Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Voorbeelden van call-to-actions – Alles wat u moet weten

Let op: het volgende artikel zal je helpen: Call to Action Voorbeelden – Alles wat je moet weten

De eenvoudigste manier om een ​​gebruiker actie te laten ondernemen, is door hem te vertellen wat hij moet doen. Inclusief wat ze kunnen winnen, wordt het punt ook sneller naar huis gebracht. De beste call-to-action-voorbeelden gebruiken krachtige en nauwkeurige taal.

We zullen verschillende CTA-voorbeelden onderzoeken. Maar eerst: wat is een call to action precies?

Wat is een call-to-action?

Een call-to-action is een regel tekst die wordt gebruikt om gebruikers te informeren over het volgende actie-item dat ze moeten ondernemen. Als u bijvoorbeeld wilt dat een gebruiker zich abonneert op uw nieuwsbrief, kunt u dit laten weten met een CTA.

Om een ​​CTA effectief te laten zijn, moet deze aan bepaalde criteria voldoen. Het moet:

 • Trek de aandacht van de gebruiker
 • Gebruik directe taal
 • Bied waarde

Zonder deze dingen zal uw CTA niet zo effectief zijn als u zou willen.

Waarom is een CTA belangrijk?

CTA’s zijn nodig voor reclame-, marketing-, inhouds- en digitale marketingcampagnes. Zonder een CTA die gebruikers aanmoedigt actie te ondernemen, zullen uw inspanningen niet de gewenste resultaten opleveren.

Hier zijn enkele voorbeelden van wat een goede CTA kan doen:

 • Leid bezoekers naar een website of landingspagina
 • Vraag hen om zich aan te melden voor een gratis proefperiode
 • Nodig ze uit om zich bij een mailinglijst aan te sluiten
 • Koop een product

Een call-to-action brengt gebruikers naar de volgende stap in uw marketingtrechter. Door ze te vertellen wat ze moeten doen, kun je ze op het gewenste pad sturen.

Zonder een CTA in uw campagne krijgt u niet de gewenste resultaten of voldoen de resultaten niet aan uw doelen.

En wat is het nut van een campagne die niet goed converteert?

Soorten CTA’s:

 • Nieuwsbrief: CTA ondersteunt e-mailmarketingcampagnes. Een nieuwsbriefcampagne is een geweldige manier om uw merk in de hoofden van gebruikers te houden.

Dit type CTA moet in het oog springen. Gebruikers vertellen dat ze zich moeten abonneren is niet voldoende. Een goede nieuwsbrief-CTA vertelt mensen wat ze kunnen winnen als ze op die knop klikken.

 • Leadgeneratie: Leadgeneratie Hoe u uw websitebezoekers omzet in potentiële en terugkerende klanten. Hiervoor heb je een leadmagneet nodig. Dit kan alles zijn wat u mensen aanbiedt in ruil voor hun contactgegevens.

Een call-to-action die naar een landingspagina leidt, is cruciaal voor de effectiviteit van een leadmagneet. Plaats het waar een nieuwe websitebezoeker het kan zien. Bovendien moet je de leadmagneet zo presenteren dat mensen nieuwsgierig genoeg zijn om op de CTA-knop te klikken.

 • Kom meer te weten: Een nieuwe websitebezoeker kan niet alleen vanaf uw startpagina alles over uw bedrijf te weten komen. Als u wilt dat ze verder gaan, moedig ze dan aan om uw site verder te verkennen.

Deze CTA moet boeiend zijn en net voldoende informatie bieden om interesse te wekken.

 • Deel op sociale netwerken: Hoe u meer mensen de inhoud van uw website kunt laten zien. Met deze CTA kunnen lezers uw artikelen met één klik delen met hun netwerk.

De valkuil is echter dat je waardevolle inhoud moet aanbieden die ze kunnen delen.

 • incident Financiële steun: Je kunt een CTA gebruiken om een ​​evenement te promoten. Als je er een organiseert, heb je zeker mensen nodig die aanwezig zijn. Deze oproep tot actie kan dienen als zowel een marketingstrategie als een manier om deelnemers te betrekken.

Voorbeelden van call-to-actions

Een CTA kan grappig, subtiel, direct en in sommige gevallen zelfs grof zijn. Maar wat hen verbindt is dat de taal overtuigend is. Iets eraan zorgt ervoor dat gebruikers gewoon willen klikken.

Laten we, om u CTA-voorbeelden te laten zien die hebben gewerkt, eens kijken naar 15 uitstekende CTA’s van bekende bedrijven.

Netflix – Aan de slag

Netflix biedt onbeperkte streaming van films en tv-programma’s vanaf elk apparaat.

De CTA “Get Started” staat prominent op hun website geplaatst. Het werkt omdat Netflix mensen niet alleen vertelt dat ze op een knop moeten klikken om hun services te gebruiken. Het begint met hen te laten weten wat ze kunnen winnen. De CTA gebruikt directe taal om de beste kwaliteiten van de dienst te laten zien.

Tegen de tijd dat een gebruiker de CTA-knop bereikt, heeft hij of zij al genoeg redenen om te klikken. De CTA-kopie zelf voedt de angst om iets te missen (FOMO). Dit geeft gebruikers het gevoel dat ze iets missen als ze niet klikken.

Volledige bundel – Ons werk

Full Bundle is een digitaal creatief bureau gespecialiseerd in:

 • Webontwerp
 • Digitale branding
 • Ontwikkeling van webapps
 • Enz.

Zijn homepage spreekt voor zijn werk. Deze eenvoudige CTA-woorden benutten de kracht van nieuwsgierigheid om mensen uit te nodigen de site verder te verkennen. Het helpt ook dat het paginaontwerp opvallend is.

Mindvalley – Sluit je nu aan bij Mindvalley

Mindvalley is een platform dat mensen leert hoe ze een kwaliteitsvol leven kunnen leiden. De dienst beweert de geest te bevrijden van de beperkingen van formeel leren en ons de middelen te geven om het leven ten volle te leven.

Boven de CTA-knop staat een betekenisvolle boodschap waardoor gebruikers zich gesterkt voelen door deze alleen maar te lezen. De knop zelf werkt omdat hij een urgentietoon gebruikt. Een gebruiker kan het gevoel hebben dat deze geweldige community mogelijk niet langer beschikbaar is als hij zich niet onmiddellijk registreert.

Wix – Begin nu

Wix is ​​een platform waar iedereen een website voor zichzelf of zijn bedrijf kan maken. Met Wix hoeft u geen website-ontwikkelaar te zijn om een ​​volledig functionele website te maken.

Dat is zijn vangst.

Zoals je kunt zien, is de CTA-tekst behoorlijk opschepperig. Het werkt omdat het vertrouwen uitstraalt. Het bedrijf is niet bang om een ​​beetje te pronken, en mensen zijn meestal nieuwsgierig of een gedurfde uitspraak steek houdt.

Spotify – Ontvang Spotify gratis

Spotify is een streamingplatform voor muziek en podcasts.

Mensen houden van freebies, vooral als ze vrijblijvend zijn. Spotify’s CTA gebruikt deze strategie en het werkt. In de kopie staat dat gebruikers de dienst gratis kunnen gebruiken zonder hun creditcardgegevens in te voeren.

Vyond – Probeer het gratis en leer meer

Vyond is een cloudgebaseerd platform voor het maken van animatievideo’s. Bedrijven kunnen het gebruiken om geanimeerde video’s te maken voor merkbekendheid, onboardingsessies voor werknemers en meer.

Het maakt gebruik van twee CTA-knoppen die strategisch naast elkaar zijn geplaatst. One nodigt gebruikers uit om meer te weten te komen over de diensten ervan. De ander vraagt ​​hen om de dienst uit te proberen, met een gratis proefperiode als hookup.

Hennessy – Lees meer

Hennessy is een Cognac-distilleerder die al meer dan 250 jaar bestaat. Het is een luxe merk gericht op een specifieke klantenkring.

Het maakt gebruik van eenvoud als het gaat om CTA’s. Dankzij de reputatie als luxemerk en het elegante ontwerp van de website kan het wegkomen met een eenvoudige CTA.

McDonald’s – Download de app

McDonald’s is een van de grootste en populairste fastfoodketens ter wereld.

Boven de CTA-knop doet de call-to-action een onweerstaanbaar aanbod. De gedachte aan gratis kip is genoeg om de meeste mensen snel te laten klikken!

Coursera – Meld u gratis aan en probeer Coursera for Business

Coursera is een online cursusaanbieder. Het werkt samen met universiteiten en andere organisaties om certificeringscursussen aan te bieden.

De CTA-knoppen worden na een emotionele tekst geplaatst. Zo doet het bedrijf een beroep op de sentimentele kant van mensen om actie te ondernemen.

Vogue – Schrijf je in

Vogue is een maandelijks lifestyle-, mode- en beautymagazine.

Mensen geloven dat het merk een autoriteit is op deze gebieden. Vogue weet dit en daarom werkt dit pop-upaanmeldingsformulier als een goede CTA.

Het zit in je gezicht, het is zelfverzekerd en het biedt waarde. Er is ook een tweede CTA-knop “Nee bedankt”, omdat mensen graag opties hebben en ze zich gerespecteerd voelen.

Fashion Nova – Ik hou ervan om geld te besparen!

Dit is een leuke CTA! Eerlijk gezegd, wie houdt er niet van sparen?

Fashion Nova is een Amerikaanse modewinkel. Het staat bekend om zijn unieke stukken die zowel door beroemdheden als door gewone mensen worden gedragen.

De leidende CTA-aanpak maakt gebruik van humor en energieke taal. Het is leuk en gemoedelijk, waar gebruikers op reageren, vooral als het merk 10% korting belooft! De knop zelf is vetgedrukt en valt op.

CoSchedule – Start mijn gratis forever kalender

CoSchedule is de beste vriend van elke content- en digitale marketeer. Het helpt bij het plannen, plannen, organiseren en uitvoeren van contentmarketingplannen.

De call-to-action van het platform werkt omdat de CTA-kopie informatie biedt. Het is niet vaag of verwarrend. Deze directe taal vertelt gebruikers wat ze krijgen als ze op de knop klikken.

Mijn Fitness Pal – Begin vandaag nog met uw reis

Zoals de naam al doet vermoeden, is My Fitness Pal een fitness-app. Het houdt diëten en trainingen bij en helpt gebruikers ook hun fitnessdoelen te bereiken.

De CTA werkt omdat deze inspeelt op de psyche van de gebruiker. Het impliceert dat ze een stap zetten in de richting van het veranderen van hun leven door op deze knop te klikken. Het geeft een bekrachtigend gevoel als mensen genieten van het gevoel vooruitgang te boeken.

Coinbase – Begin met verdienen

Coinbase is een van de grootste cryptocurrency-uitwisselingsplatforms.

Zijn CTA spreekt een universele taal die iedereen begrijpt: geld verdienen. En daarom werkt het. De CTA gebruikt woorden die impliceren dat de gebruiker direct na het klikken op de knop geld gaat verdienen.

WebMD – knop Delen

Als u bepaalde symptomen in uw lichaam opmerkt, wilt u waarschijnlijk eerst naar WebMD gaan voordat u uw arts belt. Schuldig, ja?

WebMD publiceert artikelen die informatie geven over de menselijke gezondheid en ziekte. De artikelen bevatten aan het einde een deelknop voor verschillende sociale mediaplatforms. Door dit te doen zorgt het bedrijf ervoor dat meer mensen deze artikelen kunnen lezen, waardoor het verkeer naar de website toeneemt.

Afronden

Een CTA is een geweldige low-budget marketingtool. Als het goed wordt gebruikt, kan het uw omzet, websitebezoeken en merkzichtbaarheid vergroten.

Als het om CTA’s gaat, durf dan brutaal te zijn. Maar eerst moet je waarde bieden. Geef een gebruiker voldoende redenen waarom hij op die knop wil klikken.

Daarnaast spelen ook het CTA-ontwerp en de plaatsing van de knop een rol.

Het gaat er niet alleen om mensen te vertellen wat ze moeten doen. Je vertelt ze dat het ook belangrijk is. Ken uw doelgroep en spreek de taal die zij begrijpen.