Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Waar worden screenshots opgeslagen op Android?

U moet weten dat u in dit artikel alle informatie vindt over waar de schermafbeeldingen worden opgeslagen. En natuurlijk laten we je enkele details zien waar je rekening mee moet houden om de screenshots op Android te vinden.

Eigenlijk Android-screenshots zijn de meest effectieve manier om inhoud die wij belangrijk vinden op te slaan of om deze informatie met derden te delen. Hetzij een foto of andere inhoud. Het probleem doet zich voor wanneer het na het maken van de opname of na het leren opnemen niet bekend is waar ze zijn opgeslagen op uw Android-apparaten.

Nu laten we u zien hoe u correct een screenshot kunt maken op uw Android-apparaat. U moet weten dat veel gebruikers ons om deze informatie hebben gevraagd.

Schermafbeeldingen maken op Android

Afhankelijk van uw apparaat zal de schermafbeelding veranderen, maar hier laten we u de universele manier zien.

Deze methode werkt op vrijwel alle smartphones en tablets op de markt, hier zijn de eenvoudige stappen

Te volgen stappen

Volg deze stappen stap voor stap om op de juiste manier de beste resultaten te krijgen:

  • Eerst moet u de inhoud openen die u in de opname op uw telefoon wilt opslaan. Het kan een WhatsApp-gesprek zijn, een bericht in de browser of een tekstnotitie…
  • Daarna moet u het volume omlaag en de aan / uit-knop een paar seconden ingedrukt houden.
  • Terwijl u dit doet, zult u merken dat er een animatie op het scherm verschijnt. Normaal gesproken lichten de pagina’s op, waarna je de foto al hebt gemaakt.

Weet jij waar de screenshots worden opgeslagen op Android?

Het eerste dat u moet weten, is dat elke fabrikant van Android-apparaten andere kenmerken heeft dan de andere. Meestal gaan de screenshots naar Foto’s, de Google-applicatie.

Om deze reden raden wij u aan om bij elke Android-smartphone ervoor te zorgen dat deze inhoud zich niet in dit gedeelte van uw telefoon bevindt. Als je iets verder gaat, moet je ook weten dat je alleen de Foto’s-applicatie moet openen. Als je er niet bent, moet je op zoek gaan naar andere alternatieven.

Stel dat u de schermafbeeldingen nog niet hebt kunnen vinden. In dit geval kunnen we u aanraden om door uw cloud te bladeren door naar de galerij zelf te gaan, als uw inhoud aan de cloud is gekoppeld en uw WiFi is geactiveerd. Wanhoop niet, er zijn nog steeds alternatieven.

Een andere optie is om een ​​instant messaging-applicatie zoals WhatsApp te openen, zodat je de nieuwste inhoud kunt zien en over de schermafbeeldingen kunt praten.

We weten dat de toepassing Foto’s vaak niet beschikbaar is en dat u op dit punt naar de alternatieve galerij moet overschakelen. Een plek waar de meeste foto’s zich bevinden en waar je zeker je screenshot kunt vinden.

Welke andere vragen heeft u over waar u schermafbeeldingen op Android kunt opslaan?