Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

VPN gebruiken met No-IP

Als je een VPN met No-IP wilt gebruiken, zijn er een paar dingen die je moet doen. Eerst moet u zich aanmelden voor een No-IP-account. Ten tweede moet u de No-IP-client downloaden en installeren. Ten derde moet u uw VPN-client configureren om No-ip als DNS-server te gebruiken. Ten slotte moet u verbinding maken met uw VPN-server en No-IP met VPN gebruiken.

Met een beheerde no-IP DNS-service kunt u uw statische IP-adres gebruiken en doen alsof het statisch is. Als de Virtual Private Network-instellingen correct zijn ingesteld, wordt het juiste IP-adres voor het externe apparaat altijd ingesteld op het huidige adres. Hierdoor heb je altijd toegang tot de VPN-tunnel. Registratie bij No-IP vindt u rechtsboven op de No-IP-homepage. Nadat u bent ingelogd, krijgt u toegang tot het registratiegedeelte. Om HTTP-proxyverzoeken te omzeilen, wordt een poort 8245-verzoek aan www.no-ip.com/nic/update gebruikt. Hoe wijs ik mijn domein naar no-ip? Om in te loggen op uw No-IP-account, gaat u naar ‘Mijn Diensten’ en vervolgens naar ‘Domeinregistratie’. Poort 443 ligt op schema met ons systeem en opent geen inkomende poorten wanneer we updaten met HTTPS.

Hoe krijg ik toegang tot het No-IP-adres?

Afbeelding tegoed: docs.paloaltonetworks.com

Als u toegang wilt tot een No-IP-adres, moet u het No-IP-adres invoeren in de URL-balk van uw webbrowser. U wordt dan doorgestuurd naar de betreffende website.

De voordelen van het gebruik van een FTP-client zonder IP

Als u geen FTP-client heeft, kunt u een webgebaseerde interface gebruiken, zoals: B. de No-IP-website of de No-IP-app voor uw smartphone.

Is het mogelijk om geen IP-adres te hebben?

Fotocredit: benisnous.com

Als een computer geen Internet Protocol-adres configureert, kan deze geen verbinding maken met een netwerk. Een laptop die is aangesloten op een Ethernet-kabel werkt mogelijk niet correct en krijgt mogelijk de foutmelding ‘Geen geldig IP-adres’.

Hoe u een IP-adres voor uw computer kunt verkrijgen

U kunt een IP-adres als telefoonnummer gebruiken, net zoals u dat bij uw computer doet. Als u dit niet heeft, kunt u geen verbinding maken met internet. Het lijdt geen twijfel dat elke computer, tablet, smartphone en met internet verbonden apparaat (zelfs lampen hebben tegenwoordig IP-adressen) een eigen IP-adres heeft. Als u standaard geen IP-adres aan uw apparaat kunt toewijzen, kunt u dit handmatig toewijzen. Hoewel deze oplossing nog steeds geldig is, vereist dit dat u uw netwerkinstellingen handmatig configureert, uw Wi-Fi-apparaat afsluit en uw telefoon opnieuw opstart wanneer u verbinding maakt met een ander netwerk.

No-IP gebruiken voor externe toegang

Stel dat u een tutorial wilt over het gebruik van No-IP voor externe toegang: No-IP is een gratis dynamische DNS-service die kan worden gebruikt om op afstand toegang te krijgen tot apparaten die met internet zijn verbonden. Om No-IP te gebruiken voor externe toegang, moet u een gratis account aanmaken en een hostnaam instellen. Zodra u dit heeft gedaan, kunt u de No-IP-client gebruiken om het IP-adres van uw hostnaam automatisch of handmatig bij te werken. U kunt vervolgens uw hostnaam gebruiken om overal ter wereld verbinding te maken met uw apparaat.

Als u gebruik maakt van onze gratis service, gaat u verder naar stap 5. Navigeer daarna naar de pagina Hosting/Redirects en klik onderaan op Host toevoegen. U zou de hostnaam van uw gratis account kort na het aanmaken ervan moeten hebben aangemaakt. Remote Desktop Protocol (RDP) wordt op uw computer geaccepteerd. We kunnen de noodzaak elimineren om het IP-adres te onthouden van de computer waartoe u toegang wilt krijgen. Om verbinding te maken met internet moeten alle computersystemen worden geconfigureerd om een ​​combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord te gebruiken.

No-IP instellen voor betere toegang op afstand

Een No-IP-apparaat is een handig hulpmiddel voor externe toegang, websitebeheer en andere doeleinden. Als u een VPN gebruikt, moet u onze handleiding lezen over het instellen van DDNS. Vergeet niet om een ​​gebruikersnaam en wachtwoord op uw computer te activeren om uw gegevens te beschermen tijdens het surfen op internet.

Ddns zonder IP

No-IP is een dynamische DNS-service waarmee gebruikers verbinding kunnen maken met hun apparaten met een statische hostnaam, zelfs als hun IP-adres verandert. No-IP DDNS is een gratis service die kan worden gebruikt om een ​​dynamisch IP-adres aan een statische hostnaam toe te wijzen. Dit kan handig zijn als u toegang wilt krijgen tot uw thuisnetwerk vanaf een mobiel apparaat of vanaf een externe locatie.

Dankzij het dynamische DNS-compatibiliteitsprotocol van No-IP kunnen A- en AAAA-hostnamen worden bijgewerkt op een enkele of dubbele stapelbasis. Het was ook opgenomen in de implementatie om het verzenden van IPv6-updates via IPv4-systemen mogelijk te maken. Er wordt een dynamische update uitgevoerd in HTTP wanneer een HTTP-verzoek wordt gedaan naar een URL in de volgende lijst: http://dynupdate.no-ip.com/nic/update. In ons protocol worden speciale tekens gebruikt bij het gebruik van de groepsgebruikersnaam. Clients die hardwareformaten gebruiken, moeten het volgende gebruiken: Een goede user-agent is cruciaal. We kunnen nu zien wat de updateclient met ons wil doen. Als klanten niet tijdig op de update reageren, lopen ze het risico uit ons systeem te worden verbannen.

Telefoon nummer. Hoe uw IP-adres uw huisbedrading beïnvloedt

De fysieke locatie en bedradingsindeling van een huis kunnen van invloed zijn op het aantal IP-adressen dat zich tegelijkertijd in hetzelfde gebied bevinden. Omdat IP-adressen zo worden toegewezen dat het gebruik ervan gemakkelijk te voorspellen is, worden ze niet altijd op dezelfde manier toegewezen. Als gevolg hiervan zijn de meeste thuisverbindingen IP-adressen die ze statisch aan gebruikers toewijzen. Het statische IP-adres is hetzelfde als een fysiek adres dat uw computer kan bepalen. Ongeacht hoeveel mensen tegelijkertijd online zijn, uw computer heeft altijd toegang tot hetzelfde adres. Wanneer u verbinding maakt met internet, zoekt uw computer naar een statisch IP-adres op uw router en maakt verbinding. Een dynamisch IP-adres is analoog aan een telefoonnummer omdat het een dynamische status heeft. Telkens wanneer u belt, moet u het telefoonnummer doorgeven aan de persoon die u belt. Wanneer u het nummer kiest, ziet u het nummer dat u belt op het scherm van de persoon die u belt. Wanneer u echter verbinding maakt met internet, heeft uw computer geen telefoonnummer. Een computer zoekt naar de domeinnaam van de website die u wilt bezoeken. Als een website geen domeinnaam heeft, zoekt uw computer naar het IP-adres. Wanneer uw computer een verzoek naar de website verzendt, retourneert deze de inhoud waarnaar u op zoek bent. Net zoals dynamische IP-adressen identiek zijn, zijn dynamische IP-adressen identiek aan statische IP-adressen.

Mục lục