Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Wat is de beste tijd om op TikTok te posten? Alles wat u moet weten

Let op: het volgende artikel zal je helpen: Wat is de beste tijd om op TikTok te posten? Alles wat u moet weten

Wist je dat er dagelijks ruim een ​​miljard video’s op TikTok worden bekeken? Het is momenteel een hotspot voor sociale media.

Iedereen wil er deel van uitmaken, maar hoe kun je opvallen als maker? Het is niet gemakkelijk in zo’n menigte.

Laten we beginnen met het uitzoeken van de beste tijd om op TikTok te posten. Daarna geven een paar tips en trucs je de voorsprong die je nodig hebt om meer weergaven te krijgen.

Klaar?

Beste tijd om op TikTok te posten

Tijd is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat uw inhoud de aandacht krijgt die het verdient. Zelfs een briljant bericht dat op het verkeerde moment wordt gedeeld, zal floppen.

Om dit vreselijke lot te vermijden, moet je dit lieve kleintje raadplegen Tijdschema (in EST):

  • Maandag – 06.00 uur, 10.00 uur en 22.00 uur
  • Dinsdag – 02.00 uur, 04.00 uur en 09.00 uur
  • Woensdag – 7.00 uur, 8.00 uur en 23.00 uur
  • Donderdag – 9.00 uur, 12.00 uur en 19.00 uur
  • Vrijdag – 05.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur
  • Zaterdag – 11.00 uur, 19.00 uur en 20.00 uur
  • Zondag – 7.00 uur, 8.00 uur en 16.00 uur

Deze cijfers vertegenwoordigen de beste tijd om wereldwijd op TikTok te posten. Dit zijn de resultaten van een onderzoek uit 2019, uitgevoerd door de Influencer Marketing Hub. Jij analyseerde ruim 100.000 berichtenhet is dus een behoorlijk uitgebreid rapport!

Het is ook . Maar op dit moment is er geen actueel onderzoek van vergelijkbare omvang beschikbaar. Daar zullen we het voorlopig mee moeten doen.

Dit schema resulteert in drie specifieke tijdsbestekken uitzonderlijk krachtig. De betrokkenheid gaat door het dak Dinsdag om 9.00 uur, Donderdag om 12.00 uurEn Vrijdag om 5 uur.

Maar een ding:

Ik heb zaterdag de beste tijd op een rijtje gezet om op TikTok te posten. Niettemin moet u weten dat deze dag over het algemeen een van de belangrijkste is minst actief Enen.

Waarom?

Nou, het is weekend! Ondanks de populaire stereotypen van Gen Z wil niemand het op zijn telefoon geplakt hebben. Aan de andere kant is iedereen op zoek naar afleiding tijdens werk-/schooluren – en TikTok is precies wat je nodig hebt.

Hoe kom ik erachter wat voor jou het beste tijdstip is?

Het kennen van het algemene schema met de hoogste betrokkenheidspercentages is slechts de helft van het verhaal. Je moet personaliseer hetpas het aan uw profiel en uw doelgroep aan.

Hier leest u hoe u dat doet, lekker gemakkelijk!

Het eerste dat u moet weten, is dit de Analyses Pagina is je vriend. Zorg ervoor dat u er vertrouwd mee raakt, want het is uw voornaamste bron van informatie over de activiteiten van uw volgers.

Om dit te doen moet je Upgrade uw gewone account naar een zakelijk account. Het kost niet meer dan een paar minuten van je kostbare tijd en brengt je dichter bij het bepalen van je beste tijdstip om elke dag op TikTok te posten.

Volg deze gewoon eenvoudige stappen:

  1. Ga naar uw gebruikersprofiel en tik op Instellingen (de drie horizontale lijnen in de rechterbovenhoek!).
  2. Navigeren naar “Beheer account” in het accountgedeelte en vervolgens “Schakel over naar een zakelijk account.”
  3. Tik gewoon op “Volgende“, terwijl de installatiewizard u vertelt over de vele voordelen van een zakelijk account – en u bent klaar!

U kunt nu de “Hulpmiddelen voor makers” of “Zakelijke suite‘ tabbladen in uw instellingen. Daar vindt u relevante gegevens over uw overall betrokkenheid, Groei percentageEn Volger activiteit.

Dus wat zijn de belangrijkste statistieken waarnaar u moet zoeken terwijl je uitzoekt wat de beste tijd is om op TikTok te posten om meer likes te krijgen?

De belangrijke dingen eerst:

Waar zijn je volgers?

Locatie is net zo belangrijk Tijdzones Materie. TikTok is een wereldwijd platform, wat betekent dat je volgers overal ter wereld kunnen komen.

Nu moet je uitzoeken waar De meeste van je volgers zijn gefocust. Ga hiervoor naar “Topgebieden” Subsectie in uw Analytics. Het toont je de verdeling van je volgers per territorium.

Houd het in de gaten totdat je er vrij zeker van bent waar de meeste van je volgers vandaan komen. Noteer dan de juiste tijdzones en pas uw boekingsschema aan.

Wanneer zijn jouw volgers het meest actief?

De volgende stap bij het vinden van de beste tijd om gedurende de week op TikTok te posten, is weten wanneer je volgers actief aan het swipen en scrollen zijn. Gelukkig maakt de analysepagina het volgen van hun activiteiten een fluitje van een cent. Jij kan Verdeel de gegevens in tijden van de dag en de week.

Combineer dit met de eerdere informatie over hun locatie en je hebt een duidelijk beeld.

Wanneer vinden TikTokers je post leuk?

Als je klaar bent met het stalken van je volgers, is het tijd om eens naar de concurrentie te kijken. Er zijn er valt veel te leren van succesvolle makers die soortgelijke inhoud als u delen.

Natuurlijk werkt de beste tijd om elke dag op TikTok voor haar te posten misschien niet voor jou. Dat betekent echter niet dat u er geen kunt krijgen Algemene informatie van hen.

Vergelijk en contrasteer – zoek naar een herkenbare patronen post en probeer het uit!

Wanneer posten andere TikTokers niet?

Of je kunt een heel andere tactiek proberen: posten als anderen er niet zijn om de schijnwerpers te stelen.

Het is gemakkelijk voor makers (vooral kleinere). op de achtergrond komen tijdens TikTok-piekuren. Hetzelfde geldt voor jouw kijkers Minder geneigd om je te vangen in deze wervelwind van stimuli die op hun schermen losbarsten.

In dit geval is het verstandig om dat wel te doen Deel uw video’s als er minder mensen zijn.

Wanneer heb je je beste video’s geplaatst?

Hoe weet je wat de beste tijd is om op TikTok te posten? Door te leren van je verleden.

Nee, echt waar, je kunt veel inzicht krijgen Bestudeer je eerdere succesvolle video’s. Het enige dat u nodig heeft, is een bezoek aan uw Analytics-pagina.

Ga naar “Inhoud” en scroll naar beneden naar de “Aanbevolen video’s” Onderafdeling. Deze statistieken tonen uw De negen beste video’s met de snelste toename in weergaven in de afgelopen zeven dagen. Nu hoef je alleen nog maar op te schrijven wanneer je ze hebt geüpload en een patroon te vinden.

Veel plezier en experimenteer

Het uitzoeken van de beste tijd om in 2022 op TikTok te posten is geen rocket science, maar vereist wel een beetje wetenschappelijke flair. Je moet Onderzoek en experiment.

Dus ga los!

Probeer verschillende tijden om uw video’s te delen. Bekijk de statistieken die ik hierboven noemde en je zult ongetwijfeld de jackpot winnen.

Verlies het vertrouwen niet als u niet meteen uw goede plek vindt. Deze dingen kosten tijd. wees geduldigen jij zult zeker zegevieren.

Belangrijke tips om meer views te krijgen

We hebben allemaal van de wonderen gehoord TikTok-algoritme. Het cureert iedereen pagina voor jou en transformeert het in een perfecte weerspiegeling van hun interesses.

Dit is ook waar gebruikers het grootste deel van hun tijd doorbrengen – en die van u hoofd doel.

Weten wat de beste tijd is om op TikTok te posten is niet voldoende om meer views te krijgen. Om een ​​plek op elke Voor Jou-pagina te verdienen, moet je er meer gebruiken geavanceerde tactieken.

Hier is hoe:

Post consistent

Zoals altijd bij sociale media is consistentie de sleutel. Als je een groter publiek probeert op te bouwen, is het niet de juiste keuze om af en toe iets te uploaden en dan te verdwijnen.

Daarom moet je wel Zorg ervoor dat uw profiel voortdurend aanwezig is in hun feeds. Kaartverkoop Ten minste een keer per dag is een goed begin. Concentreer u op het vinden van de beste tijd om elke dag op TikTok te posten en doe het rustig aan.

Je hoeft niet elke dag of elk uur een spervuur ​​aan video’s te delen om relevant te zijn. In dit geval gaat kwaliteit boven kwantiteit. Idealiter zou je moeten uploaden één tot drie video’s per dag.

Als je geen frisse ideeën meer hebt, kun je dat altijd doen Deel een deel van uw oudere inhoud. Of je kan Documenteer delen van uw dagelijks leven. Houd je volgers op de hoogte van je avonturen.

Optimaliseer uw hashtags

Kijkers gebruiken hashtags om naar de inhoud te navigeren die ze op TikTok willen zien. Als YouTuber wil je dat hun ogen op je video’s gericht zijn, en dat betekent dat je dat ook moet doen stuur ze in jouw richting met de juiste trefwoorden en hashtags.

Hier is uw strategie:

Het optimaliseren van uw hashtags is veel eenvoudiger. Alles wat je nodig hebt, zit in het jouwe Zoekbalkvoor starters.

Nadat u uw eerste zoekwoord heeft ingevoerd, bladert u er doorheen Hashtags tabblad in het zoekmenu. Er wordt een lijst geopend met alle opties waarin het trefwoord is opgenomen. Iedereen komt mee een aantal TikTok-weergaven. Kies er een paar hoog volume degenen die nauw met elkaar in verband brengen naar je video.

Het volgende dat je nodig hebt is Longtail-zoekwoorden dit zijn Concentreer u op uw niche. Ze bestaan ​​meestal uit zinnen van drie woorden of langer. Bedenk dus de meest relevante en selecteer de bijbehorende hashtags.

En dat is het!

Bezoek het platform tijdens de beste tijd om op TikTok te posten voor likes en gebruik je krachtige combinatie van zoekwoorden met een hoog volume en lange staart voor gecertificeerde resultaten!

Werk samen met andere TikTokers

Samenwerken met andere makers kan a wederzijds voordelige Affaire. Denk er eens over na: alle betrokkenen zouden dat kunnen doen hun publiek vergroten en de betrokkenheid vergroten.

Er zijn echter een paar dingen waarmee u rekening moet houden om dit te laten werken zoals verwacht.

Zoek naar profielen die Inhoud en grootte vergelijkbaar met die van jou. Je krijgt waarschijnlijk geen groen licht als je niches ver uiteen liggen of als de kloof tussen volgers te groot is.

Neem deel aan uitdagingen

Uitdagingen zijn de essentie van TikTok. Het zijn de video’s die zich het vaakst over andere platforms verspreiden – en grote schade aanrichten als virale trends. Zodra je weet wat jouw persoonlijke beste tijd is om op TikTok te posten voor meer weergaven, wil je zeker meedoen.

Elke uitdaging komt met zich mee geassocieerd Hashtags waardoor het vinden van de video’s gemakkelijker wordt. Dit betekent ook dat uw creaties zichtbaar zijn wanneer u deze adopteert.

Toch zijn de tags voor Populaire uitdagingen zijn doordrenkt met inhoud. Dit maakt opvallen een .

Je moet altijd Voeg een unieke draai aan uw video’s om niet te verdwalen in al het lawaai. Bestudeer wat uw collega’s delen en doe dan iets anders!

Focus op jouw bijzondere kwaliteit

Dit is waarschijnlijk de belangrijkste tip hier. Als je weet wat de beste tijd is om op TikTok te posten, kom je slechts tot nu toe. Zelfs niet alle collabs, uitdagingen en hashtags ter wereld zullen je helpen als je de jouwe niet kent geheime X-factor.

Het kan van alles zijn: je energie, je charme, je gevoel voor stijl, humor, dansen, zingen, oneindige wijsheid of geweldig haar. Wat het ook is, uw inhoud moet het doen laat het zo goed mogelijk zien.

Deze kwaliteit zal trek nieuwe volgers naar je profiel en verdien een plekje op ieders Voor Jou-pagina.

Afronden

De snelle opkomst van TikTok maakt het een spannend platform om te verkennen. Maar om het hoofd boven water te houden, moet je de regels kennen.

Het allerbelangrijkste: ken je publiek en weet wat de beste tijd is om op TikTok 2022 te posten. En nu weet je het!

Nu hoef je alleen maar te doen Pas deze kennis toe op jouw situatie en experimenteer.

Probeer een gestage stroom berichten te behouden en kijk wat blijft hangen. Vroeg of laat zul je je postrecept perfectioneren!