Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Wat moet ik doen als mijn telefoon niet trilt?

Samsung heeft zichzelf gepositioneerd als een van de meest populaire merken mobiele telefoons vanwege zijn betrouwbaarheid en functionaliteit. Ze vertonen echter bepaalde gebreken met de meest voorkomende trillingsfouten, vooral bij Galaxy-modellen. Het feit dat Mijn telefoon trilt niet Het is geen probleem, kom naar ons toe voor specifieke oplossingen.

mogelijke foutoorzaken

Er zijn verschillende redenen waarom een ​​Samsung toestel zijn trillingen verliest. De volgende zijn de bekendste: vallen en harde slagen; Contact met vloeistoffen van welke aard dan ookgeïnfecteerd met een virus, een bepaald type malware of hardware-, software- of besturingssysteemproblemen.

Voorlopige overwegingen

Voordat we verder gaan met oplossingen, is het noodzakelijk om bepaalde relevante aspecten te controleren als mijn mobiele telefoon niet trilt. Zoals het controleren van trillingsinstellingen; Om dit te doen, moet je naar het gedeelte met meldingsinstellingen gaan en ervoor zorgen dat de optie Trillen is geselecteerd voor alle opties die je nodig hebt.

Later Het is handig om ervoor te zorgen dat er geen andere applicatie is die de meldingen beïnvloedt. Soms kunnen bepaalde toepassingen de trillingsinstellingen wijzigen.

Oplossingen om te overwegen

Nadat we de controles hebben doorlopen en het probleem blijft bestaan, kunnen we kiezen voor de volgende oplossingen. De eerste en gemakkelijkste is om het apparaat opnieuw op te starten. Als dit niet werkt, is het raadzaam om het apparaat zonder batterij gedurende 10 of 15 minuten uit te schakelen. U kunt het apparaat ook resetten.

Vervolgens kunt u de vibratiemodule testen. Om dit te doen, moet u de code * # 0 * # invoeren. Als er niets gebeurt, probeer dan * # 9998 * 842 #, * # 8999 * 842 #, * # 7353 # Het zou ons naar een menu moeten brengen waar we de optie “Trillen” zullen zien. Wanneer deze optie is geselecteerd, moet het terminalscherm donker worden en moet het apparaat een paar seconden trillen.

Als het apparaat hierna trilt, zit het probleem in de software en kan het worden verholpen door een fabrieksreset uit te voeren. Anders ligt de oorzaak in de hardware. Het kan het trilstuk zijn, dus u zult ermee naar een gespecialiseerde technicus moeten gaan.

We hopen dat deze mogelijke oplossingen nuttig zijn geweest bij het oplossen van de fout ‘Mijn telefoon trilt niet’. Neem altijd contact op met een professional als de oorzaak van het probleem hardware is, om schade aan uw apparaat te voorkomen.