Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Vodafone Play Mobile-website gelanceerd; biedt gratis live tv, films, muziek en video on demand

Vodafone lanceerde in 2016 de Vodafone Play-app, die live tv, video’s, films, tv-programma’s en muziek biedt voor Vodafone-abonnees. Vandaag heeft het bedrijf officieel de mobiele website ‘Vodafone Play’ gelanceerd om het aanbod van andere spelers zoals Airtel XStream en Jio TV van Reliance Jio over te nemen.

De mobiele website van Vodafone Play is toegankelijk via lite.vodafoneplay.in of http://vodafoneplay.in. De mobiele website is vergelijkbaar met de app en biedt gratis live tv, films, muziek en video on demand in verschillende talen zoals Hindi, Telugu, Tamil, Malayalam, Kannada, Marathi, Engels, Punjabi en Bengaals. De live tv-kanalen omvatten Aaj Tak, 9xm, B4U Music, Zee TV, Discovery en meer en bieden ook meer dan 1,2 miljoen nummers in verschillende talen.

Het is beschikbaar voor Vodafone Idea-abonnees en gebruikers moeten hun mobiele nummer invoeren en valideren met een OTP om toegang te krijgen tot de inhoud. Hoewel gebruikers kunnen genieten van de meeste services van de Vodafone Play-app op de mobiele website, lopen ze de ondersteuning voor Chromecast, offline toegang en de beschikbaarheid van contentdownloads mis.

Vodafone Idea zei in de app-beschrijving van de Google Play Store:

Weinig opslagruimte? Kunt u niet downloaden? Maak je geen zorgen, je kunt http://lite.vodafoneplay.in bezoeken en je favoriete films, tv-programma’s, live tv-kanalen en meer rechtstreeks vanuit de browser streamen. Zo simpel is het!

Over

Auteur: Manoj Nagendra

Manoj Nagendra heeft een passie voor smartphones en de nieuwste technologie. Hij houdt van schrijven en onderzoek doen naar de nieuwste technologieën en is vaak te vinden op een Android-telefoon. Je kunt hem volgen op Twitter @ manojshesh24 en ook mailen op manojnagendra@fonearena.com Bekijk alle berichten van Manoj Nagendra