Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Wat is de beste tijd om op Reddit te posten? Alles wat u moet weten

Let op: het volgende artikel zal je helpen: Wat is de beste tijd om op Reddit te posten? Alles wat u moet weten

Reddit is een geweldige manier om online discussies te starten of om uw inhoud door anderen te laten zien. Maar daar zijn bepaalde technieken Je kunt ermee omgaan Maximaliseer de kans dat uw berichten meer bekeken worden.

Wat zijn deze technieken?

Zoals met alle sociale media, Reddit heeft zijn piekuren in relatie tot bezoekers. Dit zijn de Beste tijd om op Reddit te posten. Dit is wanneer de meeste gebruikers tegelijkertijd op het platform zijn, en Jouw bericht wordt door zoveel mogelijk mensen gezien.

Het klinkt ingewikkeld, maar geloof me, het is eenvoudiger dan het lijkt. Laat me dit verduidelijken.

Wanneer is de beste tijd om op Reddit te posten?

De piekuren van Reddit zijn over het algemeen tussen 10.00 uur en 11.00 uur EST. Gedurende deze tijden ontvangt de website de meeste bezoekers.

Hier is een algemeen overzicht voor het weekend en maandag:

  • Zaterdag tussen 8.00 uur en 10.00 uur EST
  • Zondag tussen 9.00 en 13.00 uur EST
  • Maandag tussen 7.00 uur en 9.00 uur EST

Waarom zijn dit de beste tijden om op Reddit te posten?

Over het algemeen zijn mensen geneigd dit te doen langere tijd doorbrengen op Reddit afgelopen weekend. Dit blijkt ook uit de data-analyse Dit is wanneer gebruikers het meest actief zijn Ook.

Wat betekent dat voor jou?

Niet alleen wordt de kans groter dat uw bericht wordt gezien, maar het wordt ook beter gezien om commentaar en een high te krijgen Evaluatie (hoeveel mensen beoordelen het positief of negatief).

Natuurlijk de vraag wanneer je op Reddit moet posten hangt af van de regio. Als u zich op een algemeen of overwegend Amerikaans publiek richt, kiest u de hierboven genoemde tijden.

Het punt is dat tijdzones lastig kunnen zijn. Dus als u met uw post voet aan de grond wilt krijgen in bijvoorbeeld Europa of Azië, Het is het beste om dienovereenkomstig te plannen. Amerikaanse piektijden zijn bijvoorbeeld niet per se de beste voor een subreddit die vooral door Russen wordt bezocht.

Is Reddit goed voor het promoten van uw bedrijf?

Sociale mediasites zoals Reddit worden vaak door bedrijven gebruikt om hun producten te promoten.

Maar zo eenvoudig is het niet.

Er zijn meerdere kansen bevorderen via Reddit. Doe het zelf of gebruik betaalde advertenties.

Zelfpromotie wordt geaccepteerd op Reddit, maar verschillende gemeenschappen hebben er een verschillend beleid over. Het is goed om dat te onthouden de 90/10-regel.

Wat betekent dat?

Je Reddit-activiteit moet voor 90% uit niet-advertentieactiviteiten en voor 10% uit advertenties bestaan.

Om deze reden moet je voorzichtig zijn met hoe en wanneer je op Reddit post.

Er kan te veel reclame zijn beschouwd als spam. Dergelijke vermeldingen zijn vaak verwijderd door de Moderators. Daarom moet u reclame in evenwicht brengen met echte participatie.

En dat is hier echt de sleutel: participatie.

Als je Reddit voor marketingdoeleinden wilt gebruiken, moet je actief worden en betrokken raken bij de communities. Met de juiste balans kan de website een krachtig hulpmiddel zijn om verkeer te genereren. Hoe meer u betrokken bent, hoe meer uw account door anderen als betrouwbaar wordt beschouwd.

Aan de andere kant heb je de optie betaalde reclame.

Maar hoe maak je een Reddit-promotiepost?

Het lijkt erg op Twitter of YouTube. Deze advertenties verschijnt op de voorpagina’s van de website en in verschillende subreddits.

Adverteren op Reddit is moeilijker dan op andere platforms. Ze moeten authentiek en aantrekkelijk overkomen. Maar het is de moeite waard: het kan veel verkeer veroorzaken.

Belangrijke tips om meer stemmen te krijgen

Nou, ik heb je al verteld over het belang van de posttijden van Reddit. Maar als u wilt dat uw inzendingen van topklasse zijn, zijn er andere dingen die u kunt proberen.

Optimaliseer uw metagegevens

Gebruik SEO-schrijven is een geweldige manier om de vindbaarheid van uw bericht te verbeteren.

Hoe?

Voeg trefwoorden toe in je bericht. Probeer pakkende teksten te schrijven. Gebruik LSI-woorden om de zoekmachine van Google te vertellen waar uw inzending over gaat.

Ook heel belangrijk – hou het simpel.

Maar waarom zou je dit allemaal moeten meemaken?

Er zijn veel mensen op Reddit die informatie zoeken over vrijwel alles. Het is belangrijk om te weten hoe je een bericht op Reddit maakt verschijnt in zoekmachines. Metadata-optimalisatie helpt je hier uiteindelijk bij.

Hoe zichtbaarder uw bericht is op Google, hoe meer bezoekers het kunnen bekijken. En dat betekent meer upvotes en een hogere Evaluatie.

Upload video’s van hoge kwaliteit

Hoe u video’s op Reddit plaatst en de betrokkenheid krijgt waar u naar verlangt:

Tegenwoordig komt het meeste verkeer op sociale media van mobiele apparaten. Als zodanig, Maak uw video’s comfortabel voor mobiele schermen is nodig. Video’s in portretformaat zijn bijvoorbeeld erg populair op het platform.

Er is meer aan de hand dan dat.

Bewaar je video’s, net als bij TikTok kort en zoet is de sleutel tot het verkrijgen van veel views. Niemand zal willen gaan zitten en een film van twintig minuten op Reddit kijken.

Neem de tijd om erachter te komen wat tegenwoordig populair is. Bekijk wat trending is op Twitter en Facebook en upload een gerelateerde video naar Reddit. Je kunt ook bewerkingssoftware gebruiken om het er professioneler uit te laten zien.

Wees authentiek

Niemand houdt ervan om duidelijk geadverteerd te worden.

Reddit is een sociale media gebaseerd op discussies, dus een natuurlijke uitstraling is een must. Probeer je berichten zo te structureren dat ze een gesprek genereren rond het onderwerp. Als uw berichten als nuttig of verhelderend worden beschouwd, ontvangt u waarschijnlijk meer stemmen.

Foto’s plaatsen op Reddit is ook een goede strategie. Wie wil lange alinea’s en tekstmuren lezen? Leid wat je gaat zeggen met een grappig verhaal of een foto. Laat hier en daar misschien een paar herkenbare internetmemes achter.

En het belangrijkste – Wees onopvallend met uw reclame.

Originaliteit is belangrijk.

Niet auteursrechtelijk beschermd materiaal plaatsen. Als u dit doet, loopt u het risico dat uw inhoud wordt verwijderd.

Bovendien wordt door gebruikers gegenereerde inhoud die veel inspanning vergt, simpelweg beter gezien.

Gebruik nu auteursrechtelijk beschermde werken doe zelf iets nieuws op een manier die het origineel transformeert, is over het algemeen prima. Maar het spreekt voor zich dat het taboe is om Reddit te gebruiken voor het distribueren van bijvoorbeeld films en liedjes.

Volg de regels van elke subreddit

Reddit is verdeeld in kleinere gemeenschappen genaamd Subreddits. Eén gaat over videogames, een andere gaat over een bepaalde televisieshow, een derde gaat over een muzikant, enzovoort.

Elke subreddit heeft een zijbalk die ik ten zeerste aanbeveel om de tijd te nemen om deze te verkennen. Maak uzelf vertrouwd met de regels voordat je nadenkt over wanneer het de beste tijd is om op Reddit te posten.

U denkt misschien dat dit slechts formaliteiten zijn, maar ik verzeker u dat dit niet zo is.

Als je de richtlijnen niet volgt, zullen de moderators je bericht verwijderen. Tot slot: hoe moet iemand op uw bericht stemmen als niemand het kan zien?

Daarnaast, Alle communities zijn onderworpen aan richtlijnen voor de hele site. Deze zijn vaak elders op internet te vinden. Het plaatsen van foto’s of video’s die b.v. B. Bloed bevatten of illegale activiteiten bevorderen, dit kan het geval zijn resulteren in een verbod.

Plaats berichten in actieve subreddits

Elke community ontvangt een ander aantal bezoekers. Je kunt meestal gemakkelijk zien hoe actief ze zijn door af te rekenen het aantal abonnees in de zijbalk.

Een andere goede tip is hoe vaak mensen posten of reageren. Laten we bijvoorbeeld zeggen dat een bepaalde community tientallen of zelfs honderden berichten per dag ontvangt. Dit is duidelijk beter dan een subreddit die slechts een handvol berichten per dag ontvangt.

Dat is een belangrijk onderdeel van kennis Hoe maak ik een Reddit-bericht? dat wint aan kracht. Hoe meer mensen een forum bezoeken, hoe groter de groep waaraan uw bericht wordt blootgesteld.

Nu.

Er zijn ook het tegenovergestelde. Door een bericht op de populairste subreddits te plaatsen, neemt u het risico verdwalen in de menigte. Het is daarom cruciaal om de juiste balans te vinden.

Afronden

Je zou nu moeten beseffen hoe belangrijk het is om te weten wat de beste tijd is om op Reddit te posten. Elke sociale media heeft zoiets Piekuren. Dit zijn de momenten waarop de meeste bezoekers tegelijkertijd gebruik maken van het platform.

Reddits zijn in de ochtenddoorgaans van 10.00 uur tot 11.00 uur EST. Weekends zijn ook de meest actieve dagen van de week, omdat steeds meer mensen de tijd nemen om te ontspannen en op internet te surfen.

Dus tot slot: wanneer is de beste tijd om op Reddit te posten?

Blijkt van zaterdag tot en met maandag, vroeg in de ochtend. Dan bereik je waarschijnlijk de meeste mensen.

Als het goed wordt gedaan, kan Reddit een geweldige hulpbron zijn Het promoten van uw bedrijf. Of het nu gaat om zelfpromotie of betaalde advertenties. Maar natuurlijk, Je moet voorzichtig zijn en overspoel geen hele subreddits met uw marketing.

Eindelijk, probeer discussies op gang te brengen.

Dat is tenslotte waar Reddit om draait. En uiteraard: volg de regels!

Klaar om beroemd te worden op Reddit?