industrie”, zegt Patrick Morley, CEO van Carbon Black.

We hebben nu de mogelijkheid om het native Endpoint Protection-platform naadloos te integreren in de Carbon Black Cloud voor alle VMware-controlepunten. Deze gedurfde aanpak is precies waar de computer- en beveiligingsindustrie al lang naar op zoek is.

We kijken ernaar uit om met het VMware-team samen te werken om klanten over de hele wereld een modern cloudbeveiligingsplatform te blijven bieden. “

Het bedrijf verwacht dat met de aankoop van deze twee bedrijven, “Carbon Black en Pivotal”, de winst aanzienlijk zal stijgen in het eerste jaar na het sluiten van de koopovereenkomsten, die in januari volgend jaar afgerond zullen zijn.

Bron: https://www.silicon.es/