Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Wat is Project Fi en hoe kunnen we deze mobiele abonnementsservice gebruiken?

Het is voor niemand een geheim dat Google dit leuk vindt techniek benadrukken en bovendien ingrijpen in verschillende aspecten van de digitale wereld om te laten zien dat alles beter kan. Omdat wordt aangenomen dat sommige diensten of fabrikanten het niet goed doen en in de meeste gevallen zijn de prijzen voor gebruikers erg hoog.

Daarom heeft de G-gigant besloten om bepaalde pontificaties zoals Google Chromecast en zijn assortiment smartphones bekend te maken “Nexus”, net als andere risicovolle projecten. Onder hen vinden we het Google Fi-project Dit is in wezen een nieuwe visie voor mobiele operators.

Dit is waar Google Fi opvalt mobiele telefoondiensten aanbieden en treedt op als mobiele virtuele netwerkoperator of MVNO en biedt haar gebruikers ondersteuning Data-, spraak- en sms-berichten. Als u er meer over wilt weten, lees dan dit bericht waarin we u alle interessante gegevens van dit interessante voorstel presenteren.

Wat is het Google Fi-project en waar is deze technologie voor?

Dit project heet ook wel “Google Fi”Dit is een mobiele virtuele netwerkoperatorservice, of MVNO, geleverd door de G-gigant en die gebruik maakt van reeds bestaande operatornetwerken Geef alle gebruikers toegang tot mobiele connectiviteit en data.

Hiermee wil Google het idee consolideren dat er maar één gebruiker is U moet een vast tarief betalen voor de gegevens die u gebruikt. Daarnaast is het belangrijk dat hij altijd over een absoluut snelle netwerkindeling beschikt, afhankelijk van waar hij zich bevindt. Bovendien moeten gebruikers op de hoogte zijn van hun algemene voorwaarden en moet het contract gemakkelijk te begrijpen zijn. Erop aan het wachten zwerven achter zich kunnen laten.

Opgemerkt moet worden dat dit voorstel Het werd gelanceerd in 2015 Gestart vanuit een robuust netwerk in het grootste deel van de Verenigde Staten, is het netwerk wereldwijd gegroeid. Gezien het feit dat het vroeger alleen met mobiele telefoons werkte Nexus, Pixel en Motorola Moto X4maar drie jaar later toonde hij volledige compatibiliteit met de meeste Android-apparaten en zelfs met de iPhone Voor de eerste keer

Kortom, dus Project Fi wordt gefactureerd als een technologie waarmee de klant over meerdere netwerken kan beschikken voor een betere dekking. Als u alleen een vast tarief wilt annuleren, Vrij rondlopen en van datapakketten die een vaste waarde hebben. Dat is wat Google wil Altijd verbonden met de beste prijszodat u al hun producten meer kunt gebruiken.

Hier zijn enkele belangrijke sleutels om Google Project Fi beter te begrijpen:

 • De dienst combineert de belangrijkste mobiele netwerken en Wi-Fi-netwerken om aan te bieden grotere dekking Bovendien schakelt hij automatisch tussen de twee, afhankelijk van de verbinding stabieler en krachtiger.
 • Bij gebruik van openbare Wi-Fi-netwerken wordt een VPN gebruikt om verbinding te maken absolute zekerheid bieden.
 • Dankzij het feit dat het een prepaid mobiele telefoondienst is, U krijgt nooit een extra vergoeding of contract voor beëindiging van een dergelijke dienst.
 • Als het dataverbruik wordt overschreden, zal het bedrijf dat doen brengt u geen hoog tarief in rekening.
 • Naast het ontvangen van oproepen, spraak- en sms-berichten op computers en tablets, wordt het ook ondersteund op smartphones Android, Windows, iOS, e ook van Google Hangouts.
 • Deze dienst heb een app Daar wordt informatie over uw verbruik, uw account en uw tarief weergegeven. U heeft 24 uur per dag, zeven dagen per week toegang tot ondersteuning (zowel via e-mail als telefoon).

Voordelen van Google Fi Is het beter dan traditionele operators?

Gezien het feit dat deze G-dienst de traditionele operatoren een paar stappen voor wil zijn, is er uiteraard zorg besteed aan het garanderen van een dienstverlening van hoge kwaliteit. Om deze reden is het belangrijk om rekening mee te houden De belangrijkste voordelen van het gebruik van Google Fi en de details vindt u hier:

Roamingtarieven tegen lokale tarieven

Voor degenen die niet veel over het onderwerp weten, laten we het verduidelijken Roamen of roamen verwijst naar een concept dat in de telecommunicatie wordt gebruikt om de capaciteit van een draadloos apparaat, in dit geval een smartphone, aan te duiden Gebruik een andere netwerkdekking dan de hoofddekking. Dankzij deze functie kunt u verbinding maken met secundaire netwerken met behulp van hun identificatie op het hoofdnetwerk.

Dit betekent dat je zelfs de mogelijkheid hebt om een ​​Fi-netwerk te gebruiken in jouw land en in een andere regio waar deze dienst beschikbaar is (circa 170 landen). U hoeft geen extra kosten te betalen. U geeft dus niet meer geld uit als u in het buitenland gebruik maakt van het advertentienetwerk van Google. Deze gebruikers houden van reizen.

Betere netwerkdekking

Zoals vermeld in de vorige sectie, kan het Google Fi-project worden gecombineerd de beste mobiele netwerken in uw regio land en tegelijkertijd Wi-Fi-netwerken om een ​​grotere dekking te bieden. Waar u ook bent, deze service garandeert volledige ondersteuning.

Daarom verschilt het van traditionele operators doordat ze in sommige gevallen op bepaalde plaatsen het signaal verliezen en geen andere alternatieven hebben om hun klanten aan te bieden. Houd er rekening mee dat u wijzigingen kunt aanbrengen om uw gegevens te bewaren automatisch verbinding maken met een Wi-Fi-netwerk Dit getuigt van geweldige kwaliteit met volledige veiligheid.

Onbeperkte gegevens

Een ander voordeel dat deze nieuwe dienst onderscheidt, is de mogelijkheid om haar gebruikers onbeperkte data te bieden. Want ook als je het afgesproken dataverbruik hebt overschreden, hoef je geen extra hoge annuleringskosten te betalen.

Op deze manier vertoont het een opmerkelijk onderscheid in termen van gemeenschappelijke operators wereldwijd. Hiervoor moet u een verplichte datavergoeding betalen en zodra u deze volledig gebruikt, Om megabytes op het toestel te hebben, moet je opnieuw betalen.

Connectiviteit gaat verder dan de smartphone

Google heeft een simkaart gelanceerd waarmee zijn klanten dit kunnen doen Maak alleen verbinding met datanetwerken; Het is mogelijk dat u verbinding maakt met internet met uw mobiele telefoon, maar ook met andere apparaten. Deze apparaten kunnen tablets, laptops en zelfs auto’s zijn.

Consumenten hebben volledige controle over hun gegevens

Naast andere voordelen van dit project merken we op dat gebruikers niet alleen over onbeperkte data beschikken, maar ook over volledige macht Beheer uw gegevens volledig. Bovendien retourneert de Google-service aan het einde van de maand het proportionele deel van wat het heeft gebruikt. Daarom maken Fi-klanten vaak gebruik van de tool voor mobiel databeheer.

“UPDATE ✅ Ken je het mobiele telefoonproject van Google niet dat belooft alles te veranderen? ⭐ VOER HIER IN ⭐ en ontdek elk detail ✅ GEMAKKELIJK en SNEL ✅”

Kort gezegd zou je kunnen zeggen dat dit de Google Fi-service is Betere ondersteuning voor mobiele netwerkgebruikersvergeleken met wat alle traditionele operators bieden.

Hoeveel kost het om Google Fi te hebben?

In dit gedeelte van het bericht worden de vermelde Google Fi-prijzen belicht in €maar concentreerde zich op de geïdentificeerde kosten Zodra de dienst werd gelanceerd in Spanje en Europadat wil zeggen, in het begin. Gezien het feit dat er bepaalde veranderingen kunnen optreden als gevolg van de aanpassing van de prijzen in Spanje en de concurrentie op de markt.

Als u de dienst nu in het algemeen wilt gebruiken, moet u deze annuleren rond de 20 euro, ja of ja. Dit omvat in principe onbeperkte lokale telefoon- en sms-gesprekken, evenals goedkope internationale berichten en gesprekken. Uiteraard biedt het ook rapportage in meer dan 170 verschillende landen en de mogelijkheid om internet of de “Wifi tethering”.

Deze betaling omvat echter geen mobiele data. Als reactie hierop kunt u met Google Fi kiezen tussen de volgende opties Secties van 100 MB, die variëren van 0 tot 6 GB. Je moet dus vooraf ongeveer 20 euro betalen Voeg 1 euro toe voor elke 100 MB die u wilt ontvangen.

Met dit in gedachten kan de prijs die u op Google Fi moet annuleren er tussenin liggen Totaal 20 en 80 euroongeveer; gedurende elke maand. Rekening houdend met het feit dat het afhankelijk is van de MB die je wilt en het maximale dat je op dat moment kunt krijgen is 6 GB, blijft de prijs op dat moment stabiel op 80 euro. Wat genoemd wordt als “Factureringsbescherming”.

Aan de andere kant heeft de dienst een systeem van “Geld terug van ongebruikte data” Deze maand is dat voorbij. Dat betekent dat als je bijvoorbeeld in totaal 1 GB hebt gehuurd en slechts 600 MB hebt uitgegeven, je 400 MB gratis hebt en de FI-service Hij zal het u teruggeven in de vorm van geld. We zijn erg behulpzaam om het plan volgende maand te annuleren.

Aan welke eisen moet mijn mobiele telefoon voldoen om verbinding te maken met het Fi-netwerk?

Allereerst is het heel eenvoudig om je smartphone met Google Fi te verbinden. Sinds De meeste Android-telefoons en ook de iPhone ondersteunen dit type netwerkU kunt dus rekenen op internationale dekking en flexibele data. Het is echter belangrijk op te merken dat het netwerk aan het veranderen is een exclusief kenmerk van de service Dit is alleen beschikbaar op apparaten die zijn ontworpen voor Project Fi.

Met betrekking tot deze functie van het netwerk, die alleen wordt ondersteund voor speciale telefoons, benadrukken we dat dit wordt bereikt omdat ze Ze hebben een speciale radio Het ondersteunt meerdere mobiele netwerken en werkt perfect met de Fi simkaart, die ook de netwerken van meerdere mobiele telefoons ondersteunt. Maar klanten kunnen ook met andere telefoons goede ervaringen hebben.

Met dit in gedachten is het belangrijk om te weten De belangrijkste eisen waaraan je mobiel moet voldoen om verbinding te kunnen maken met dit nieuwe type netwerk:

 • Om compatibel te zijn met Google Fi moet de smartphone kwalificeren als een vrije terminal, vrijgegeven of ontgrendeld. Dat wil zeggen dat het kan worden gebruikt met alle simkaarten van de operator.
 • Aan de hand van uw postcode moet u dit zeker weten De telefoon heeft een goede dekking in de regio.
 • Vanaf uw smartphone moet u verder gaan Meld u gratis aan op de officiële Google Fi-website. Om een ​​simkaart bij u thuis te ontvangen, kunt u deze direct gebruiken.
 • Als u er meer over wilt weten, raden wij u aan kom hier binnen. Hier kunt u direct het merk en model van uw mobiele telefoon selecteren om te controleren of deze compatibel is met de G.-telefoondienst of niet.

Aan welke eisen moet mijn mobiele telefoon voldoen om verbinding te kunnen maken met het Fi-netwerk?

Lijst met Google-smartphones die momenteel het Fi-netwerk kunnen gebruiken

Tenslotte is het ook belangrijk om na te gaan welke telefoons door Google zijn ontwikkeld en welke Je kunt zonder beperkingen en/of ongemakken gebruik maken van het Fi-netwerk.

Hier is de lijst met deze apparaten die u overal ter wereld kunt krijgen en kopen:

 • Motorola MotoX4.
 • Motorola MotoG6
 • pixel
 • PixelXL
 • Nexus5X
 • Nexus6P.
 • Nexus 6.
 • Pixel3
 • Pixel3XL
 • Moto G7
 • LG V35 ThinQ.
 • LG G7 ThinQ.

Dat betekent dat als je een van deze smartphones op de lijst hebt staan, Met deze functie kunt u tussen netwerken schakelen en zorgen zo voor de best mogelijke dekking. Naast onbeperkt bellen en sms’en, flexibele data en geen extra kosten, én een inkomend signaal meer dan 170 regio’s wereldwijd.

Als je vragen hebt, laat ze dan achter in de reacties. We zullen u zo snel mogelijk antwoorden en het zal zeker een grote hulp zijn voor andere leden van de gemeenschap. Bedankt ????