Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Waarom kiezen voor Flutter voor uw app-ontwikkelingsbehoeften?

Het doel van elk bedrijf, ongeacht de omvang ervan (of het nu een moeder-en-popwinkel is of een Fortune 500-bedrijf met duizenden werknemers) is altijd mobiel te kunnen gaan met behulp van een kosteneffectieve oplossing en snel tijd te hebben om markt uitnodigend.

Deze kosteneffectieve en tijdbesparende combinatie maakt platformonafhankelijke oplossingen een ideale oplossing voor bedrijven die mobiliteit willen omarmen.

In feite zijn dit de belangrijkste redenen waarom in de eerste plaats een platformonafhankelijk raamwerk zoals React Native werd ontwikkeld.

En toen de populariteit van React Native merkbaar werd onder ondernemers, begon een nieuwe reeks gebeurtenissen. Dit begon toen ontwikkelaars de technologie leerden kennen en vervolgens alternatieve ingenieurs die hun eigen platformonafhankelijke raamwerk lanceerden om in gelijke mate door de markt te worden omarmd.

Een van die technologiegiganten die de React Native-beweging volgde, was Google.

Google introduceerde zijn eigen platform voor platformonafhankelijke app-ontwikkeling, Flutter, twee tot drie jaar geleden (op het moment van schrijven), in de hoop hetzelfde aandeel van belangstelling te wekken als Facebook dankzij React Native.

Het eindresultaat van hun uitgebreide inspanningen was een raamwerk dat werd beschreven als een sterk verbeterde versie van React Native. Een term die de trend van debat tussen React Native en Flutter op gang bracht.

En binnen zeer korte tijd zag Flutter massale adoptie door zowel ondernemers als ontwikkelaars die wachtten op een raamwerk dat alle hardnekkige problemen met React Native zou oplossen.

Als we er vandaag over praten, heeft Flutter een acceptatiegraad bereikt die ongekend hoog is.

Maar hoe zit het met dit raamwerk dat de wereld probeert over te nemen en hun activiteiten naar het ecosysteem probeert te verplaatsen?

Laten we hier meer over lezen in dit artikel.

Waarom zouden bedrijven voor Flutter moeten kiezen?

Er zijn een aantal redenen die in de loop van de tijd de voordelen van Flutter-app-ontwikkeling ten opzichte van andere platformonafhankelijke raamwerken of zelfs de native app-ontwikkelingsaanpak hebben bevestigd. Laten we ze hier een voor een bekijken.

Verhoogde productiviteit van ontwikkelaars

Er zijn een aantal Flutter-functies die doorgaans van invloed zijn op het verhogen van de productiviteit van ontwikkelaars en het verkorten van de algehele ontwikkeltijd. Het meest voor de hand liggend is echter Stateful Hot Reload.

Met de Flutter-functie kunnen ontwikkelaars het resultaat van hun code in realtime bekijken. U hoeft niet langer een regel code te schrijven en te compileren om het resultaat in het uiterlijk van de applicatie te zien. Alles gebeurt automatisch en in realtime.

Deze tijdsbesparing verhoogt niet alleen de productiviteit van ontwikkelaars, maar vermindert ook de factureerbare uren en kosten.

Krachtig UI-ontwerp

De flutter komt met de kracht van het materiaalontwerp op de achterkant. Het raamwerk bevat widgets die lijken te zijn gebouwd voor de twee afzonderlijke platforms.

In tegenstelling tot de andere platformonafhankelijke raamwerken waar ontwikkelaars met een beperkt aantal gebruikersinterfaces kunnen spelen – wat ofwel of in één scenario is – biedt Flutter widgets met de look en feel van Android en iOS afzonderlijk. Dit is een van de belangrijke punten die Flutter tot een bijna-native raamwerk maken.

Het Firebase-partnerschap

Firebase biedt duidelijke ondersteuning voor real-time databases, hosting, cloudopslag, cloudfuncties, authenticatie etc., evenals een aantal andere features.

De Firebase-associatie heeft veel effecten: de infrastructuur wordt serverloos en redundant schaalbaar. Kortom, door Flutter te adopteren hoeven bedrijven niet langer middelen en tijd te besteden aan uitgebreide backend-ontwikkeling.

Flutter wordt nu geleverd met Firebase-ondersteuning, wat betekent dat ondernemers met hun Flutter-investering kunnen profiteren van alle voordelen die Firebase biedt.

De fuschiafactor

Hoewel het enige tijd zal duren voordat de kracht van het Fuschia OS in de wereld wordt geïntroduceerd, weten we dat het een op Flutter gericht systeem zal zijn. Het binnenkort te lanceren IoT-gestuurde besturingssysteem is bedoeld als basis voor AR en VR – een systeem dat Chrome en Android samenbrengt en tegelijkertijd het hart vormt van miljoenen Internet of Things-apparaten waarvoor we verwachten dat ze zullen worden gebruikt. zakelijke doeleinden in het tijdperk dat zal komen.

Nu dit in het plan van Google zit, zal een applicatie die gebaseerd is op het raamwerk dat door hetzelfde bedrijf is ontwikkeld om efficiënt te zijn op verschillende platforms, ongetwijfeld een deel van de rechten krijgen.