Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Waarom u een VPN op uw Android-apparaat zou moeten gebruiken

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Waarom u een VPN op uw Android-apparaat zou moeten gebruiken

Met een Virtual Private Network (VPN) kunt u anoniem en veilig op internet surfen en applicaties gebruiken door uw internetverkeer via een server op een andere locatie te routeren. Dit betekent dat uw IP-adres en locatie verborgen zijn voor de websites en applicaties die u gebruikt. Er zijn veel redenen om een ​​VPN te gebruiken, waaronder: – Om anoniem op internet te surfen – Om toegang te krijgen tot geografisch beperkte inhoud – Om overheidscensuur te omzeilen – Om de veiligheid en privacy te verbeteren Er zijn veel VPN-providers om uit te kiezen, en niet alle VPN’s zijn hetzelfde. Zorg ervoor dat je onderzoek doet om een ​​gerenommeerde VPN-aanbieder te vinden met een sterk privacybeleid. Nadat u een VPN-provider heeft gekozen, volgt u de onderstaande instructies om een ​​VPN op uw Android-apparaat in te stellen met behulp van de Chrome-browser. 1. Open de Chrome-browser op uw Android-apparaat. 2. Tik op de drie stippen in de rechterbovenhoek van het scherm om het menu te openen. 3. Tik op “Instellingen”. 4. Tik op “Privacy”. 5. Tik op Site-instellingen. 6. Tik op “VPN”. 7. Tik op de knop Toevoegen. 8. Voer de VPN-naam, het serveradres en andere vereiste informatie in die door uw VPN-provider is verstrekt. 9. Tik op “Verbinden”. 10. U wordt gevraagd uw VPN-gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Voer de vereiste informatie in en tik op OK. U bent nu verbonden met de VPN en kunt anoniem en veilig op internet surfen en applicaties gebruiken.

Je gebruikt een VPN om je internetverbinding privé te houden, zodat verkeer van je apparaat niet wordt gedetecteerd. De gegevens worden in gecodeerd formaat verzonden (je kunt ze niet lezen of bekijken, maar ze kunnen wel gecodeerd zijn). Chrome VPN is een dienst die slechts met één VPN-aanbieder werkt; Er zijn nog veel meer waarmee u de VPN vanuit uw browser kunt beheren. De aanwezigheid van een VPN-verbinding beveiligt je internetverkeer. Een uitstekende VPN-app kan de server die u met internet verbindt, wijzigen om uw locatie te maskeren, en u kunt een Android VPN (PPTP, L2TP/IPSec en IPSec) gebruiken om verbinding met internet te maken.

Door uw browsegegevens te wissen, kunt u problemen met Chrome VPN oplossen. Om toegang te krijgen tot het Chrome-menu, gaat u naar het menu Instellingen. Klik op de instellingenpagina op “Geavanceerd” om uw instellingen te wijzigen. De optie Browsegegevens wissen bevindt zich onderaan het menu Privacy en beveiliging.

Navigeer naar en selecteer ‘VPN’. Om VPN in te schakelen, gaat u naar het vakje VPN inschakelen in Opera. Eenmaal geactiveerd, verschijnt de blauwe VPN-badge aan de linkerkant van de adresbalk. Indien nodig kunt u toegang krijgen tot internet via de blauwe VPN-knop door erop te klikken.

Hoe voeg ik een VPN toe aan Chrome op Android?

Fotocredit: www.techwibe.com

Door deze stappen te volgen, kunt u verbinding maken met een VPN op Android, Chrome OS, Windows, iOS en macOS. Selecteer het pictogram ‘Meer’ in de rechterbovenhoek van Instellingen in het menu. Vul de vereiste gegevens in en klik op de knop Opslaan die verschijnt nadat u deze in het venster hebt ingevoerd.

De voordelen van het gebruik van een Android VPN-app

VPN’s kunnen worden gebruikt om verschillende dingen te bereiken. Ze beschermen uw apparaat tegen malware en andere online bedreigingen, stellen u in staat uw browse- en onlineactiviteiten privé te houden en helpen u websites en services te deblokkeren wanneer u in uw eigen land geen toegang tot internet kunt krijgen vanwege internetcensuur. VPN-apps voor Android hebben een verscheidenheid aan functies, waaronder de mogelijkheid om geografisch beperkte inhoud te deblokkeren, verbinding te maken met VPN-servers in andere landen, enzovoort. U kunt ook uw echte IP-adres en andere identificerende informatie verbergen wanneer u apps met stealth-modus gebruikt. Open de Android VPN-app op uw apparaat, selecteer een verbinding en klik vervolgens op Verbinden om verbinding te maken. Er verschijnt een nieuw venster waarin u wordt gevraagd het IP-adres en wachtwoord van uw VPN-server in te voeren. Als u verbonden bent met Wi-Fi of mobiele netwerken, kunt u ook een schema instellen om automatisch verbinding te maken met de VPN. VPN’s voor Android zijn een geweldige manier om uw privacy en veiligheid te beschermen terwijl u online bent. Het gebruik van een VPN-app op uw Android-apparaat zorgt ervoor dat uw gegevens altijd veilig en privé zijn, of u nu thuis of op het werk bent.

Kan ik VPN toevoegen in Chrome?

Fotocredit: Ivacy

Om Free VPN voor Chrome te installeren, gaat u naar de rechterbovenhoek van deze pagina en klikt u op de knop Toevoegen aan Chrome. Maak vervolgens verbinding met een willekeurige VPN-locatie om uw locatie te deblokkeren of te wijzigen. Het artikel is afgelopen. De VPN is nu gratis toegankelijk door op het VPN-pictogram te klikken dat is toegevoegd aan uw extensiemenu.

U kunt een virtueel particulier netwerk (VPN) gebruiken om uw privégegevens te beschermen tegen hackers en toezichthoudende autoriteiten. Het is mogelijk dat uw ISP uw verbinding niet kan beperken wanneer u deze oplossingen gebruikt. Ondanks enkele mysteries rond VPN’s zijn ze eenvoudig te gebruiken en te installeren. Met ExpressVPN krijgt u toegang tot de beste Chrome VPN-extensie en laten we u zien hoe u deze kunt gebruiken. VPN-add-ons maken het eenvoudiger om de VPN in uw browser in en uit te schakelen. Wanneer u op de knop Snelle installatie klikt, wordt u doorgestuurd naar de Chrome Web Store om de extensie onmiddellijk te downloaden. Als je op zoek bent naar een privé manier om op internet te surfen, overweeg dan om een ​​VPN te gebruiken. Deze handleiding maakt gebruik van ExpressVPN, dat we aanbevelen als een goede VPN, maar de meeste goede VPN’s zouden ook moeten werken. Het gebruik van een VPN vereist veel werk, dus zorg ervoor dat u over het ‘Power’-pictogram in het midden van de extensie beweegt.

Hoe u een VPN op Android instelt

Een VPN, of Virtual Private Network, is een manier voor individuen en bedrijven om hun persoonlijke gegevens en informatie te beschermen. Met een VPN kunt u veilig verbinding maken met een ander netwerk via internet. VPN’s kunnen worden gebruikt om toegang te krijgen tot websites met een regiobeperking, uw browse-activiteit te beschermen tegen nieuwsgierige blikken op openbare wifi, en meer. Om een ​​VPN op uw Android-apparaat in te stellen, gaat u naar Instellingen > Netwerk en internet > Geavanceerd > VPN. Tik op de knop “+” om een ​​nieuw VPN-profiel toe te voegen en de details in te voeren. U kunt een VPN gebruiken voor werk, school of gewoon om uw online activiteiten privé te houden.

PTTP-, L2TP- en IPsec VPN-clients zijn beschikbaar voor Android-apparaten. Een volledig gratis en open source VPN-service is OpenVPN. Omdat OpenVPN-servers niet in het Android-besturingssysteem kunnen worden geïntegreerd, moet u een app van derden installeren om OpenVPN te kunnen gebruiken. Er is geen garantie dat alle Android VPN’s veilig zijn. Vermijd apps die niet-versleutelde tunnelprotocollen en trackingbibliotheken van derden gebruiken. De meeste gratis VPN’s hebben een aantal beperkingen met betrekking tot datagebruik, servers en snelheid. Sommige VPN’s verzamelen en verkopen gebruikersgegevens voor marketingdoeleinden. Je kunt voor slechts $ 10 per maand een VPN voor Android krijgen.

Wat is VPN in Android

Een VPN (virtueel particulier netwerk) op uw Android-apparaat leidt uw verkeer via een externe server, waardoor het lijkt alsof uw internetactiviteit ergens anders vandaan komt. Dit kan handig zijn voor toegang tot geografisch geblokkeerde inhoud of het omzeilen van beperkende netwerken. VPN’s kunnen ook helpen uw privacy en veiligheid online te verbeteren, omdat uw verkeer gecodeerd is en uw IP-adres verborgen is.

Toegang tot een netwerk vanaf een ander apparaat is veilig beveiligd door een virtueel particulier netwerk (VPN). VPN-clients (PPTP, L2TP/IPSec en IPSec) zijn naast PPTP en L2TP/IPSec in Android ingebouwd. De volgende functies zijn niet beschikbaar in sommige oudere Android-versies. Voor bepaalde apps is mogelijk een verbinding met een specifiek netwerk vereist, zoals: Bijvoorbeeld mobiele communicatie of wifi. Volgens VPN Apps worden de geïnstalleerde apps die verkeer via de VPN mogen sturen, geblokkeerd. Normaal gesproken wordt de VPN-configuratie per app uitgevoerd via een console of via de VPN-app.

VPN-optie Google

Een VPN, of Virtual Private Network, is een manier om veilig verbinding te maken met een particulier netwerk via internet. Dit kan handig zijn wanneer u probeert toegang te krijgen tot een privénetwerk vanaf een openbare computer of wanneer u firewalls of andere beperkingen probeert te omzeilen. Om een ​​VPN te gebruiken, moet u zich aanmelden voor een VPN-service. Daarna kunt u verbinding maken met de VPN door de VPN-clientsoftware op uw computer of mobiele apparaat te downloaden en te installeren. Eenmaal verbonden, kunt u op internet surfen alsof u zich op een particulier netwerk bevindt.

Door een Google One VPN-service te gebruiken, kunt u uw online activiteiten coderen voor extra beveiliging. Wanneer u VPN inschakelt, worden uw online gegevens gecodeerd en door een gecodeerde tunnel geleid. Je kunt de VPN op maximaal zes apparaten gebruiken als je een Google One-abonnement gebruikt waarin dit is inbegrepen. Als de VPN wordt gehackt, hebt u geen toegang tot internet totdat er opnieuw verbinding is gemaakt. Wanneer uw apparaat opnieuw opstart, probeert de VPN automatisch opnieuw verbinding te maken. Je kunt de snooze-functie gebruiken om VPN op Google One tijdelijk uit te schakelen. Laat apps de VPN negeren wanneer deze is verbonden, zodat ze deze kunnen gebruiken zonder er last van te hebben.

Wanneer je je telefoon ontgrendelt, zie je het Google One-logo in je meldingenbalk. Er bevindt zich ook een kleine sleutel in de rechterbovenhoek van uw scherm. In dit geval kunt u zien dat de VPN met uw netwerk is verbonden en veilig is. Je kunt de melding alleen wegvegen als de VPN is uitgeschakeld.

De nieuwe VPN-service van Google biedt betere online privacy

Android- en iOS-gebruikers hebben nu toegang tot de nieuwe VPN-service van Google, beschikbaar via de Google One-app voor Android en iOS. Met deze service kunt u al uw internetverkeer versleutelen en voorkomen dat Google zich bezighoudt met het soort toezicht dat het op grote en ongekende schaal uitvoert. Hoewel de service niet perfect is, is het een uitstekende aanvulling op het privacyarsenaal van degenen die Google-producten gebruiken. Veilige openbare netwerktoegang beschermt en codeert al uw internetverkeer wanneer u een openbaar netwerk gebruikt, zoals een koffiebar, luchthaven of andere openbare plaats.