Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Wat is Amazon Digital Charge? [The Begginer-Friendly Guide]

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Wat is Amazon Digital Charge? [The Begginer-Friendly Guide]

Hier zijn twee belangrijke vragen:

Waarom ziet u AMZN DIGITAL op uw creditcard- of debetkaartrapport? En wat zijn de Amazon Digital-kosten?

Maak je geen zorgen als je de antwoorden niet weet; de meeste mensen zijn in de war door het concept.

Dus we zijn hier om alles uit te leggen en te voorkomen dat je Amazon blokkeert voor toekomstige transacties.

Dit is hoe het werkt:

Wat zijn digitale diensten van Amazon?

Je kunt bijna alles op Amazon bestellen: van nieuw tuingereedschap tot woninginrichting tot digitale producten zoals films, e-boeken of audioboeken. Dit laatste valt onder de paraplu van Amazon Digital Services.

Laten we ze in detail bekijken:

Amazon Prime-video

Amazon Prime Video is een streamingplatform voor video-inhoud zoals films, tv-programma’s, sport, live-evenementen, enz. Deze inhoud kan worden bekeken op elk compatibel smartapparaat, van tv tot telefoon.

Dit is echter geen typische service: u kunt hiermee inhoud van andere platforms bekijken. Er zijn meer dan 100 zogenaamde Amazon Prime Video-kanalen. Bijvoorbeeld:

 • HBO
 • Bioscoop
 • show Time
 • Starz
 • CBS Alle toegang
 • Hallmark-films

En nog veel meer.

Met een Prime-abonnement krijg je zonder extra kosten toegang tot alle inhoud op Amazon Prime Video.

Kindle onbeperkt

Kindle Unlimited is een droom die uitkomt voor alle digitale boekenwurmen. Het biedt onbeperkte toegang tot meer dan twee miljoen e-boeken, duizenden audioboeken en zelfs tijdschriftabonnementen.

Kindle-services vragen een maandelijks abonnement, maar er is een gratis proefperiode van 30 dagen voor nieuwe gebruikers.

Amazon hoorbaar

Amazon Audible biedt audioboeken in verschillende talen, podcasts, audiotracks waarmee je beter kunt slapen, en meer.

Afhankelijk van het abonnement dat je kiest, moet je daar voor het lidmaatschap betalen. U kunt ook een proefperiode van 30 dagen doen om een ​​idee te krijgen van de service voordat u zich vastlegt.

Amazon-muziek onbeperkt

Krijg toegang tot meer dan 75 miljoen nummers in HD, miljoenen podcasts, stations en goed samengestelde afspeellijsten. Alle inhoud is advertentievrij en u kunt deze ook downloaden om offline te luisteren zonder dat u extra digitale downloadkosten van Amazon hoeft te betalen.

Apparaten die Amazon Music Unlimited ondersteunen zijn onder meer:

 • Smart-tv’s
 • Android-apparaten
 • Apple-apparaten
 • stuks
 • Alexa-apparaten
 • Sommige auto’s

Amazon Kids+

Kinderen tussen drie en twaalf jaar hebben toegang tot premium-inhoud die geschikt is voor hun leeftijd in de vorm van boeken, films, games, tv-programma’s en leerapps.

Ouders kunnen alle inhoud filteren waar ze zich niet prettig bij voelen, schermtijdlimieten instellen en educatieve doelen stellen.

Amazon-schijf

Amazon Drive is een cloudgebaseerde opslagservice. Hiermee kunt u bestanden, foto’s en video’s veilig opslaan.

Als nieuwe gebruiker krijgt u de eerste 5 GB gratis. Als je meer opslagruimte nodig hebt, zul je echter een abonnement moeten betalen.

Wat is Amazon Digital Charge?

Om het u gemakkelijker te maken, brengt Amazon u kosten in rekening voor het gebruik van hun service.

Facturering gebeurt maandelijks of jaarlijks, afhankelijk van uw voorkeur. Alle services hebben een gratis proefperiode van 30 dagen.

Prime-leden kunnen kortingen krijgen of gratis toegang krijgen tot sommige diensten.

De typische kosten voor Amazon Digital Service-apps bedragen $ 0,99. Maar Kindle-gebruikers moeten bijvoorbeeld een permanente vergoeding van $ 2,99 betalen.

Laten we de rest in volgorde aanpakken:

Na de gratis proefperiode van 30 dagen van Amazon Prime kun je ervoor kiezen om $ 12,99 per maand of $ 119 per jaar te betalen. Andere opties zijn Prime Student Monthly voor $ 6,49 en Qualified Government Assistance voor $ 5,99 per maand.

Alle kosten zijn inclusief belastingen.

Prime-leden krijgen toegang tot de service zonder extra Amazon-servicekosten te betalen. Andere gebruikers moeten maandelijks $ 8,99 betalen (inclusief belastingen).

Maar:

Je hebt een apart abonnement op Amazon Prime Channels nodig.

Om toegang te krijgen tot de dienst moet je Amazon-servicekosten betalen van $ 9,99 per maand of $ 119,98 per jaar. Btw inbegrepen.

Zowel Prime-leden als niet-leden moeten abonnementskosten betalen om volledige toegang tot Audible-materiaal te krijgen. U moet tussen de $ 7,95 per maand en $ 229,50 per jaar betalen, afhankelijk van het abonnement dat u kiest en de beschikbare tegoeden.

De credits zijn kortingen die bij de verschillende digitale diensten horen. Eén credit komt overeen met één premiumselectietitel naar keuze die u wilt behouden. Hoe meer credits je hebt, hoe meer premiumtitels je kunt bezitten.

Prime-leden betalen een gereduceerd tarief van $7,99 per maand en $79 per jaar voor toegang tot digitale muziekproducten van Amazon. De rest moet maandelijks $ 9,99 betalen.

Prime-leden krijgen korting op Amazon Kids+-abonnementen. Er zijn vier verschillende abonnementen, elk met verschillende kosten voor Prime-leden en niet-Prime-leden. Afhankelijk van het abonnement dat je kiest en bestaande abonnementen, wordt er tussen de €2,99 per maand en €99,00 per jaar in rekening gebracht.

Prime-leden zullen meer van deze service genieten omdat ze onbeperkte opslagruimte krijgen voor foto’s met een hoge resolutie. Iedereen met een Amazon-account krijgt ook gratis 5 GB opslagruimte. Voor extra ruimte moet je meer betalen.

Zijn er gratis Amazon Digital Services?

Jammer genoeg niet.

Maar.

Er zijn twee gevallen waarin u de digitale kosten van Amazon kunt vermijden.

De eerste is tijdens de gratis proefperiode. Normaal gesproken duurt het 30 dagen, maar het kan oplopen tot 90 dagen, zoals het geval is bij Amazon Music Unlimited (inclusief algemene voorwaarden).

De tweede is als de gebruiker een actief Prime-lid is. Maar zoals gezegd omvat dit slechts een deel van de dienstverlening.

Afronden

Op te sommen:

Een Amazon Digital-vergoeding is de vergoeding die je betaalt voor diensten en niet-fysieke producten. Dit omvat muziek, e-boeken, films, enz.

Het wordt op uw creditcard- of debetkaartrapport weergegeven als AMZN DIGITAL.

De prijs is afhankelijk van of je Prime-lid bent en welk abonnement je kiest.

Laat je daar dus niet door afschrikken! Het is allemaal voor de goede orde.