Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Waarom je geen VPN kunt gebruiken met Apple Music

Let op: Het volgende artikel zal je helpen: Waarom je geen VPN kunt gebruiken met Apple Music

Als je een muziekliefhebber bent, heb je je waarschijnlijk afgevraagd of er een manier is om Apple Music met een VPN te laten werken. Helaas is het antwoord nee. Hoewel het mogelijk is om een ​​VPN te gebruiken met andere muziekstreamingdiensten zoals Spotify, is Apple Music met geen enkele VPN compatibel. Dit komt omdat Apple Music een FairPlay DRM-systeem gebruikt dat zijn streams codeert. VPN’s kunnen dit type codering niet decoderen, wat betekent dat ze Apple Music niet kunnen deblokkeren.

Je kunt een VPN gebruiken om Apple Music-inhoud te deblokkeren of er toegang toe te krijgen vanuit een ander land als je er in dat land geen toegang toe hebt. Zodra u verbinding maakt met een VPN-server, verandert de VPN-provider uw IP-adres. Als je Apple Music-materiaal blokkeert dat momenteel niet beschikbaar is in jouw regio, kun je mogelijk andere apps vinden die het daar kunnen afspelen. De Muziek-app biedt slechts één manier om het profiel van een land te bekijken. Zodra u zich in het gedeelte Bladeren van de site bevindt, gaat u naar https://music om profielen in andere landen te vinden. In de meeste landen zijn Apple’s iTunes en Google’s App Store niet tegelijkertijd toegankelijk. Probeer uw land niet te wijzigen in uw Apple ID of Store-regio.

Blokkeert VPN Apple?

Fotocredit: watisvps.blogspot.com

Er is geen duidelijk antwoord op de vraag of een VPN Apple blokkeert of niet. Dit is afhankelijk van het type VPN en de gebruikte instellingen. Sommige VPN’s kunnen Apple blokkeren vanwege het feit dat Apple-apparaten vaak toegang hebben tot inhoud die niet beschikbaar is in het land waar de VPN zich bevindt. Andere VPN’s blokkeren Apple mogelijk niet omdat ze toegang tot alle inhoud toestaan, ongeacht de locatie.

Nadat Apple updates voor zijn VPN-service had geblokkeerd, heeft het bedrijf achter ProtonVPN (opent in nieuw tabblad) een rechtszaak aangespannen. Andy Yen, oprichter van Proton, uitte zijn bezorgdheid over de redenen die door App Store Review werden aangedragen. Proton zegt dat deze eisen een bedreiging vormen voor het vermogen van het bedrijf om de meest behoeftigen te helpen. Volgens Yen Tien-Yen, de oprichter van Proton, is het bedrijf betrokken bij de strijd voor de mensenrechten. Apple heeft niet gereageerd op ons verzoek om commentaar.

De voordelen en risico’s van het gebruik van een VPN

Een VPN kan handig zijn om uw browsegeschiedenis en zoekopdrachten op internet privé te houden, doordat u er toegang toe krijgt op elk apparaat dat dit ondersteunt. Hoewel een VPN u niet tegen alle mogelijke bedreigingen kan beschermen, kan het uw apparaat wel helpen beschermen tegen allerlei online bedreigingen. Als u een iPhone gebruikt, kunt u mogelijk verbinding maken met internet door uw VPN-app uit te schakelen.

Kan ik Apple Music in verschillende landen gebruiken?

Is Apple Music beschikbaar buiten de VS? Je kunt de gedownloade muziek beluisteren en afspelen wanneer je maar wilt terwijl je de wereld rondreist. Controleer in ieder geval of het land dat u bezoekt een hotelreserveringssysteem heeft.

Voordat u cadeaubonnen kunt accepteren, moet u een Amerikaans factuuradres en een Amerikaanse creditcard aan uw iTunes-account hebben gekoppeld. Je hebt zonder VPN toegang tot je inhoud, omdat Apple geen gebruik maakt van geoblocking. Apple kan uw account deactiveren als u het land waar u woont onjuist opgeeft.

Apple Music breidt zijn bereik uit

Er zijn 167 landen en regio’s waar Apple Music beschikbaar is, en de dienst is beschikbaar in meer dan 60 miljoen nummers. Daarom is de dienst regiogebonden, zodat gebruikers die niet van de volledige dienst gebruik willen maken, dat niet kunnen doen. Zelfs als u geen toegang tot uw apparaat heeft, kunt u nog steeds naar afspeellijsten luisteren en er inhoud naar downloaden voor offline gebruik.

Is de Apple Music-regio vergrendeld?

Het kan ook worden gebruikt om inhoud naar uw apparaat te downloaden voor offline gebruik, zodat u naar uw favoriete muziek kunt luisteren, naar afspeellijsten kunt luisteren en films kunt downloaden. Het is een schande; De volledige service is niet beschikbaar op Apple Music omdat deze regiogebonden is, wat betekent dat sommige gebruikers deze niet kunnen gebruiken.

Hoewel Apple Music alle functies van de volledige service bevat, is de service regiogebonden, waardoor de toegang tot alle functies wordt beperkt. Apple werkt de klok rond om eventuele fouten op te lossen. Een van de meest voorkomende redenen voor regiovergrendelingsproblemen met Apple Music is dat de software niet is bijgewerkt. De enige manier om de regiovergrendeling van Apple Music te omzeilen is door een VPN te gebruiken, maar dat is niet mogelijk. Zodra u echter een nieuw iTunes-account heeft aangemaakt en deze aan het gewenste land heeft gekoppeld, kunt u deze zonder zorgen gebruiken. In plaats daarvan kunt u iTunes-cadeaubonnen gebruiken om geld op uw account te storten zonder dat u via iTunes hoeft te gaan. Nadat u geld op uw account heeft gestort, kunt u muziek kopen die voorheen niet beschikbaar was. Sommige gebruikers meldden dat ze nog steeds problemen ondervonden met Apple Music in hun regio. Als u niet zeker weet of u een VPN wilt installeren, kunt u iTunes verwijderen en de locatievoorzieningen uitschakelen.

Toegang krijgen tot Apple Music met een VPN

Apple Music is een online muziekstreamingdienst die toegang biedt tot een groot aantal nummers. Sommige nummers zijn echter mogelijk niet beschikbaar vanwege licentiebeperkingen. Bovendien hebben gebruikers in landen met beperkingen mogelijk toegang tot muziek die anders niet beschikbaar is met behulp van een VPN.

Apple Music werkt niet met VPN

Er zijn een paar mogelijke verklaringen waarom Apple Music mogelijk niet werkt met uw VPN. Een mogelijkheid is dat uw VPN niet goed is ingesteld. Een andere mogelijkheid is dat je VPN niet compatibel is met Apple Music. Tenslotte kan het ook zijn dat je VPN de toegang tot Apple Music blokkeert. Als u problemen ondervindt bij de toegang tot Apple Music, raden we u aan contact op te nemen met uw VPN-provider voor hulp.

VPN’s worden niet ondersteund door Spotify, wat betekent dat uw muziekstreamingervaring wordt beïnvloed als u een minder betrouwbare VPN gebruikt. Spotify werkt niet met een VPN, dus je kunt verschillende oplossingen proberen. Als de ene niet lukt, ga dan verder met de volgende totdat je Spotify met een VPN kunt gebruiken. Als Spotify niet werkt met een VPN, kun je het beste upgraden naar een VPN die wel compatibel is met Spotify. Met een prijs van $ 6,67 per maand is ExpressVPN uniek onder de VPN’s omdat het behoorlijk verschilt van andere gratis VPN’s. ExpressVPN gebruikt een door Spotify verstrekt IP-adres om het IP-adres van de gebruiker te bepalen. IP-adressen die deze VPN sluit en opent, worden opnieuw aangemaakt.

VPN’s werken perfect met Spotify omdat ze afhankelijk zijn van de muziekstreamingdienst om een ​​game te spelen. ExpressVPN is meestal goed voor het kat-en-muisspel met online streaming-sites zoals Amazon Prime Video. Alle servers van de dienst staan ​​altijd open voor Netflix, Hulu, Disney, HBO Max, Amazon Prime Video en andere streamingdiensten. VPN-serviceproviders zoals Private Internet Access hebben meer dan 1 miljoen betalende abonnees. Het is mogelijk om uw PIA-account met uw vrienden te delen door tien apparaten tegelijkertijd met de server te verbinden. NordVPN is de populairste VPN-service ter wereld, en dat is geen verrassing. Je kunt Ivacy gebruiken om BBC iPlayer in HD te streamen vanuit elk land ter wereld met alle functies die je nodig hebt.

Mijn ervaring met de app op Mac, pc, Android, iOS en FireStick was uitstekend. Er wordt nog eens $ 1,99 per maand (£ 1,74) aan uw account toegevoegd om een ​​speciaal IP-adres toe te voegen dat u niet met andere services wilt delen. CyberGhost heeft zichzelf gevestigd als een van de meest betrouwbare VPN’s op de markt. Er is een wereldwijd netwerk van servers die betrouwbaar en betrouwbaar zijn en al heel lang bestaat. Ik kon zien dat deze VPN zijn downloadsnelheid ruim boven mijn normale ISP-snelheid van 65 procent hield, wat een aanzienlijke verbetering was.

Apple Music: tips voor toegang tot nummers in niet-ondersteunde landen

Als u problemen ondervindt bij de toegang tot nummers op Apple Music omdat uw land niet wordt ondersteund, zijn er een paar opties. Sta toe dat de VPN-app wordt uitgeschakeld, zodat deze kan worden verwijderd en opnieuw kan worden geïnstalleerd. Probeer vervolgens de iTunes- of Apple Music-apps te sluiten en uw iPhone opnieuw op te starten. Open Apple Music om te zien of je toegang hebt tot dit nummer. Al deze oplossingen zullen een tijdje werken, maar mogelijk moet u de nieuwste update voor uw iOS-apparaat downloaden en installeren.

VPN voor muziekstreaming

Er zijn tegenwoordig een aantal verschillende manieren om muziek te streamen, en een van de meest populaire is via een VPN. Met een VPN voor het streamen van muziek kunt u verbinding maken met een virtueel particulier netwerk, waardoor u een privé en veilige verbinding met internet krijgt. Dit betekent dat u overal muziek kunt streamen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat uw gegevens worden onderschept of gedeeld. Met een VPN kunt u ook eventuele geografische beperkingen omzeilen, zodat u overal ter wereld toegang heeft tot uw favoriete muziek.

Via een VPN kunt u verbinding maken met Pandora, Spotify, Apple Music en andere streamingdiensten. Turbo VPN heeft meer dan 21.000 servers in 45 landen en is daarmee een van de grootste VPN-dienstverleners ter wereld. Bovendien kunt u met Turbo VPN genieten van premium streaming-ervaringen met de beste internetsnelheid. Wij zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar voor chatondersteuning om u te helpen bij online vragen. De Turbo VPN-app verbetert uw streamingervaring door een betere audio-ervaring en hogere internetsnelheden te bieden. Er zijn momenteel meer dan 21.000 servers in 45 landen. U kunt op een eenvoudige manier websites en inhoud over de hele wereld deblokkeren. Je hebt toegang tot muziekstreaming-apps zoals Pandora, Spotify en Apple Music.

Apple One VPN

Apple One is de abonnementsservice van Apple die Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade, iCloud en meer bundelt. Een van de voordelen van Apple One is dat er een VPN-service bij zit genaamd Apple One VPN. Deze dienst versleutelt uw internetverkeer en leidt dit via de servers van Apple, waardoor het veiliger en privéer wordt.

Om mensen te helpen hun online privacy beter te beschermen, heeft Apple zijn browsergebaseerde coderingsfunctie, Private Relay, verbeterd. Volgens Apple-ontwikkelaars zal de proxyservice het verkeer van je VPN niet verstoren. Hoewel het in China niet beschikbaar zal zijn, kan het een aanzienlijke vooruitgang betekenen in de privacy van commerciële VPN-gebruikers. U kunt de Private Relay-app gebruiken om gegevens die vanaf uw apparaat worden verzonden, te coderen. De VPN-coderingstechnologie die door Apple wordt aangeboden, is beperkt tot Safari. Door geoblocking wordt u niet verhinderd verbinding te maken met uw lokale netwerk of internetproviders of autoriteiten. Dit is een dual-hop-architectuur, die verschilt van VPN-multi-hopping.

De voordelen van het in tweeën delen van een apparaat zijn dat u de codering voor het hele apparaat kunt verwijderen terwijl u nog steeds slechts één of meer apps op het apparaat codeert. De dienst probeert zichzelf niet te vermommen door gebruik te maken van traditionele VPN-technieken. Deze service codeert uw browsegegevens zodat adverteerders en ISP’s deze niet kunnen zien. Apple versleutelt gegevens om te voorkomen dat Apple kan zien wie u bent wanneer u een website bezoekt. Safari, het populaire besturingssysteem van Apple, bevat ook een Private Relay-functie. Als Private Relay’s gebruik van Oblivious DNS-over-HTTPS in zijn browser succesvol is, kan dit een aanzienlijke impact hebben op privacyvoorstanders. Apple heeft geweigerd het bedrijf te identificeren dat uw DNS-verzoek decodeert, hoewel het heeft gezegd dat het de identiteit van de derde partij niet zal onthullen.

Een onderzoeker beweert dat ze Private Relay mocht gebruiken met een Cloudflare IP-adres. Mozilla zal naar verwachting begin 2020 DoH in de Verenigde Staten inschakelen voor Firefox-gebruikers. Mozilla’s nieuwe methode is door een Britse ISP-lobby uitgeroepen tot Internet Villain of the Year. Website-eigenaren werden getroffen door de Cloudbleed-bug die in 2017 werd ontdekt bij de producten van Cloudflare. Als Apple het nieuwe ODoH-protocol in zijn producten gebruikt, zullen andere browsers gedwongen worden hun eigen versies over te nemen.

Apple is toonaangevend op het gebied van mobiele VPN-technologie

VPN-ondersteuning is een functie die Apple al heel lang biedt, en het is geen uitzondering. Hun VPN-protocollen zijn industriestandaard en ondersteunen zowel Cisco IPSec als L2TP/IPSec. Apps van derden kunnen worden gebruikt om verbinding te maken met OpenVPN-netwerken en andere virtuele particuliere netwerken.