Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Waarom vivo-smartphones de favoriet van Pakistan zijn?

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Waarom vivo-smartphones de favoriet van Pakistan zijn?

vivo, een toonaangevend wereldwijd smartphonemerk dat vijf jaar geleden consumenten in Pakistan begon te bedienen, is synoniem geworden voor superieure kwaliteit, innovatie en consumentgerichtheid. Maar de nieuwsgierigheid schuilt in de vraag: hoe kon het zo snel gebeuren? Hoe werd vivo de eerste keus van jongeren? Vijf jaar lang is vivo begonnen aan een avontuurlijke expeditie om voortdurend te innoveren en de normen uit te dagen om innovaties en nieuwe functies in zijn producten te introduceren.

Het was de ‘Benfen’-filosofie die ingenieurs, onderzoekers, ontwerpers, enz. bij vivo altijd heeft begeleid bij het ontwerpen van de smartphones, het verkrijgen van de juiste prestaties, het brengen van de beste innovatieve ontwerpen, de camera en het geluid om de beste gebruikerservaring voor vivo te bieden smartphones in alle segmenten.

Het merk laat zich ook in de hele regio gelden via zijn uitstekende klantenservice en blijft mensen op de best mogelijke manier bedienen met zijn uitgebreide diensten zoals vivo Service Day, vivo E-Commerce en On-Call Facility.

vivo biedt zijn waardevolle klanten van tijd tot tijd ook aantrekkelijke aanbiedingen en lokale campagnes aan om hen te bedanken voor hun voortdurende steun. De ultramoderne smartphones en ondersteunende diensten van vivo zijn beschikbaar via een robuust offline netwerk van meer dan 9200 winkels en meer dan 18 servicecentra, wat werkgelegenheid biedt aan honderden mensen in de regio.

De consumentgerichte filosofie van vivo houdt rekening met de uiteenlopende behoeften en wensen van Pakistaanse consumenten. Om deze reden heeft vivo drie series smartphones geïntroduceerd die specifiek zijn ontworpen om aan de verschillende behoeften van verschillende consumenten te voldoen – sommige hebben een betaalbare smartphone nodig, sommige hebben een uitgebalanceerde smartphone nodig die veel functies biedt, en sommige willen een smartphone van topklasse. -Line smartphone die kan concurreren met professionele camera’s. En zo ontstonden de series V, Y en X.

Elke serie heeft een unieke reeks functies, van professionele camera’s tot kleurveranderende achterkanten en een lange batterijduur tot de Multi Turbo 3.0-modus die speciaal voor gamers is ontworpen.

De smartphones uit de V-serie zijn ontworpen voor gebruikers die het maximale uit hun dagelijkse woon-werkverkeer willen halen. De V23-serie bevatte veel innovaties die voor het eerst op de markt kwamen, waaronder de Color Changing Fluorite AG Design-technologie, die furore maakte in de industrie vanwege het kleurveranderende aspect. En design is niet het enige dat vivo levert; De V23 5G beschikt over een 50 MP AF-portret-selfiecamera met hoge resolutie en een 8 MP groothoekcamera aan de voorkant om verbluffende HD-beelden vast te leggen.

De hele V-serie is ontworpen met de overtuiging dat een telefoon niet alleen een apparaat is, maar ook je partner; het zal je elk moment van de dag bijblijven, dus waarom zou je er niet het beste van maken? Daarom heeft de gehele V-serie een uniek ontwerp, uitstekende camera’s, levendige weergave, kristalheldere geluidskwaliteit en vele andere zaken die de gebruikerservaring van je telefoon verbeteren.

Aan de andere kant zijn de smartphones uit de X-serie afgestemd op de extreem veeleisende behoeften van professionals, ontwikkelaars en fotografen die hun visie en perspectief willen vastleggen en iets betekenisvols willen bouwen of creëren met hun apparaat. vivo erkende dit feit diep, en zo werd de X-serie geboren.

vivo geavanceerde cameratechnologie

vivo staat altijd bekend om zijn geavanceerde cameratechnologie, maar heeft geen middel onbeproefd gelaten om het allerbeste in zijn cameraspel naar boven te halen. Ze werkten samen met ZEISS, een internationale technologieleider op het gebied van optica, om hun gebruikers de beste fotografie- en filmervaring te bieden. De ZEISS Cinematic Video Bokeh, AI Video Enhancement en 60X HyperZoom zijn enkele functies die van pas komen bij het maken van een video voor uw sociale media of een noir. De vivo V1+ chip en een 50MP ultragevoelige sensorcamera zorgen ervoor dat uw momenten er net zo esthetisch uitzien als in een film.

Niet alle functies zijn afzonderlijk in laboratoria gemaakt; Deze innovaties zijn ontwikkeld in samenwerking met professionele fotografen, cameramannen en creatieven. Het laat zien hoe bedachtzaam Vivo is bij het ontwerpen van zijn smartphones om aan de veeleisende behoeften van deze experts te voldoen.

vivo Y-serie

Tenslotte hebben we bekende smartphones uit de Y-serie zoals de Y55, Y15C, Y33s, etc., die gemaakt zijn voor mensen die iets heel functioneels willen en een lange batterijduur als dagelijkse metgezel willen hebben. Het kan uw perfecte partner voor overdag zijn die zonder compromissen alle belangrijke taken kan uitvoeren tegen een betaalbare prijs.

Er zijn verschillende producten uit de Y-serie die voldoen aan de behoeften van tieners die games willen spelen en hun momenten op sociale media willen delen met oudere volwassenen die contact willen maken met hun kinderen. Het is een serie voor de hustlers die niet willen stoppen, maar vooruit willen in het leven.

Al deze innovaties waren niet eenvoudig te realiseren. Dat zal nooit zo zijn, maar de kernwaarden en filosofie fungeren als leidraad om het allerbeste te bieden bij het opbouwen van een levenslange verbinding met hun consumenten. Zo streeft vivo er altijd naar om innovatie en design in de levens van mensen in Pakistan te brengen.

Uitchecken? De convergentie van de fysieke en digitale wereld: vivo’s visie voor een 6G-wereld