Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Voor het eerst speelt een vrouwelijk personage een hoofdrol in GTA 6

Let op: het volgende artikel zal je helpen: Voor het eerst speelt een vrouwelijk personage een hoofdrol in GTA 6

De genderkloof is overal zichtbaar, van de echte wereld tot de gamingwereld. De meeste hoofdrolspelers in de gamingwereld zijn mannen. Rockstar Games gaat daar echter verandering in brengen door de eerste vrouwelijke heldin te introduceren in Grand Theft Auto 6.

De langverwachte Grand Theft Auto 6 zal naar verluidt een Latina-hoofdrolspeler hebben als een van de twee hoofdpersonages van de game. Als dit klopt, is dit de eerste inzending met een speelbare vrouwelijke hoofdrol. Het besluit is in lijn met de interne inzet van Rockstar om de werknormen en -cultuur te verbeteren, inclusief het terugdringen van verplicht overwerk en het verkleinen van de genderkloof binnen het bedrijf.

Er werd ook feedback op de nieuwe ontwikkeling verkregen van Rockstar-medewerkers. In interviews met ruim twintig huidige en voormalige werknemers beoordeelde de meerderheid de recente aanpassingen van het bedrijf als goed, wat resulteerde in een algehele stijging van het moreel.

Voor het eerst speelt een vrouwelijk personage een hoofdrol in GTA 6

Bovendien zegt een bron dat Bonnie en Clyde de karakters van GTA 6 zullen beïnvloeden. Het is mogelijk dat je, net als bij GTA V, direct tussen beide kunt wisselen, hoewel we niet precies weten hoe dit zal werken.

Rockstar en GTA 6 willen heel anders zijn dan eerdere versies. Ooit berucht vanwege het belachelijk maken van iedereen, vooral gemarginaliseerde groepen, is het bedrijf nu gewetensvoller over de inhoud van zijn games. Blijkbaar liet het bedrijf plannen varen om een ​​Cops ‘n’ Crooks-modus op te nemen in GTA Online toen George Floyd in de zomer van 2020 werd vermoord door een politieagent.

Op dezelfde manier lijkt Rockstar de loonkloof tussen mannen en vrouwen te hebben verkleind door meer nadruk te leggen op gelijkheid – zowel fysiek als mentaal. Als gevolg van het verbeterde werkplekbeleid van Rockstar hebben werknemers gezondere werktijden met minder stress, waardoor de ontwikkelingstijd van GTA 6 is verlengd.

Uitchecken? Rockstar Games kondigt een GTA+ Player-lidmaatschap aan voor consolespelers