Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Vocolinc brengt de eerste stekkerdoos van de EU uit

Vocolinc, het bedrijf achter de populaire Flowerbud-geurverspreider, bereidt zich voor op de introductie van een Europese stekkerdoos om te kunnen concurreren met onder meer Koogeek en Eve. Tot voor kort was Koogeek het enige bedrijf dat een HomeKit-compatibele EU-stekkerdoos maakte, voordat het in Duitsland gevestigde Eve zijn eigen stekkerdoos uitbracht. Voor het eerst ontdekt door de populaire Duitse Apple-website smartapfel.de, op Amazon In de Duitse vestiging van Vocolinc is de nieuwe stekkerdoos momenteel niet verkrijgbaar. De lijst is niet opgenomen in de hoofdlijst met Vocolinc-producten.

Hoewel deze nieuwe Vocolinc-stekkerdoos behoorlijk lijkt op de Amerikaanse versie, mist het EU-model de drie USB-poorten die in het origineel te vinden zijn. In plaats van drie individuele stopcontacten heeft het EU-model er vier, elk met voldoende ruimte ertussen, evenals individuele aan/uit-knoppen, iets wat het Amerikaanse model ernstig miste.

Dit is echter niet het eerste EU-stroomapparaat van Vocolinc, aangezien de PM5 smart outlet eerder dit jaar werd gelanceerd en twee USB-poorten bevat. Zoals bijna alle Vocolinc-producten is de Vocolinc VP2 compatibel met Apple HomeKit, Google Assistant en Amazon Alexa. Qua vermogen kan elk stopcontact 2300W leveren bij 230V / 10A bij 50Hz. Het product maakt gebruik van standaard 2,4GHz WiFi voor connectiviteit.

De strip wordt in de uitverkoop verkocht voor € 59,99. Dit is hetzelfde als het Koogeek-model, maar staat momenteel op Amazon.de vermeld als verzending binnen 1-3 maanden. We hopen echter voor die tijd een apparaat te krijgen om te testen.

Vocolinc brengt de eerste EU 4-stekkerdoos uit