Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Wat je kunt bouwen in Minecraft Survival – 10 geweldige ideeën!

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: Wat je kunt bouwen in Minecraft Survival – 10 geweldige ideeën!

Heeft u geen ideeën meer?

U bent op de juiste plek!

Deze ontwerpen zijn bedoeld om je creativiteit weer aan te wakkeren en je te helpen ontdekken wat je kunt bouwen in Minecraft Survival. Of je nu op zoek bent naar praktische of juist stoere modellen, hier is voor ieder wat wils.

Laat je inspireren!

Wat te bouwen in Minecraft Survival

Je hebt vele uren in een wereld geïnvesteerd, al je apparatuur geüpgraded en een sterke basis opgebouwd – wat nu?

Hier zijn enkele ideeën om die creatieve sappen weer te laten stromen.

Treinstation

Een treinstation met een functionerend spoorwegsysteem kan u tijd besparen tijdens het reizen. Je kunt het verbinden met al je dorpen, bases en andere bezienswaardigheden. Het enige wat je hoeft te doen is op een mijnkar springen en je bent er binnen een minuut! Het is zonder twijfel een van de nuttigste Minecraft-builds.

Het kan ook een leuke toevoeging aan je wereld zijn: een enorm ouderwets treinstation met kleinere haltes verspreid over het landschap.

Dit is echter een behoorlijk ambitieus project. Je hebt veel detector, stroom en gewone rails nodig om je tracks te maken. Je moet ook plannen waar je mijnkarren zullen stoppen. Deze video biedt een goed startpunt als je geïnteresseerd bent!

dierentuin

Als je op zoek bent naar leuke dingen om te bouwen in Minecraft, waarom probeer je dan niet een dierentuin te bouwen?

Je zou wolven, vossen, panda’s, schildpadden, geiten, ocelotten kunnen verzamelen… Met zoveel dieren in het spel kan het een uitdaging zijn om ze allemaal op één plek samen te brengen. Maar jij kunt het!

Je kunt zelfs speciale behuizingen maken, zodat ze zich thuis voelen. Er zal veel hekwerk, glas en landschapsarchitectuur nodig zijn om elk dierenhok precies goed te krijgen.

vuurtoren

Ben jij een van die spelers die iets vlak bij de zee moet bouwen? Dan is een vuurtoren misschien wel iets voor jou!

Het is ook een van de coolste Minecraft-overlevingsconstructies, omdat je hem volledig functioneel kunt maken – roterende lichten en zo. Het kan dienen als een enorm herkenningspunt en een bron van licht.

Om de toren te bouwen moet je wisselen tussen rood en wit beton. De daadwerkelijke lichtbron is echter iets lastiger. Je kunt een baken of lagen waarnemers, repeaters en redstone-lampen gebruiken. Deze korte video legt het hele proces uit.

boomhut

Op zoek naar snelle en gemakkelijke Minecraft-builds? Wat dacht je van een boomhut?

Je kunt een bestaande boom gebruiken (maar deze moet groot genoeg zijn) of de boomstam maken van houten blokken. Probeer dezelfde houtsoort te gebruiken, zodat het eindproduct er consistent uitziet.

Zodra je hoog genoeg bent, creëer je je basis zoals je normaal zou doen. Vergeet niet een valluik, een ladder en wat bladeren erop te plaatsen.

Met voldoende tijd en materialen zou je zelfs een hele fantasiestad in de boomtoppen kunnen bouwen.

AFK-vis Boerenerf

Enkele van de handigste dingen om te bouwen in Minecraft Survival zijn AFK-viskwekerijen. Kortom, ze laten je automatisch ervaring opdoen en vissen. Ze zijn ook vrij eenvoudig te maken.

Het enige wat je nodig hebt is een:

  • Houten blok
  • Emmer vol water
  • kladblok
  • printplaat
  • Valdeur
  • koker
  • dubbele borst
  • Stuk hekwerk.

Deze clip illustreert het mechanisme perfect.

Op de boerderij kunt u op uw plaats blijven staan ​​en uw lijn herhaaldelijk uitwerpen. Alles wat je vangt, gaat in de dubbele kist.

Veel spelers gebruiken een auto-clicker, maar er is een oplossing. Houd gewoon de rechtermuisknop op het notitieblok ingedrukt en druk vervolgens op F3 + T. Het spel denkt dat je nog steeds aan het klikken bent!

Drijvend eiland

Drijvende eilanden zijn een van de beroemdste Minecraft-overlevingsconstructies. Ik bedoel, wie wil er nou niet een geweldige luchtbasis?

Hier zijn enkele aanwijzingen.

Je beste (en veiligste) optie is om het boven de oceaan te bouwen. Zo kun je gewoon het water in springen en hoef je je geen zorgen te maken over eventuele valschade. Voor dit ontwerp moet je ook terreinblokken inslaan.

Begin dus door jezelf blok voor blok op te tillen. Zodra je hoog genoeg bent, begin je aan de basis van je platform te werken. Je kunt kasseien en aarde gebruiken met wat ertsblokken erin gestrooid.

Probeer het onregelmatig te houden, zodat het er natuurlijker uitziet. Je kunt de boel opfleuren door bomen, bloemen, watervallen en heuvels toe te voegen.

Koe Boerenerf

Als je geïnteresseerd bent in nuttige dingen om te bouwen in Minecraft Survival, zijn koeienboerderijen een must. Ze kunnen u voorzien van biefstuk en leer – belangrijke items voor eten en handwerk.

Benodigde materialen zijn onder meer kisten, trechters, dispensers, waarnemers, koeien (duh!) en andere veelvoorkomende items. 2ManySkillz heeft een korte en duidelijke video-tutorial.

Nadat je de boerderij hebt gebouwd, moet je maximaal twintig koeien fokken. Als ze eenmaal groot zijn, kun je er met één druk op de knop gekookte steaks of leer van maken.

Tuin op het dak

Breng een beetje groen in je leven met daktuinen! Het kunnen kleine en schattige Minecraft-constructies zijn, maar ook grootse en complexe ontwerpen.

Hoe dan ook, je zult eerst een basis van aarden blokken op je dak moeten bouwen. Dan kunt u bomen, bloemen en water regelen in uw droomtuin.

Je kunt ook hekken, tuinhuisjes en bruggen toevoegen. Je zou zelfs alles met glas kunnen bedekken voor een oogverblindende kaslook.

klimplant Boerenerf

Wil je buskruit inladen zonder aan flarden te worden gescheurd door die vervelende klimplanten? Hier is de oplossing.

Creeper farms zijn ongelooflijk lucratieve en gemakkelijke Minecraft-builds. Je hebt stapels kasseien, valluiken, trechters, kisten en… katten nodig. Ja, dat heb je goed gelezen!

De katten drijven de klimplanten naar de centrale moordkamer, waar ze knapperig verbranden. De trechters verzamelen dan automatisch je grondstoffen en plaatsen ze in kisten die je later kunt verzamelen. De clip van Dusty Dude legt het hele proces uit.

Deze specifieke configuratie is briljant omdat het voorkomt dat zombies, skeletten en spinnen op dezelfde plek spawnen.

Skelet, zombie en klimplant Boerenerf

Maar wat als je twee vliegen in één klap wilt slaan? Of liever drie soorten vijandige mobs?

Deze boerderij is een van de handigste dingen om te bouwen in Minecraft Survival. Het principe is hetzelfde als bij de meeste maffiaboerderijen: ze spawnen en vallen ten onder.

In dit bouwwerk stikken ze onder 24 mijnkarren! Je kunt ook stukjes tapijt plaatsen om te voorkomen dat spinnen uitzetten en de valluiken verstoppen. Bekijk deze video voor stapsgewijze instructies.

Afronden

Er is zoveel te doen in Minecraft: je kunt vrijwel alles maken waar je zin in hebt. En dat is precies waarom het lastig kan zijn om je op slechts één ding te concentreren in deze eindeloze zee van mogelijkheden!

Hopelijk helpen deze suggesties je bij het beslissen wat je vervolgens gaat bouwen in Minecraft Survival. Let dus op de materialen en ga aan de slag!