Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Wachtwoord opnieuw instellen in Windows 10 zonder USB-installatiemedia.

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Hoe u het wachtwoord opnieuw kunt instellen in Windows 10 zonder USB-installatiemedia.

In een vorig artikel laat ik zien hoe je het wachtwoord in Windows opnieuw kunt instellen nadat je het beheerdersaccount in het register hebt ingeschakeld vanuit de Windows Herstelomgeving (WinRE). Omdat deze methode echter vereist dat je pc vanaf een USB-installatiemedium moet worden opgestart, heb ik besloten een nieuwe tutorial te schrijven over hoe je een beheerdersaccount in Windows 10 kunt inschakelen als je geen USB-installatiemedium hebt.

Deze tutorial biedt instructies over hoe u het LOCAL*-accountwachtwoord opnieuw kunt instellen als u het bent vergeten door het beheerdersaccount in de WinRE-omgeving in te schakelen als u geen Windows 10-herstelmedia op een USB of dvd hebt.**

Opmerkingen:* Onthoud, dat u het wachtwoord van een Microsoft-account met deze methode niet opnieuw kunt instellen. Als je er een gebruikt Microsoft account Om in te loggen op uw Windows 10 of 8/8.1 pc of tablet, heeft u de volgende opties om toegang te krijgen tot uw apparaat als u uw Microsoft-wachtwoord vergeet:

  • Optie 1: Ga op een andere computer naar de Microsoft-pagina voor het opnieuw instellen van het wachtwoord en volg de instructies op het scherm om het wachtwoord van uw MS-account opnieuw in te stellen.
  • Optie 2. Volg de onderstaande instructies om het beheerdersaccount in te schakelen en vervolgens een nieuw lokaal account te maken. Breng ten slotte alle bestanden en instellingen over van het Microsoft-accountprofiel naar het nieuwe accountprofiel.

**Als u over een Windows-installatiemedium (USB of dvd) beschikt, volgt u de instructies in dit artikel: Wachtwoord opnieuw instellen in Windows 10/8/7/Vista.

Accountwachtwoord opnieuw instellen zonder USB Windows 10-installatiemedia.

Stap 1. Schakel het beheerdersaccount in WinRE in.

1. Zet de pc aan en als u dit ziet Draaiende puntcirkel … Druk de Prestatie 4-5 seconden ingedrukt om uw pc uit te schakelen.

2. Herhaal dezelfde actie nog minstens twee (2) keer en schakel uw pc uit wanneer u dit ziet Draaiende puntcirkel op het scherm.

3. Na de derde keer zet u de computer weer aan en na een paar seconden ziet u het bericht ‘Automatische reparatie voorbereiden’ op het scherm.

4. Wacht een paar seconden en na het bericht “proberen te repareren” zou u het volgende herstelscherm moeten zien. Klik Bekijk geavanceerde reparatie opties. *

*Opmerking: Als u het volgende scherm niet ziet, herhaalt u hetzelfde proces (stap 1-2) totdat u het wel ziet.

5. Selecteer op de volgende scherm(en). Probleemoplossen -> Uitgebreide opties -> Systeemimageherstel.

Wachtwoord opnieuw instellen zonder herstelmedia

6a. Klik op het bericht ‘Windows kan geen systeemkopie vinden op deze computer’. Annuleren

Afbeelding

6b. …en klik vervolgens Volgende.

Afbeelding

7. Klik in het venster ‘Back-uplocatie selecteren…’ op Progressief

Afbeelding

8e. Klik nu Installeer een stuurprogramma.

Afbeelding

9. Klik OK in het venster Stuurprogramma toevoegen.

Afbeelding

10. Klik in het venster Bestand openen op de vervolgkeuzepijl en zoek het station waarop Windows is geïnstalleerd. (Meestal is dit de schijf D🙂

Afbeelding

11. Navigeren naar Windows\Systeem32 map.11.00 uur Vind ze Utilman Bestand, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Hernoemen.

Afbeelding

11b. Hernoem het Utilman Bestand naar “Utilman1“. *

*Opmerking: Om de naamswijziging te bekijken, klikt u met de rechtermuisknop op een lege ruimte en selecteert u Update.

Afbeelding

11c. Zoek ze nu cmd Bestand. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Kopiëren.

Afbeelding

11d. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op een lege ruimte en selecteer Plakken. Als u klaar bent, klikt u met de rechtermuisknop op een lege ruimte en selecteert u Update.

Afbeelding

11e. Eindelijk vind je het cmd-kopie bestand en hernoemen dat ook Utilman

Afbeelding

11f. Als u klaar bent, klikt u met de rechtermuisknop op een lege ruimte en selecteert u Update. Als je de stappen zorgvuldig hebt gevolgd, zou je de Utilman- en Utilman1-bestanden moeten zien, zoals weergegeven in de onderstaande schermafbeelding. Sluit in dit geval het venster Openen en klik op Annuleren in alle andere geopende vensters.

Afbeelding

13. Klik onder Reparatieopties op Volgende – Sluit af en ga verder met Windows 10.

Afbeelding

14. Klik in het inlogscherm op Gemakkelijk bereikbaar symbool Afbeelding die zich in de linkerbenedenhoek bevindt.

Wachtwoord opnieuw instellen gemakkelijk toegankelijk

vijftien. Voer in het opdrachtpromptvenster de volgende opdracht in om het verborgen beheerdersaccount in te schakelen:

  • netgebruikersbeheerder /actief:ja

Afbeelding

16. Sluit het opdrachtpromptvenster en Herstarten Je toestel.

Stap 2. Reset het wachtwoord vanaf het beheerdersaccount.

1. Klik na het opnieuw opstarten op de Beheerder Account en log in op Windows.2. Wacht tot Windows het nieuwe account heeft ingesteld.

3. Wanneer het instellen van de account is voltooid, drukt u tegelijkertijd op Winnen + R Toetsen om het opdrachtvenster Uitvoeren te openen en te typen:

Beheer gebruikerswachtwoorden2

4. Selecteer de geblokkeerde gebruiker en klik wachtwoord opnieuw instellen.

Gebruikerswachtwoord opnieuw instellen Windows

5. Laat de wachtwoordvelden leeg (leeg wachtwoord) en klik OK. *

*Let op: Als u een wachtwoord wilt instellen, voert u een nieuw (ander) wachtwoord in dan het wachtwoord dat u in het verleden heeft gebruikt.

Afbeelding

6. Meld u af bij het beheerdersaccount en log in met uw normale account. *

Let op: Om veiligheidsrisico’s te voorkomen wordt aanbevolen deactiveren de Beheerder Rekening. Om dit te doen, opent u het Opdrachtprompt als beheerder en geef dit commando:

  • netgebruikersbeheerder /actief:nr

Dat is het! Laat me weten of deze gids je heeft geholpen door een reactie achter te laten over je ervaringen. Like en deel deze gids om anderen te helpen.

Als je wilt blijven voortdurend beschermd tegen malwarebedreigingen, bestaand en toekomstigwij raden aan om het te installeren Malwarebytes Anti-Malware PRO door hieronder te klikken (we verdienen een commissie op de verkopen die via deze link worden gegenereerd, maar zonder extra kosten voor u. We hebben ervaring met deze software en raden deze aan omdat deze nuttig en nuttig is):

Volledige pc-bescherming voor thuis – Bescherm tot 3 pc’s met NIEUW Malwarebytes Anti-Malware Premium!Hoe u het wachtwoord opnieuw kunt instellen in Windows 10 zonder USB-installatiemedia.  1