Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Wat is het, waar dient het voor en hoe werkt deze internetverbindingstechnologie?

In de wereld, Het gebruik van breedband neemt toeDaarom kan het voor ons erg zorgwekkend zijn als we weten wat dit is en hoe het werkt. Velen van ons gebruiken misschien zelfs een verbinding en realiseren zich niet dat we dit doen.

Vandaag zullen we alles leren over bandbreedte en hoe u deze kunt gebruiken. Om te voorkomen dat we breedband- en smalband- of glasvezelverbindingen verwarren, presenteren we een paar secties waarin de verschillen worden benadrukt.

Ook we kunnen de snelheid van onze verbinding meten, Volg de stappen die we hieronder achterlaten. Dergelijke stappen zijn vrij eenvoudig en kort.

Wat is breedband en waar is dit type internetverbinding voor?

Dit concept kan heel anders zijn, maar dan op het gebied van telecommunicatie Het staat bekend als breedband voor een snelle netwerkverbinding de uitwisseling van informatie, waarbij de transmissiesnelheid van groot belang is.

Met andere woorden, we kunnen zeggen dat bandbreedte de verbinding is waarbij De gegevens worden symmetrisch verzonden Daarom worden meerdere stukjes informatie tegelijkertijd verzonden.

Hierdoor is het mogelijk om verbinding te maken met twee of meer gelijktijdige datakanalen Multiplexen heet datDe meeste breedbandverbindingen worden aangeboden door diensten “Glasvezel tot in huis”wat bedoel je met glasvezel naar huisdie worden aangedreven door routers met een snelheid van meer dan 100 Mbps.

Samenvattend staat het bekend als een breedbandverbinding voor alles dat met symmetrische transmissiesnelheden werkt. Dit concept is in de wereld geëvolueerd, omdat het een methode implementeert om de snelheid te verhogen. Bijvoorbeeld ISDN met een snelheid van 128 Kbit/s werd SDSL met een snelheid van 256 Kbit/svervolgens verder ontwikkeld en tot op de dag van vandaag symmetrisch gewijzigd van 25 naar 50 Mbit/s dat meer dan 600 Mbps biedt.

Hoe werkt een internetverbinding met hoge bandbreedte?

Dit is wat we moeten begrijpen als we het hebben over a Internetverbinding met breedband, We hebben het over een systeem dat meerdere datakanalen gebruikt, wiens functie het is om informatie naar de verschillende abonneenetwerken te sturen.

Als we dit type verbinding implementeren Het staat specifiek bekend als een verbinding die altijd actief is, Omdat de technologie die is geïmplementeerd voor internettoegang voortdurend verbonden blijft, worden telefoonlijnen niet onderbroken of geblokkeerd.

Als breedbandinternetgebruikers kunnen we in tegenstelling tot andere verbindingen snel verbinding maken met internet. Nadat we zijn uitgelogd, hoeven we geen verbinding meer te maken met het netwerk en zo vermijden we vertragingen bij de overdracht van gegevens, informatie of grote inhoud.

De verbinding wordt in veel landen gebruiktzodat sommige typen van deze verbindingen verschillende digitale abonneelijnen (DSL) beïnvloeden, Hoe:

  • glasvezel
  • Draadloze verbinding
  • Via sateliet.
  • Breedbandverbinding via elektriciteitsleidingen (BPL).

Maar ondanks dit alles, hoewel dit in de meeste gevallen wel het geval is, moeten we hier rekening mee houden DSL-verbindingen tellen mee als bandbreedteMisschien zijn ze dat niet allemaal. Eén van de kenmerken van een breedbandinternetverbinding is dat het een communicatiebreedte uitzendt zoals minimaal 256 kilobytes per seconde.

Uit de definitie van bandbreedte kunnen we nog twee concepten definiëren: mobiel breedband en draadloos breedband. Als we het hebben over mobiele bandbreedte, bedoelen we dat het een verbinding is waarmee we mobiele apparaten kunnen verbinden.

Aan de andere kant werkt een draadloze bandverbinding op een vergelijkbare manier, maar biedt deze een snelle verbinding naar verschillende gebieden die een specifiek gebied bestrijken.

Breedband en smalband Waarin verschillen ze?

Als we het hebben over een smalbandverbinding, bedoelen we dat is een telefoonverbinding of ook wel dial-up genoemdheeft een maximale snelheid voor het downloaden van gegevens 56 kilobits per secondeIn tegenstelling tot breedband, dat een maximale downloadsnelheid heeft 256.512 of meer kilobits aan gegevens per seconde.

Nou ja, met andere woorden: a smal- of smalbandverbinding, betekent dat het binnenstroomt minder hoeveelheid gegevens voor elke seconde, terwijl bandbreedte een grotere verbinding biedt voor het downloaden en laden van gegevens. Om een ​​beetje te verminderen: smalband biedt een smaller transmissiepad, terwijl breedband breder is.

Verschillen tussen glasvezel- en breedbandnetwerken

Het staat bekend als optische vezel naar een transmissiemedium dat routinematig wordt gebruikt in datanetwerken, door middel van een transparante glas- of plastic draad, waarbij Pulsaties worden verzonden in de vorm van lichtpulsen die de gegevens vertegenwoordigen die worden overgedragen.

De lichtbundel blijft beperkt, waardoor voortplanting door de vezelkern ontstaat met een reflectiehoek die boven de kritische hoek van totale reflectie ligt.

Deze worden meestal gebruikt in de grote telecommunicatie, omdat ze een grote hoeveelheid gegevens over lange afstanden kunnen verzenden met een snelheid die vergelijkbaar is met die van radio’s. Dit is sindsdien het beste middel om informatie te transformeren zijn immuun voor elektromagnetische interferentie.

Voordelen van deze verbinding

  • Goede netwerksnelheid
  • Geen problemen met ontkoppelingen

Nadelen van verbinding

“UPDATE ✅ Wil je de definitie van breedband weten en hoe snel het kan zijn? ⭐ VUL HIER IN ⭐ en ontdek er alles over ✅ GEMAKKELIJK en SNEL ✅”

Als de router de gecontracteerde verbinding niet bevat omdat de verbinding anders is, en als deze verbroken is, kan het zijn dat een andere router dezelfde verbinding niet herkent.

verschillen

Welnu, zoals we al hebben gezien, kan de bandbreedteverbinding ons ondanks alles een grotere verbinding bieden, aangezien de verbinding draadloos of via satelliet kan zijn. De glasvezelverbinding moet primair via een transparante draad plaatsvinden.

Hoewel elk verschillende voordelen heeft, zijn er enkele kenmerken die qua gedrag erg op hen lijken. vooral in de snelheid waarmee informatie wordt gedeeld.

Wat is de gemiddelde snelheid van een breedbandinternetverbinding?

Het is al jaren het idee van internetverbinding en implementatie Studie van gemiddelde snelheid of gemiddelde snelheid. M-Lab is een project ontstaan ​​dankzij de samenwerking van verschillende erkende bedrijven. zoals Google en Princeton University. Waar ze de gemiddelde verbindingssnelheid maten, ter wereld in 2018.

Om dit te bereiken, Ze voerden een onderzoek uit onder ruim 160 miljoen mensen van een snelheidstest, die gedurende 12 maanden in 200 landen werd uitgevoerd, waarbij opnieuw werd vastgesteld dat de bandbreedteverbinding voortdurend groeit.

In het onderzoek werd een zeer significante stijging waargenomen. Groter dan 2017 waar gooide een gemiddelde snelheid van 9,10 Mbps, Dit aantal is 20% hoger dan het laatste onderzoek (uitgevoerd in 2017, waarbij 7,40 Mbps werd behaald).

Veel telecommunicatiebedrijven zijn bij deze onderzoeken betrokken om te proberen uw verbindingssnelheid te maximaliseren, waar notoir in 2019 veel landen de internetsnelheid kwalitatief hebben verhoogd.

Stappen om de snelheid van uw snelle en gemakkelijke breedbandnetwerk te meten (snelheidstest)

Via de volgende link kunnen wij de verbindingssnelheid van ons netwerk meten. Maar eerst moeten we weten dat we verbonden moeten zijn met het netwerk waarvan we willen weten hoe snel het is.

Om dit te bereiken hoeven we alleen maar de volgende stappen te volgen:

  • Stap 1: We maken rechtstreeks verbinding vanaf onze internetpoort.
  • Stap 2: We sluiten alle applicaties die op de achtergrond draaien.
  • Stap 3: Wij beginnen met de proef. Dat is wat wij geven in de Snelheidstest

Wat is multiplexing in bandbreedtenetwerken?

Multiplexing in de telecommunicatie, Het staat bekend als de methode waarmee verschillende informatie gegevens deelt via hetzelfde kanaal. Dit proces voert een extractie uit van een specifiek signaal dat een communicatiekanaal lokaliseert dat is gedefinieerd als demultiplexing.

Wat is multiplexen?

Dit betreft een mogelijkheid die gegevensoverdracht mogelijk maakt Deze zijn afkomstig van verschillende apparaten die zenders en ontvangers worden genoemd, ook wel langzame kanalen van een fysiek medium genoemd Hogesnelheidskanaal.

Hoe-kan-de-snelheid-van-internet-downloads-en-verbeteren-mijn-verbinding-e1566961717266.jpg "width =" 800 "height =" 343 "srcset =" https://internetpasoapaso.com /wp -content / uploads / Hoe-de-snelheid-van-internet-downloads-en-verbetering-mijn-verbinding-e1566961717266.jpg 800w, https://internetpasoapaso.com/wp-content/ uploads/How-Versnel de downloadsnelheid van internet en verbeter mijn verbinding e1566961717266-300x129.jpg 300w, https://internetpasoapaso.com/wp-content/uploads/How-up-the-downloads-from-the -internet-en-mijn-verbinding-improve-e1566961717266-768x329.jpg 768w "data-lazy-sizes=" (max. breedte: 800px) 100vw, 800px "src=" https://internetpasoapaso.com/wp-content /uploads/Wie-die -speed-up-the-internet-and-improve-my-connection-e1566961717266.jpg "data-pagespeed-url-hash =" 1631057119 "onload = "pagespeed.CriticalImages.checkImageForCriticality (dit); " /></p >
<div class=

Een multiplexer is een multiplexapparaat dat de signalen van zenders combineert en verzendt via een kanaal met hoge of gemiddelde snelheid.

Multiplexing kent verschillende vormen en typen die op deze manier worden geclassificeerd:

Deze term wordt vooral gebruikt op het gebied van communicatie en maakt een brede technologische ontwikkeling mogelijk. Deze term heeft de studie van snelheden mogelijk gemaakt Het aantal verbindingskanalen en het aantal kanalen dat tussen elk netwerk bestaat, zijn de reden waarom de term gerelateerd is aan die van bandbreedte.

Als je vragen hebt, laat ze dan achter in de reacties. We zullen u zo snel mogelijk antwoorden en het zal zeker een grote hulp zijn voor andere leden van de gemeenschap. Bedankt ????